2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Benim de hiç ağrı olmadı ağrı olanlarda sanırım hafif tıkanıklık oluyormuş o esnada açılıyormuş o yüzden çok ağrılı olanlarda olmuş. Benim hiç ağrı yoktu bu muymuş dedim
Hayır canım tam tersi doktor dediki canar yanarsa iyi birşey çünkü tıkanıklık olmadığı için ilaç direk vücuda değiyor ve ağrıyor. Ama tıkanıklık olunca ağrı olmuyo ve tıkanıklığı açıp bitiyo. Eğer açılmazsa ikinciyi çekiyorlar. Ayrıca 2 çeşit rahim cekiliyo ilaçlı ve farklı.o yüzden farklı oluyor

Çok doğru. Hicbirsey hissetmeyenlerde tıkanıklık oluyo. Ama boşuna çekip o kadar acı çekip üstüne hemşireler normal diyolar ya.hatta ben tekrar hemşireye hani adet sancısı gibi olacaktı dedim. O şekil demesem giremezdin dedi.

Cok zor seyler yasamissin inan cok üzüldüm nasil böyle birsey yapabilirler aklim almadi. Aslinda yanlarina kâr kalmasaydi yasal yollara basvursaydiniz iyi olurmus ama Allahlarindan bulsunlar ne diyelim.Allah bir daha yasatmasin.Ben burdaki sistemi iyi sanirdim ama Türk doktorlarindaki tücrübe yok bunlarda cidden.

Bilmiyorum canım bana hafif tıkanıklık varsa zorlar ve ağrı yapar demişti

Yok canım benim sıfır ağrım vardı ve tüplerim açık

Bana söylenen normal ilaç veririz geçişte sıkıntı görünce buda tıkanıklık kaynaklı daha basınçlı veririz bu da ağrı yapar. Geçiş kolay olursa basıncı artırmayız ve ağrı olmaz.

Teşekkür ederim Güzel dileklerin için canım. İnsanlar maddi manevi yıpranıyor bu süreçte biraz daha özen istiyor ister istemez. Her şey nasip kısmet yaşanacağı varmış diyorum artık

Allahım inanamıyorum. Verilmiş sadakan varmış rabbim korumuş. Resmen insan hayatına kastetmişler bir de utanmadan yok siz WC de zorladınız bilmem ne. Allah’ından bulsunlar. Jameda da ilgili doktor ya da kliniği bulup yorum yazarsan oraya gitmeyi düşünenlere ders olur. Allah bir daha böyle birşey yaşatmasın
Belki eyalet kanunları değişiyordur biliyorsun her yer kafasına göre takılıyor burada. Bu arada hem tüp bebek merkezindeki ilk randevumda hem de daha sonra kadın Doğum doktorunda video çekmeme izin verdiler sonuçta sadece ekranı çektim. Ama geçen Cuma gittiğimde eşlerin gelme durumunu sordum bu Corona önlemleri gevşetiliyor malum. Doktorum dediki gebeliğin 6.ayından itibaren eşleri kabul etmeyi düşünüyoruz. Bakalım o zamana kadar neler neler değişir daha

Kızlar ben dr a gittim rahom ahzına ıkı haftaya dıkıs atılcak yatmaya devam korkuyorum da bebeklerın ense kalınlıkları azalmıs ıyı dedı bırı 2 kusurlerde ona ılerde bakarız dedı bırıne kıza benzıyo bırı belırsın daha dedı korkuyorum danheycanlıyımda oynuyolardı hafıf ellerı bacakları azda zıpladılar

Hayirlisi olsun korkma,iyi olacaksalar yaptirican mecbur. Cinsiyet ile ilgili bisey dedi mi

Rabbim korusun canım. Yaşayacak ömürler varsa hicbirsey olmaz.biz de yeni geldik maşallah iyiydi ama cinsiyet belli değil dedi 2 hafta sonra randevu gidicem birde üçlü yapilacak dedi.2 li ve diğerleri temiz çıktı ama 14+1 iz

Sevındım cnm güzel bnm ıkılı test yok ıkız oldugu ıcın dr detaylı ınceledı bebeklerın ıkısınıde kültür aldı bıde benden bakalım ıns enfeksıyon falan cıkmaz

Gecmis tecrübenden etkilenip olumsuz düsünme,erken dogum olmayacak saglikla dogacaklar diye inandir kendini.beynimiz biz neye inanirsak onu uygular.Rahimde acilma olmayacak,tedbirlerini aliyorsun tevekkül et,Allaha emanet et yavrulari.

Sevındım cnm güzel bnm ıkılı test yok ıkız oldugu ıcın dr detaylı ınceledı bebeklerın ıkısınıde kültür aldı bıde benden bakalım ıns enfeksıyon falan cıkmaz
Inşallah canım benim.ee iki hafta sonra mi Senin dikiş kac haftalik olacak o zaman dikişi atacaklarinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…