2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Teşekkür ederim canım. Bebegi gözlemleyip sıkıntısını gidermeye çalışıyorum sadece

2 yas sendromunda çocuğu herhangi bir şeye alıştırmak daha zor inşallah en gec 18 aylık bu tuvalet olayını hallederiz canım

Gazı ile çok şükür hiç bir zaman büyük problemimiz olmadı. O konuda babasına çekti canı istedi mi zart zurt çıkarıyor gazını. Yatar pozisyonda beslemeye başta aşırı karşı çıkıyordum. Ama sezaryen sen sonra çok uzun süre ayağa kalkamayınca hatta kımıldamak bile olanaksız olunca sağdığım sütümü eşim yatar pozisyonda vermiş hep. Benim sonradan haberim oldu tabi. Dediğine göre öyle rahat etmiş oğlusu. Tabi şu ana kadar huyu bin defa değişti ve türlü türlü emme pozisyonları kazandık. Yatarak da onlardan biri olarak kaldı

Benimki hiç öyle alismadi ya mecbur kaldırıyorum. 4 ay gaz çektik,korkumdan şimdi bile gazını almadan yatiramiyorum.
Gazdan cekmediyseniz çok sanslisiniz

Merhabalar hanımlar. Umarım iyisinizdir. Bebekler de iyidir. Benim kız 15 inde altı aylık oldu ayını doldurunca da oturmaya başladı. Iki emekleyip oturuyor şimdi. Üç dört gecedir her saat uyanıyor ve gündüz uykuları da az olduğu için bende dinlenemiyorum. Kilo veriyorum onunla uğraşırken. Sizde de başladı mı kızım ben yanında değilken huzursuz davranıyor sanki hep yanında olmamı istiyor. Bir de tutunacak bir yer bulduğunda ayağa kalkıyor bu düşmeye başladı. Bu ek gıda olayını beceremiyorum galiba. Yani verdiğim şeyleri hep yüzünü eksitip dışarı çıkarıyor. Ne yapacağım biraz yorgunum.

Bilin bakalım ne oldu iki sabahtır çişimizi kaçırıyoruz. Ama asla şaşırmıyorum çişi kaçırmadık dedim ya, Evren çocuk çiş yapsın diye uğraşıyor keşke başka şeylerle uğraşsa

Evren çocukla ilgili aa şusu çok güzel dediğimiz şeyleri tersine çevirmeye uğraşıyor
Dün anneme artık kendi kendine oyalaniyor büyüyor kızım demiştim demez olaydım yakamdan inmiyor

Evren çocukla ilgili aa şusu çok güzel dediğimiz şeyleri tersine çevirmeye uğraşıyor
Dün anneme artık kendi kendine oyalaniyor büyüyor kızım demiştim demez olaydım yakamdan inmiyor
Ben de eşime artık geceleri fazla uyanmıyor uyansa da emip azıcık oyalanıp kendi kendine uyuyor dedim bugün sabahı zor ettik sallamamak için çok direndim.

Oyy masAllah kuzuya emeklemeler kalkmalar başlamış gelsin yaramazliklar
6 ay 4 gunluyuz desteksiz oturmalar başladı ama pat diye bir anda düşüyor
Ek gıdada havuç kabak sevmişti ama tatlı patates ve balkabağıni çok sevmedi ama Büşra ayrı bir huysuz 2.diş geliyor sanirim
Bende yoruluyorum uykuya dalamiyorum enerjisi çoğaldı oyalamak zorlaştı
Hala hasta olmadım karnım ağrıyor gibi ama gelen gidende yok

Selam canım maşallah kızına
Benim tospaa ne oturabiliyor, ne ek gida kabul ediyor.biraz ağırdan alicak sanırım.ben bıraktım ek gida olayini 8. aya kadar günde 1 öğün sebze ya da meyve püresi vericem 2/3 kaşık yerse onu da.zorlamak istemiyorum demekki benim bebegim hazır değil..

1 Aralık için dilekçe verdim işe erken dönüyorum, çok bunaldım insan olduğumu hatırlamam lazım...

Bizde de diş yok daha. Bende geç çıkarmışım diş. Işimiz zorlaşıyor. hiç mi hastalanmadin. Ben her ay hastalaniyorum. Bugün balkabagi aldım havuçlu karıştırıp vereceğim inşallah sever ya

Ben anneme sordum Geçen gün ben ve kardeşim de 9. Ayda yurumusuz. Bana çekti demek ki. Ek gıda da umutluydum tarifler filan verecektim ama ne versem dışarı atıyor. Ama muz ve yumurta sarısını karıştırıp veriyorum onu sevdi. Biraz hayal kırıklığı oldu sanki her şeyi yiyecek gibi geliyordu. Bunalmaya başladım bende uyku uyuyabilsem daha iyi hissederdim belki. Ders çalışmak istiyorum enerjim kalmıyor ki.

Benimki ilk çok istekliydi sonra hiç istemedi biraz ara verdik birkaç gün şimdi yavaş yavaş yiyor onlar için de zor bir durum süt veya mamadan sonra alisirlar zamanla hepsi yiyen çocuk olur umarım yemeyen çok zor olur büyük ihtimal hayırlısı olsun çok dikkat edin bu virüs iyice çoğaldı malesef

Aynen ben de çalışmak istiyorum kpss için atanamayan bir adet sosyal bilgiler öğretmenim galiba oğlumla beraber atanacam bu gidişle araya da iki üç yıl zaman girdi o ara hiç çalışamadım tekrardan başlamak istiyorum bakalım ne zaman a bu yıl biraz zor gibi biraz daha büyüsün bakalım bu de bu aralar daha düşkün oldu bana ayrilik kaygısı yaşadığı zaman bu zamanlar oluyor galiba onunla öğreniyoruz işte

Bebeğim şimdi 6 ay 23 günlük. 6 aylik oldugunda başladık ekgidaya. Kaşık bildigimiz kaşık gibi degil görsel eklerim. Diş kaşıması icin hep o kaşığı vermistim o yüzden tutup ağzına goturme konusuna alışık. Cok şükür bogulma riski yaşamadık. Kimse de yaşamasın insallah.
Diyeti doktor kontrolünde aciyorum evet. Test sonucu test sonucu bir sey çıkmadığı icin diyet acmaya karar verdi doktor. Cok özlemişim yogurt çorbasını

Bende bilişim teknolojileri öğretmeniyim. Valla önceden çocuklu olup atanan kadınları takdir ederdim. Şimdi bambaşka bir seviyeye koydum onları saygı duyuyorum. Hem ev hem çocuk derken kendimize bile vakit kalmıyor kaldı ki ders çalışalım. Şimdi bile kucağıma tırmanıyor minik senin niyetin var mı çalışmaya

Benim eşim de bilişim öğretmeni niyetim var ama araya biraz zaman girdi ortam ne durumda ben ne durumdayım ona bakmam lazım bu yıl zor ama yavaş yavaş başlamak istiyorum

Bende işe başlayacam zaman azaldı hayırlısı artık

Benim eşim de bilişim öğretmeni niyetim var ama araya biraz zaman girdi ortam ne durumda ben ne durumdayım ona bakmam lazım bu yıl zor ama yavaş yavaş başlamak istiyorum
Benim eşim de bilişim öğretmeni. Yeni atandı. Gel beraber başlayalım. Yoldaş arıyorum kendime yoksa ben baslayamayacagim

Benim eşim de bilişim öğretmeni. Yeni atandı. Gel beraber başlayalım. Yoldaş arıyorum kendime yoksa ben baslayamayacagim
Hayırlı olsun darısı başımıza diyelim çok isterim nasıl olacak benim elimde kaynağım da yok şu an ne değişti ne kaldı bilmiyorum bir de bebiş bu aralar daha da düşkün bana bu yıl benim için zor gibi ama istiyorum da ne yapacağım bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…