- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #10.081
Heyecan korku herşey vardır sende simdiiAmin inşallah canım son saatler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyecan korku herşey vardır sende simdiiAmin inşallah canım son saatler
Amin canım Allah razı olsun aldığım dualar karşılığını bulacak ins Allah 3. Güne kadar hepsi ilerlerse 2 tanesini 3. Günü dondurucam 5. Güne nasip olurda gelen olursa transfer olucam işimi garantiye alayım negatif olursa ikinci denemede kullana bilirim ins Allah gerek kalmazÇok sevindim böyle hissetmene rabbim gönlüne göre versin inşallah❤
Bunu doktor mu önerdi sen mi kuzum? Çünkü bu isteğinden haberleri yoksa bildir hemen derim İnşallah ikinciye gerek kalmaz inşallah 2. Tedavi ileride kardeş için olur.Amin canım Allah razı olsun aldığım dualar karşılığını bulacak ins Allah 3. Güne kadar hepsi ilerlerse 2 tanesini 3. Günü dondurucam 5. Güne nasip olurda gelen olursa transfer olucam işimi garantiye alayım negatif olursa ikinci denemede kullana bilirim ins Allah gerek kalmaz
Malesef bilgim yok doktoruna mesaj atma şansın var mı nişan olduğundan eminsen hastaneye git benceMerhaba arkadaşlar galiba nişanım geldi ama kanlı değil bu şekilde yedi daha önce aynı şeyi yaşayan var mı
Allah sağlıklı bir doğum nasip etsin yavrularını kucakla ve gel kavuşma vakti çok şükür geldi ❤ Sen de Allah'a emanet ol güzel haberler bekliyorumGünaydın kızlar biz inşallah 3 kişi olarak dönmeye gidiyoruz. Dualarınızı esirgemeyin Allaha emanet olun canlar❤
Tesekkur ederim canim benim darısı sana ve diğer arkadaşlarımıza insallah❤Allah sağlıklı bir doğum nasip etsin yavrularını kucakla ve gel kavuşma vakti çok şükür geldi ❤ Sen de Allah'a emanet ol güzel haberler bekliyorum
Amin inşallah kuzumm Genel anestezi ile mi olacaktı spinal miTesekkur ederim canim benim darısı sana ve diğer arkadaşlarımıza insallah❤
Canım inşallah yavrunla sağ salim kavuşmuşsunuzdur Güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninleAmin inşallah canım son saatler
Evet canım nişanın gelmiş hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin RabbimMerhaba arkadaşlar galiba nişanım geldi ama kanlı değil bu şekilde yedi daha önce aynı şeyi yaşayan var mı
Güzel haberlerini bekliyoruz canım fırsat bulunca yazarsın inşallahGünaydın kızlar biz inşallah 3 kişi olarak dönmeye gidiyoruz. Dualarınızı esirgemeyin Allaha emanet olun canlar❤
Rabbim hayırla sağlıkla güzel haberler almanı sağlasın inşallah emeklerinin karşılığını alırsın, Rabbim kimseyi eli boş geri döndürmesinAmin canım Allah razı olsun aldığım dualar karşılığını bulacak ins Allah 3. Güne kadar hepsi ilerlerse 2 tanesini 3. Günü dondurucam 5. Güne nasip olurda gelen olursa transfer olucam işimi garantiye alayım negatif olursa ikinci denemede kullana bilirim ins Allah gerek kalmaz
Doktora gittin mi canım ne durumdasın?Merhaba arkadaşlar galiba nişanım geldi ama kanlı değil bu şekilde yedi daha önce aynı şeyi yaşayan var mı
10 gün geri çıktı ikili test sonucumu istedi ve ilk ultrason fotoğrafını istedi yarın getir bir bakalım eğer geç döllenme değilse yakından takip etmemiz gerekir dedi sinir oldum bu arada 5 dk bile sürmedi ultrason. Kalbini bile dinletmedi. Yarın özelden randevu aldık alikahyaya gitmeyeceğim. Geçen ay 1 hafta geriydi 10 olmuş şimdi niye böyle oluyor anlamadım moralimizi bozdu doktor.Uykusuz Koala canım nasıl geçti detaylı?
Aa 5 dakikami en az 20 dakika sürüyor detaylı. Sen özele git canim aynen.10 gün geri çıktı ikili test sonucumu istedi ve ilk ultrason fotoğrafını istedi yarın getir bir bakalım eğer geç döllenme değilse yakından takip etmemiz gerekir dedi sinir oldum bu arada 5 dk bile sürmedi ultrason. Kalbini bile dinletmedi. Yarın özelden randevu aldık alikahyaya gitmeyeceğim. Geçen ay 1 hafta geriydi 10 olmuş şimdi niye böyle oluyor anlamadım moralimizi bozdu doktor.
Ayrıntılıyı 5 dk bakması çok tuhaf canım bence de özele git 10 gün geriliği de kafana takma benim bir akrabam da 2 hafta gerideydi hep bebeği ama hiçbir sorun olmadı 39da doğurdu maşallah sağlıkla büyüyor şimdi hiç üzülme normal bunlar10 gün geri çıktı ikili test sonucumu istedi ve ilk ultrason fotoğrafını istedi yarın getir bir bakalım eğer geç döllenme değilse yakından takip etmemiz gerekir dedi sinir oldum bu arada 5 dk bile sürmedi ultrason. Kalbini bile dinletmedi. Yarın özelden randevu aldık alikahyaya gitmeyeceğim. Geçen ay 1 hafta geriydi 10 olmuş şimdi niye böyle oluyor anlamadım moralimizi bozdu doktor.
2 haftaya kadar gerilik normal karşılanıyor 40 dk surmuştu benım detaylı ultrasonum 700 tl ahmet gül doktorun adı topkapı da yeri çok iyi bir doktordu tavsiye ederim istanbuldaysan10 gün geri çıktı ikili test sonucumu istedi ve ilk ultrason fotoğrafını istedi yarın getir bir bakalım eğer geç döllenme değilse yakından takip etmemiz gerekir dedi sinir oldum bu arada 5 dk bile sürmedi ultrason. Kalbini bile dinletmedi. Yarın özelden randevu aldık alikahyaya gitmeyeceğim. Geçen ay 1 hafta geriydi 10 olmuş şimdi niye böyle oluyor anlamadım moralimizi bozdu doktor.