2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ayy hic duyma boyle şeyleri. Benim bebegim 2. Ayindan beri meme reddinde. Reddettigi zamanlar sagip vermeye çalışıyorum vs. Doktorumuz bazen sebepsiz oluyor 9 ay sagip veren bir annemiz vardi 9. Aydan sonra emzirebildi dogru düzgün dedi. Yani insanlar her seyi acliga yoruyor agliyor mu karni ac huzursuz mu karni ac elini emiyor karni ac. Vs vs. Bebegini taniyan sensin gerisini bosver gitsin.

Bizde 3.aylıkken yaşadık kilo almadı reflü olduğu içinmiş kilo alımı geriden geliyor ama aylık 500 gram alıyorsa gerekmiyor mama ben mama vermeyi tercih etmedim çok şükür herşey yolunda eskisi kadartek başına kilolu bebek iyidir geçerli değilmiş. Gelişimi kilosu daha önemli üzülmeyin sütünüze yansımasın çok zor bir süreç Allah kolaylık versin.

Merhaba bu arabadan memnun musunuz? Bende düşünüyorum

Döndur cnm zamanla ögreniyorlar onu

Cok sinir bozucu ya onlara nemis sen annesisin en iyi sen tanirsin evladini şakasi bile guzel degil cnm .boşver hic kafana takma herkes kendi cocuguna baksin.

O meme reddi degil aslinda cnm benim.kizda kesinlikle disarda emmiyor 4 saat disarda kalayim emmez eve gelince emer.cok enteresan o yuzden emzirip.giderim cok ta uzun kalmaya calisiyorum.6.aydan sonra ek gida ile rahata kavusacagiz.en azindan disarda yogurt pure vs verebiliriz

Merhaba bu arabadan memnun musunuz? Bende düşünüyorum
Merhaba. Evet memnunum en sevdiğim özelliği de çift taraflı kullanımı ve kullanımı bana pratik geldi. Ağırlığı çok fazla da değil çok hafif de değil. Tek elle katlanıp açılabilir olması da benim en sevdiğim özelliklerinden biri oldu. Biz seviyoruz umarim siz de memnun kalırsınız

Alıyorum şuan inşallah

Ben de bir kaç kere kan gördüm acile gittik. Kan gibi değil sanki telaşlanacak bir durum yok dediler hem idrar hem kaka tahlili yapıldı ama temiz çıktı. Kendim denemeye cesaret edemiyorum bir şey olursa diye. Ama dediğiniz gibi ek gıda da çok sorun yaşıcaz. Ya test yaptırcam ya da doktor kontrolünde deneme yapcaz

Şükür geliyoruz 6. Ayına en çokta şu dusarda emme işini yapmicagimiza seviniyorum

Kızlar merhaba

Benim bebeğim 3 aylık oldu ve acayip derecede parmaklarını ağzına sokmaya çalışıyor beceremeyincede huysuzlanıp ağlıyor . Emzik yetersiz gibi geliyor bana ne yapmam gerekir damak kaşıyıcı diş kaşıyıcı bir şey alıp mı versem acaba daha eliyle tutmayı öğrenmedi ama üzülüyorum onun adına canı sıkılıyor yavrumun hep önü ıslak tükürük olmuş heryeri

Ve şu sıralar mememi reddediyor sütüm azalacak diye endişe ediyorum . Biberona alışır diye sürekli sağmıyorum kaşıklada ağzından atıyor tüm sütü tavsiyeleriniz neler bu süre ne zaman geçer

ay bu kadının kadına ettiğini de yanii ... üzülme hiç aç olsa uyumazdı kocaman çocuk artık yenidoğan değil... mamaya da bu kadar düşman olma hepimiz veriyoruz bazıları hiç almıo memeyi şanslısın yine sen... ben kızımda bişe farkettim adet olmadan 2 gün önce falan memeyi reddediyor hiç emmiyor adetimin başladığı gün başlıo emmeye öyle bişe olabilir ya da diş çıkarıyordur artık canını sıkıcak da bişe yok emzirsen de başka bir sebep bulurlar seni üzmeye bu kadar kafana taktığını bilirlerse

Mamaya karşı değilim ve olmadimda sadece 1 günden ac olduğu kanısına varıp mama diretmelerine karşı çıktım yaptığım buydu sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…