• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Gecmis tecrübenden etkilenip olumsuz düsünme,erken dogum olmayacak saglikla dogacaklar diye inandir kendini.beynimiz biz neye inanirsak onu uygular.Rahimde acilma olmayacak,tedbirlerini aliyorsun tevekkül et,Allaha emanet et yavrulari.😘
Sımdıden cok kısa cnm ozaman dıkıcek rahım agzı olmazsa dıye korkuyorum acıkcası allah buyuk nasıp edecekse edıcek

Ins cnm o bebeklerımın oynadıklarını gorunce kendımı aglamamak ıcın zor tuttum esımde yanındaydı cok sukur annemde kalıyodumm ben esım cok uzaktı ıyıkı gelmıs
Bu zamanda es önemli tabi.ama önce bebisler❤merak etme rahat ol.insallah hayırlısıyla kucağınıza aliriz

Kızlar bi sorum olacak. Ben bugün 11+0 ım yarın 12. Haftama gireceğim. Az önce lavaboya gittiğimde ilk defa kan gördüm yani çamaşırımda değil tuvalet kağıdı ile temizlenirken şeffaf akıntının içinde bir miktar kırmızı kan vardı. Sizce endişelenmeli miyim ilk defa oluyor. Kliniği aradım öğle tatilindeler. Acil numara da cevap vermedi. Sizce ne yapmalıyım? İster istemez endişelendim 😢

Kızlar d vitamini için kan vermiştim 13 çıkmış doktor aradı çok düşük yumurta kalitesini etkiler dedi takviye yazdı bor ali kaç bilmiyorum

Kızlar bi sorum olacak. Ben bugün 11+0 ım yarın 12. Haftama gireceğim. Az önce lavaboya gittiğimde ilk defa kan gördüm yani çamaşırımda değil tuvalet kağıdı ile temizlenirken şeffaf akıntının içinde bir miktar kırmızı kan vardı. Sizce endişelenmeli miyim ilk defa oluyor. Kliniği aradım öğle tatilindeler. Acil numara da cevap vermedi. Sizce ne yapmalıyım? İster istemez endişelendim 😢
İsterseniz yakın bir yere kontrole gidin şimdi ne desem boş çok kanama görüp sağlıkla doğuran da var tam tersi de var ilk defa olunca ben olsam giderdim. Sağlıkla kucağına al canım dualarım seninle

C
Cnmmdr a gorunmende fauda var sonra uzan dınlen bol su progestan be prulıton verıyolar

İsterseniz yakın bir yere kontrole gidin şimdi ne desem boş çok kanama görüp sağlıkla doğuran da var tam tersi de var ilk defa olunca ben olsam giderdim. Sağlıkla kucağına al canım dualarım seninle
Bakalım doktora tekrar ulaşmayı deniycem. En son geçen Cuma kontrole gittiğimde smear testi yapmıştı ve bu kanama yapabilir korkmayın dedi ama aradan 3 gün geçti yani testin yapıldığı gün kanama olmadı. İnşallah bi sorun yoktur 🤲🏻
C

Cnmmdr a gorunmende fauda var sonra uzan dınlen bol su progestan be prulıton verıyolar
Doktora ulaşmayı deniycem. Bu arada deşiğin gibi dinlenmeye çalışayım. Progestan alıyorum hali hazırda. Bakalım doktor ne diyecek. Sağol önerilerin için

Bakalım doktora tekrar ulaşmayı deniycem. En son geçen Cuma kontrole gittiğimde smear testi yapmıştı ve bu kanama yapabilir korkmayın dedi ama aradan 3 gün geçti yani testin yapıldığı gün kanama olmadı. İnşallah bi sorun yoktur 🤲🏻

Doktora ulaşmayı deniycem. Bu arada deşiğin gibi dinlenmeye çalışayım. Progestan alıyorum hali hazırda. Bakalım doktor ne diyecek. Sağol önerilerin için
Test yapmış olabilir canım anlamadığım neden hamile bayana bu testi şuan yapıyorlar doğumdan sonra da yapılabilir

Test yapmış olabilir canım anlamadığım neden hamile bayana bu testi şuan yapıyorlar doğumdan sonra da yapılabilir
İnan hiç bilmiyorum. İşin uzmanı onlar olunca mecburen kendimizi emanet ediyoruz. Kliniği tekrar aradım doktorun şu an muayenede olduğunu ve saat 18 e kadar beni geri arayacağını söylediler. Lütfen ulaşılabilir olun dediler. Şimdilik beklemedeyim ve ikinci kez temizlenirken peçeteye kan geldi az miktarda da olsa. Beklemedeyim bakalım

Back