- 19 Ağustos 2017
- 714
- 503
- 103
- 37
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #8.521
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Smear testi olmamış olsaydın korkardım ama bence ondan kaynaklıİnan hiç bilmiyorum. İşin uzmanı onlar olunca mecburen kendimizi emanet ediyoruz. Kliniği tekrar aradım doktorun şu an muayenede olduğunu ve saat 18 e kadar beni geri arayacağını söylediler. Lütfen ulaşılabilir olun dediler. Şimdilik beklemedeyim ve ikinci kez temizlenirken peçeteye kan geldi az miktarda da olsa. Beklemedeyim bakalım
Canım sana tedavi öncesi mi verdiler sonrası mı. Ne kadar süre kullandınHamıle kalana kdr ampul berılıyo ben bıkere uc ampul ıctm haftada bır 80 e cıktı 15 falandı fazlası zehırler dıkkt et
Hamıle kalmadan 5 6 ay once cnm ampul zatarlıymjıs hamışelıkteCanım sana tedavi öncesi mi verdiler sonrası mı. Ne kadar süre kullandın
Smear testi olmamış olsaydın korkardım ama bence ondan kaynaklı
Doktorum akşam saat 17 ‘ e doğru aradı beni ve durumumu anlattım. Kanın rengini sordu miktar çok değil ama kırmızı dedim. Acaba Smear testiyle ilgisi olabilir mi dedim. Smear Cuma günü oldu hem de sizi kırmızı renkten yani taze bir kanamadan bahsediyorsunuz. Smear ile alakası olduğunu düşünmüyorum dedi ve vaktim varsa saat 18 e kadar klinikte olduğunu ve beni alacağını söyledi. Gittim spekulum ile baktı eliyle kontrol etti. Hiç bir şekilde kan bulaşmamıştı ikisine de. İlk aylarda kanama olabileceğini söyledi. Ne tür bir kanama olursa olsun mutlaka iletişime geçmemi istedi. Ultrasondan bebeğe baktık kalbi atıyordu ve elleri ayakları oynuyordu ilk defa böyle hareketli gördüm. Çok şükür bebek iyi. Bi sorun yok dedi. Kanama miktarı artarsa o zaman tekrar haber vermemi istedi. Umarım tekrar olmaz. Allah hepimizin bebeğini bağışlasın ve isteyene nasip etsin inşallahCaprice24 canim aradilar mi ?
Hic endise etme o smear testinden olmustur.beni düsün hemde adet kanamasi gibi 3 kez kanama yasadim.Önemli birsey yoktur cok az gelmis zaten.uzan ve dinlen gecer insallah.
Çok şükür canım dinlen iş yapma bu aralarDoktorum akşam saat 17 ‘ e doğru aradı beni ve durumumu anlattım. Kanın rengini sordu miktar çok değil ama kırmızı dedim. Acaba Smear testiyle ilgisi olabilir mi dedim. Smear Cuma günü oldu hem de sizi kırmızı renkten yani taze bir kanamadan bahsediyorsunuz. Smear ile alakası olduğunu düşünmüyorum dedi ve vaktim varsa saat 18 e kadar klinikte olduğunu ve beni alacağını söyledi. Gittim spekulum ile baktı eliyle kontrol etti. Hiç bir şekilde kan bulaşmamıştı ikisine de. İlk aylarda kanama olabileceğini söyledi. Ne tür bir kanama olursa olsun mutlaka iletişime geçmemi istedi. Ultrasondan bebeğe baktık kalbi atıyordu ve elleri ayakları oynuyordu ilk defa böyle hareketli gördüm. Çok şükür bebek iyi. Bi sorun yok dedi. Kanama miktarı artarsa o zaman tekrar haber vermemi istedi. Umarım tekrar olmaz. Allah hepimizin bebeğini bağışlasın ve isteyene nasip etsin inşallah
Aynen bende öyle düşünüyorum. Ne olur ne olmazÇok şükür canım dinlen iş yapma bu aralar
Cnm sende dınlen kızlar hıcbırınız agar ıs yapmayın temızlık falan ahar bısey kaldırmayın sakın dıkkat edelım tedbır bızden takdır allahtan.oynamaya başlamıştı dimi bebek bende dün gördüm elleri özellikle birde zıplıyodu arada allahım kucagımıza aldıgımgünleri de göstersinDoktorum akşam saat 17 ‘ e doğru aradı beni ve durumumu anlattım. Kanın rengini sordu miktar çok değil ama kırmızı dedim. Acaba Smear testiyle ilgisi olabilir mi dedim. Smear Cuma günü oldu hem de sizi kırmızı renkten yani taze bir kanamadan bahsediyorsunuz. Smear ile alakası olduğunu düşünmüyorum dedi ve vaktim varsa saat 18 e kadar klinikte olduğunu ve beni alacağını söyledi. Gittim spekulum ile baktı eliyle kontrol etti. Hiç bir şekilde kan bulaşmamıştı ikisine de. İlk aylarda kanama olabileceğini söyledi. Ne tür bir kanama olursa olsun mutlaka iletişime geçmemi istedi. Ultrasondan bebeğe baktık kalbi atıyordu ve elleri ayakları oynuyordu ilk defa böyle hareketli gördüm. Çok şükür bebek iyi. Bi sorun yok dedi. Kanama miktarı artarsa o zaman tekrar haber vermemi istedi. Umarım tekrar olmaz. Allah hepimizin bebeğini bağışlasın ve isteyene nasip etsin inşallah
Doktorum akşam saat 17 ‘ e doğru aradı beni ve durumumu anlattım. Kanın rengini sordu miktar çok değil ama kırmızı dedim. Acaba Smear testiyle ilgisi olabilir mi dedim. Smear Cuma günü oldu hem de sizi kırmızı renkten yani taze bir kanamadan bahsediyorsunuz. Smear ile alakası olduğunu düşünmüyorum dedi ve vaktim varsa saat 18 e kadar klinikte olduğunu ve beni alacağını söyledi. Gittim spekulum ile baktı eliyle kontrol etti. Hiç bir şekilde kan bulaşmamıştı ikisine de. İlk aylarda kanama olabileceğini söyledi. Ne tür bir kanama olursa olsun mutlaka iletişime geçmemi istedi. Ultrasondan bebeğe baktık kalbi atıyordu ve elleri ayakları oynuyordu ilk defa böyle hareketli gördüm. Çok şükür bebek iyi. Bi sorun yok dedi. Kanama miktarı artarsa o zaman tekrar haber vermemi istedi. Umarım tekrar olmaz. Allah hepimizin bebeğini bağışlasın ve isteyene nasip etsin inşallah
Evet dün ilk defa gördüm oynadığını. Amin inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimiziCnm sende dınlen kızlar hıcbırınız agar ıs yapmayın temızlık falan ahar bısey kaldırmayın sakın dıkkat edelım tedbır bızden takdır allahtan.oynamaya başlamıştı dimi bebek bende dün gördüm elleri özellikle birde zıplıyodu arada allahım kucagımıza aldıgımgünleri de göstersin
Maşallah içinı ferah tut rabbim yardımız olsun bu kadır gecesinde bol dua edelimBiri kıza benziyo diğerini belli değil dedi
Doktorum akşam saat 17 ‘ e doğru aradı beni ve durumumu anlattım. Kanın rengini sordu miktar çok değil ama kırmızı dedim. Acaba Smear testiyle ilgisi olabilir mi dedim. Smear Cuma günü oldu hem de sizi kırmızı renkten yani taze bir kanamadan bahsediyorsunuz. Smear ile alakası olduğunu düşünmüyorum dedi ve vaktim varsa saat 18 e kadar klinikte olduğunu ve beni alacağını söyledi. Gittim spekulum ile baktı eliyle kontrol etti. Hiç bir şekilde kan bulaşmamıştı ikisine de. İlk aylarda kanama olabileceğini söyledi. Ne tür bir kanama olursa olsun mutlaka iletişime geçmemi istedi. Ultrasondan bebeğe baktık kalbi atıyordu ve elleri ayakları oynuyordu ilk defa böyle hareketli gördüm. Çok şükür bebek iyi. Bi sorun yok dedi. Kanama miktarı artarsa o zaman tekrar haber vermemi istedi. Umarım tekrar olmaz. Allah hepimizin bebeğini bağışlasın ve isteyene nasip etsin inşallah
Evet dua edelım bırbırımıze ıns bebeklerımız oıyı olsunMaşallah içinı ferah tut rabbim yardımız olsun bu kadır gecesinde bol dua edelim
Geçmiş olsun canım sağlıkla kucağımıza alalım inş bebeklerimizi
[/QUOTE
Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine amin inşallah
Bı soruyu evzacılara mı sorsak acaba haklsn bnde baya ıgne bat bıde nasıl yapcmYaz ayında iğneleri nasıl muhafa edeceğiz 25 derecenin üstüne çıkıyor sıcaklık?
Hadi gözün aydın canım, çok sevindim..Yanılma payı olabilir ama dr.lar kemik yapısından bile anlıyorlar. Sağlıklı olsun da önemli olan o..Ben de bir kizim olsun istedim çok ama yaşadığım şeyler bana sağlıktan önemli hiçbirşeyin olmadığını gösterdi. Bir oğlum var, inşallah birtane daha sağlıklı bebeğim olur..Allah gönlüne göre versin.Kızlar selam 11+4 reyiz bugün ense burun ölçümü yapıldı çok şükür her şey yolundaymış ve doktor büyük ihtimalle kız dedi çok sevindim ama çok da şaşırdım daha çok erken değil mi yanılma payı olur mu sizce
Allah razı olsun canım Allah senin de gönlüne göre versin inşallah Kesinlikle sağlıktan önemlisi yok her şeyin hayırlısı olsun inşallahHadi gözün aydın canım, çok sevindim..Yanılma payı olabilir ama dr.lar kemik yapısından bile anlıyorlar. Sağlıklı olsun da önemli olan o..Ben de bir kizim olsun istedim çok ama yaşadığım şeyler bana sağlıktan önemli hiçbirşeyin olmadığını gösterdi. Bir oğlum var, inşallah birtane daha sağlıklı bebeğim olur..Allah gönlüne göre versin.