- 19 Ağustos 2017
- 714
- 503
- 37
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #10.061
Allahım seninde yardımcın olsun cnm insallh transfer de olursun bebeklerin tutunur sende bize burdan yazarsın gönlünü ferah tut sitres yapma varsa basınında olur sen hiç merak etmeGunaydinnnnnn anammmmm nereye baksam hamişler dolu bin maşallahrabbim zamanı gelince kucagimiza almayı nasip etsin ins Allah kızlar hepinizden dua istiyorum dün opu oldum 6 tane yumurtam toplandı kaç güne kadar gidecek bolünecekmi çok merak ediyorum dua larinizi eksik etmeyin ne olur ismim Gülseren rabbim emeklermizi boşa cikarmasin sabrimizin mükâfatını kucagimizla doldursun konu sahibi Uykusuz Koala mutfak bölümünden tanıyorum seni kuzum
Yok kuzum yaa görmedim sanırım, düzenli takip edemiyorum orayı.Tmm canım haber veririm yemek bölümünde yaziyorum hergun görmedin sanirim dua istiyorum hergun Kafalarını şişiriyorum
Çok şükür büyüdük
Guzel gecer insallah detayli ultrasonunuz stres yapmaÇok şükür büyüdük1 Ayı geçti bebeğimi görmeyeli, çok merak ediyorum gelişimi ne durumda acaba diye. Yarın detaylı ultrason var çok heyecanlı ve gerginim. Sen nasılsın ne var ne yok ❤
Oo doğuma gün sayıyorsun artık çok heyecanlı yaa az kalmışşGuzel gecer insallah detayli ultrasonunuz stres yapmaben de artik son günler 20 kasim olacak gibi doğum bakalım
Evet yarin konunun ilk dogumu olacak ınsallah, saglikla kucağına alsınOo doğuma gün sayıyorsun artık çok heyecanlı yaa az kalmışşSağlıkla kucağına alırsın inşallah.❤ Yarın Yahrenayy doğum yapacakmış inşallah ondan da güzel haberler alırız. Güzel sağlıklı bir doğum olsun.
Amin ya inşallah güzel geçer uzun süre bebeği göremeyince endişe ettim. Hiç bu kadar sürmemişti.Hareketleri hissediyorum ama gelişimini merak ediyorum.
Aynen amiin inşallah peşinden sırayla doğumlar olur hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza❤Evet yarin konunun ilk dogumu olacak ınsallah, saglikla kucağına alsınYahrenayy . Darisi bize.
Niye bu kadar uzun sürdü kontrolün peki
Anladım canım, kime gideceksin alikahyadaAynen amiin inşallah peşinden sırayla doğumlar olur hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza❤
Detaylı için devlete randevu aldım memnun kalmazsak özele gideriz dedik devlet olunca günü kendimiz seçemedik tabi. 35 gün olacak yarın görmeyeliAlikahyadan aldım randevuyu
Perinatolog bir tane varmış zaten mehmet özsürmeli mı demişlerdi adını unuttum yaAnladım canım, kime gideceksin alikahyada
Himm perinatolog yapacak kadin doğumcu sandım ben. Hadi guzel haberlerle gelin insallahPerinatolog bir tane varmış zaten mehmet özsürmeli mı demişlerdi adını unuttum ya
Özellikle perinatolog baksın istedim kuzum daha iyi olur diye düşündüm doktorum da öyle tavsiye etmişti inşallah güzel haberler veririm.Himm perinatolog yapacak kadin doğumcu sandım ben. Hadi guzel haberlerle gelin insallah
Teşekkürler canım inşallah iyi haberlerle dönerim size.cok heyecanlı ne cabukgecti zamanOo doğuma gün sayıyorsun artık çok heyecanlı yaa az kalmışşSağlıkla kucağına alırsın inşallah.❤ Yarın Yahrenayy doğum yapacakmış inşallah ondan da güzel haberler alırız. Güzel sağlıklı bir doğum olsun.
Amin ya inşallah güzel geçer uzun süre bebeği göremeyince endişe ettim. Hiç bu kadar sürmemişti.Hareketleri hissediyorum ama gelişimini merak ediyorum.
Sağol canım benim Allah razı olsun inşallah arkamdan tek tek dogurunEvet yarin konunun ilk dogumu olacak ınsallah, saglikla kucağına alsınYahrenayy . Darisi bize.
Niye bu kadar uzun sürdü kontrolün peki
Allah razi olsun canım hakkımda hayırlısı inş Allah stres yapmıyorum rabbim benim hakkımda hayırlısı neyse onu nasip edecektir diye düşünüyorumAllahım seninde yardımcın olsun cnm insallh transfer de olursun bebeklerin tutunur sende bize burdan yazarsın gönlünü ferah tut sitres yapma varsa basınında olur sen hiç merak etme
Bugün hastaneden aradılar 6 yumurtanın 5 döllenmiş ins Allah 5. Güne kadar gider dediler çok mutlu oldumYok kuzum yaa görmedim sanırım, düzenli takip edemiyorum orayı.Bu aralar biraz işlerimiz yoğun o yüzden koptum azıcık.
Ooo maşallah harika yaa ❤❤ gidecekler inşallah bak gör çok güzel döllenmiş gerçektenBugün hastaneden aradılar 6 yumurtanın 5 döllenmiş ins Allah 5. Güne kadar gider dediler çok mutlu oldum
Yaa çok mu çabuk geçti dersiinTeşekkürler canım inşallah iyi haberlerle dönerim size.cok heyecanlı ne cabukgecti zaman❤
Sağol canım amin ins Allah için huzur dolu rabbim nasip etmiyceni hayal ettirmezmişOoo maşallah harika yaa ❤❤ gidecekler inşallah bak gör çok güzel döllenmiş gerçekten
Amin inşallah canım son saatlerYaa çok mu çabuk geçti dersiinAy hadi inşallah güzel haberler bekliyoruzz❤❤
Çok sevindim böyle hissetmene rabbim gönlüne göre versin inşallahSağol canım amin ins Allah için huzur dolu rabbim nasip etmiyceni hayal ettirmezmiş