- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #8.501
Sımdıden cok kısa cnm ozaman dıkıcek rahım agzı olmazsa dıye korkuyorum acıkcası allah buyuk nasıp edecekse edıcekGecmis tecrübenden etkilenip olumsuz düsünme,erken dogum olmayacak saglikla dogacaklar diye inandir kendini.beynimiz biz neye inanirsak onu uygular.Rahimde acilma olmayacak,tedbirlerini aliyorsun tevekkül et,Allaha emanet et yavrulari.
14 un ıcınce olcaz ozaman cnm bakalım ıns ozamana gelırsekInşallah canım benim.ee iki hafta sonra mi Senin dikiş kac haftalik olacak o zaman dikişi atacaklarinda
Inşaallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz14 un ıcınce olcaz ozaman cnm bakalım ıns ozamana gelırsek
Ins cnm o bebeklerımın oynadıklarını gorunce kendımı aglamamak ıcın zor tuttum esımde yanındaydı cok sukur annemde kalıyodumm ben esım cok uzaktı ıyıkı gelmısInsalla
Inşaallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Bu zamanda es önemli tabi.ama önce bebisler❤merak etme rahat ol.insallah hayırlısıyla kucağınıza alirizIns cnm o bebeklerımın oynadıklarını gorunce kendımı aglamamak ıcın zor tuttum esımde yanındaydı cok sukur annemde kalıyodumm ben esım cok uzaktı ıyıkı gelmıs
Birazda doktorlara alakalı daha rahmi çekerken insanin canını yakıyorlar ilaç zaten yakıyoYok canım benim sıfır ağrım vardı ve tüplerim açık
İsterseniz yakın bir yere kontrole gidin şimdi ne desem boş çok kanama görüp sağlıkla doğuran da var tam tersi de var ilk defa olunca ben olsam giderdim. Sağlıkla kucağına al canım dualarım seninleKızlar bi sorum olacak. Ben bugün 11+0 ım yarın 12. Haftama gireceğim. Az önce lavaboya gittiğimde ilk defa kan gördüm yani çamaşırımda değil tuvalet kağıdı ile temizlenirken şeffaf akıntının içinde bir miktar kırmızı kan vardı. Sizce endişelenmeli miyim ilk defa oluyor. Kliniği aradım öğle tatilindeler. Acil numara da cevap vermedi. Sizce ne yapmalıyım? İster istemez endişelendim
Canım maşallah sizeIns cnm o bebeklerımın oynadıklarını gorunce kendımı aglamamak ıcın zor tuttum esımde yanındaydı cok sukur annemde kalıyodumm ben esım cok uzaktı ıyıkı gelmıs
Ins cnm atlatırız bu haftaları sende dvıtamınını yukselt benımde hep dusukCanım maşallah size
Cnmmdr a gorunmende fauda var sonra uzan dınlen bol su progestan be prulıton verıyolarKızlar bi sorum olacak. Ben bugün 11+0 ım yarın 12. Haftama gireceğim. Az önce lavaboya gittiğimde ilk defa kan gördüm yani çamaşırımda değil tuvalet kağıdı ile temizlenirken şeffaf akıntının içinde bir miktar kırmızı kan vardı. Sizce endişelenmeli miyim ilk defa oluyor. Kliniği aradım öğle tatilindeler. Acil numara da cevap vermedi. Sizce ne yapmalıyım? İster istemez endişelendim
Ins cnm allajtan ümidimizi kesmeyelımBu zamanda es önemli tabi.ama önce bebisler❤merak etme rahat ol.insallah hayırlısıyla kucağınıza aliriz
Evet canım ampül şeklinde yazdı bakalım canımIns cnm atlatırız bu haftaları sende dvıtamınını yukselt benımde hep dusuk
Hamıle kalana kdr ampul berılıyo ben bıkere uc ampul ıctm haftada bır 80 e cıktıEvet canım ampül şeklinde yazdı bakalım canım
İki haftada bir ampul dedi cabım çok iyi baya yükselmiş hemenHamıle kalana kdr ampul berılıyo ben bıkere uc ampul ıctm haftada bır 80 e cıktı15 falandı fazlası zehırler dıkkt et
Ama sonra gene dustu cnm hamılelıgın basında 36 ıdıİki haftada bir ampul dedi cabım çok iyi baya yükselmiş hemen
Bakalım doktora tekrar ulaşmayı deniycem. En son geçen Cuma kontrole gittiğimde smear testi yapmıştı ve bu kanama yapabilir korkmayın dedi ama aradan 3 gün geçti yani testin yapıldığı gün kanama olmadı. İnşallah bi sorun yokturİsterseniz yakın bir yere kontrole gidin şimdi ne desem boş çok kanama görüp sağlıkla doğuran da var tam tersi de var ilk defa olunca ben olsam giderdim. Sağlıkla kucağına al canım dualarım seninle
Doktora ulaşmayı deniycem. Bu arada deşiğin gibi dinlenmeye çalışayım. Progestan alıyorum hali hazırda. Bakalım doktor ne diyecek. Sağol önerilerin içinC
Cnmmdr a gorunmende fauda var sonra uzan dınlen bol su progestan be prulıton verıyolar
Test yapmış olabilir canım anlamadığım neden hamile bayana bu testi şuan yapıyorlar doğumdan sonra da yapılabilirBakalım doktora tekrar ulaşmayı deniycem. En son geçen Cuma kontrole gittiğimde smear testi yapmıştı ve bu kanama yapabilir korkmayın dedi ama aradan 3 gün geçti yani testin yapıldığı gün kanama olmadı. İnşallah bi sorun yoktur
Doktora ulaşmayı deniycem. Bu arada deşiğin gibi dinlenmeye çalışayım. Progestan alıyorum hali hazırda. Bakalım doktor ne diyecek. Sağol önerilerin için
İnan hiç bilmiyorum. İşin uzmanı onlar olunca mecburen kendimizi emanet ediyoruz. Kliniği tekrar aradım doktorun şu an muayenede olduğunu ve saat 18 e kadar beni geri arayacağını söylediler. Lütfen ulaşılabilir olun dediler. Şimdilik beklemedeyim ve ikinci kez temizlenirken peçeteye kan geldi az miktarda da olsa. Beklemedeyim bakalımTest yapmış olabilir canım anlamadığım neden hamile bayana bu testi şuan yapıyorlar doğumdan sonra da yapılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?