2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar hepinize merhaba. Teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden.benim yeni yeni geldim kendime bebek dışarı adapte olamadı için yoğun bakımda duanızı esirgemeyin canlar.sezeryan da hiç bsey hissedilmiyo.ama benim sonrası çok kötüydü. Ama karşımdaki bayanda tık ağrı yoktu bünyeyle alakalı herhalde
Bebeğin nesi var canim?

Kızlar hepinize merhaba. Teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden.benim yeni yeni geldim kendime bebek dışarı adapte olamadı için yoğun bakımda duanızı esirgemeyin canlar.sezeryan da hiç bsey hissedilmiyo.ama benim sonrası çok kötüydü. Ama karşımdaki bayanda tık ağrı yoktu bünyeyle alakalı herhalde
Genel olarak bebek iyi degilmi neden böyle olmuşki ilk defa duydum dışarı adepte olmadi diye yoğun bakıma alındığını

Çok şükür canım bir kaç güne bebişinde çıkar kuvezden solunumu daha sağlıklı olsun diye almışlardır kuveze 🤗
Çok sevindim sağlıklı olmanıza darısı bizlerin başına 🤗

Çok geçmiş olsun canım inşallah bebeğin de çabucak yoğunbakımdan çıkar kıyamam sana ya kötü oldun demek.😔

Genel olarak iyi dedi canım tüp bebeklerde olurmuş dedi. önlem amaclı gonderdik dedi
Canım hayırlı olsun bebişin dünyaya geldi demek şükürler olsun.benim ilk çocuğumda da olmuştu önlem amaclı tutuyorlar çıktığında çok iyiydi.okuduğum kadarıyla sezeryandeki uyuşturma işlemi biraz bebeğe geçiyormuş bu etkiliyor maalesef biraz.

kızlar bende cuma sabah 10 da sezeryana giriyorum.umarım herşey yolunda ilerler.tam 38+0 olacağız.

Canım hayırlı olsun bebişin dünyaya geldi demek şükürler olsun.benim ilk çocuğumda da olmuştu önlem amaclı tutuyorlar çıktığında çok iyiydi.okuduğum kadarıyla sezeryandeki uyuşturma işlemi biraz bebeğe geçiyormuş bu etkiliyor maalesef biraz.

kızlar bende cuma sabah 10 da sezeryana giriyorum.umarım herşey yolunda ilerler.tam 38+0 olacağız.
Hayırlı doğumlar canım inşallah bende alırım kucagima

Gözün aydın canım inşallah bebeğine sağ salim kavuşursun çok şükür zoru geçti senin adına çok mutluyum darısı başımıza 😍😍

Canım Allah sana da kolay doğum nasip etsin maşallah süreç geçti yavaş yavaş doğum haberlerine geldik ne kadar şükretsek azdır, senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah 🙏❣️

Ben de bugün doktora gittim 35+5 2625 gr bir sıkıntı yokmuş inşallah böyle giderse 39. Haftayı bekleriz dedi almak için. Ortalama 20 günümüz falan var yani

X