2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Allahım seninde yardımcın olsun cnm insallh transfer de olursun bebeklerin tutunur sende bize burdan yazarsın gönlünü ferah tut sitres yapma varsa basınında olur sen hiç merak etme

Çok şükür büyüdük 1 Ayı geçti bebeğimi görmeyeli, çok merak ediyorum gelişimi ne durumda acaba diye. Yarın detaylı ultrason var çok heyecanlı ve gerginim. Sen nasılsın ne var ne yok
Guzel gecer insallah detayli ultrasonunuz stres yapma ben de artik son günler 20 kasim olacak gibi doğum bakalım

Guzel gecer insallah detayli ultrasonunuz stres yapma ben de artik son günler 20 kasim olacak gibi doğum bakalım
Oo doğuma gün sayıyorsun artık çok heyecanlı yaa az kalmışş Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.❤ Yarın Yahrenayy doğum yapacakmış inşallah ondan da güzel haberler alırız. Güzel sağlıklı bir doğum olsun.

Amin ya inşallah güzel geçer uzun süre bebeği göremeyince endişe ettim. Hiç bu kadar sürmemişti. Hareketleri hissediyorum ama gelişimini merak ediyorum.

Evet yarin konunun ilk dogumu olacak ınsallah, saglikla kucağına alsın Yahrenayy . Darisi bize.
Niye bu kadar uzun sürdü kontrolün peki

Evet yarin konunun ilk dogumu olacak ınsallah, saglikla kucağına alsın Yahrenayy . Darisi bize.
Niye bu kadar uzun sürdü kontrolün peki
Aynen amiin inşallah peşinden sırayla doğumlar olur hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza❤

Detaylı için devlete randevu aldım memnun kalmazsak özele gideriz dedik devlet olunca günü kendimiz seçemedik tabi. 35 gün olacak yarın görmeyeli Alikahyadan aldım randevuyu

Anladım canım, kime gideceksin alikahyada

Teşekkürler canım inşallah iyi haberlerle dönerim size.cok heyecanlı ne cabukgecti zaman

Allahım seninde yardımcın olsun cnm insallh transfer de olursun bebeklerin tutunur sende bize burdan yazarsın gönlünü ferah tut sitres yapma varsa basınında olur sen hiç merak etme
Allah razi olsun canım hakkımda hayırlısı inş Allah stres yapmıyorum rabbim benim hakkımda hayırlısı neyse onu nasip edecektir diye düşünüyorum
Yok kuzum yaa görmedim sanırım, düzenli takip edemiyorum orayı. Bu aralar biraz işlerimiz yoğun o yüzden koptum azıcık.
Bugün hastaneden aradılar 6 yumurtanın 5 döllenmiş ins Allah 5. Güne kadar gider dediler çok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…