• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Çok sevindim böyle hissetmene rabbim gönlüne göre versin inşallah😍
Amin canım Allah razı olsun aldığım dualar karşılığını bulacak ins Allah 3. Güne kadar hepsi ilerlerse 2 tanesini 3. Günü dondurucam 5. Güne nasip olurda gelen olursa transfer olucam işimi garantiye alayım negatif olursa ikinci denemede kullana bilirim ins Allah gerek kalmaz 🤲

Merhaba arkadaşlar galiba nişanım geldi ama kanlı değil bu şekilde yedi daha önce aynı şeyi yaşayan var mı

Eklentiler

• Screenshot_20201103_223845_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_20201103_223845_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 29
Amin canım Allah razı olsun aldığım dualar karşılığını bulacak ins Allah 3. Güne kadar hepsi ilerlerse 2 tanesini 3. Günü dondurucam 5. Güne nasip olurda gelen olursa transfer olucam işimi garantiye alayım negatif olursa ikinci denemede kullana bilirim ins Allah gerek kalmaz 🤲
Bunu doktor mu önerdi sen mi kuzum? Çünkü bu isteğinden haberleri yoksa bildir hemen derim 🤗 İnşallah ikinciye gerek kalmaz inşallah 2. Tedavi ileride kardeş için olur.💜💜

Günaydın kızlar biz inşallah 3 kişi olarak dönmeye gidiyoruz. Dualarınızı esirgemeyin Allaha emanet olun canlar🤲😍🤰🤱
Allah sağlıklı bir doğum nasip etsin yavrularını kucakla ve gel kavuşma vakti çok şükür geldi 😍❤ Sen de Allah'a emanet ol güzel haberler bekliyorum🤗🤗

Rabbim hayırla sağlıkla güzel haberler almanı sağlasın inşallah emeklerinin karşılığını alırsın, Rabbim kimseyi eli boş geri döndürmesin 🙏🤲❣️

Uykusuz Koala Uykusuz Koala canım nasıl geçti detaylı?
10 gün geri çıktı ikili test sonucumu istedi ve ilk ultrason fotoğrafını istedi yarın getir bir bakalım eğer geç döllenme değilse yakından takip etmemiz gerekir dedi sinir oldum😭 bu arada 5 dk bile sürmedi ultrason. Kalbini bile dinletmedi. Yarın özelden randevu aldık alikahyaya gitmeyeceğim. Geçen ay 1 hafta geriydi 10 olmuş şimdi niye böyle oluyor anlamadım moralimizi bozdu doktor.

10 gün geri çıktı ikili test sonucumu istedi ve ilk ultrason fotoğrafını istedi yarın getir bir bakalım eğer geç döllenme değilse yakından takip etmemiz gerekir dedi sinir oldum😭 bu arada 5 dk bile sürmedi ultrason. Kalbini bile dinletmedi. Yarın özelden randevu aldık alikahyaya gitmeyeceğim. Geçen ay 1 hafta geriydi 10 olmuş şimdi niye böyle oluyor anlamadım moralimizi bozdu doktor.
Aa 5 dakikami 🤦🏻‍♀️ en az 20 dakika sürüyor detaylı. Sen özele git canim aynen.
1 hafta geri olması bisey degil, oluyor öyle. Bozma moralini. Yarın daha iyi bakılır

Ayrıntılıyı 5 dk bakması çok tuhaf canım bence de özele git 10 gün geriliği de kafana takma benim bir akrabam da 2 hafta gerideydi hep bebeği ama hiçbir sorun olmadı 39da doğurdu maşallah sağlıkla büyüyor şimdi hiç üzülme normal bunlar

2 haftaya kadar gerilik normal karşılanıyor 40 dk surmuştu benım detaylı ultrasonum 700 tl ahmet gül doktorun adı topkapı da yeri çok iyi bir doktordu tavsiye ederim istanbuldaysan

Back