- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #8.481
Hayır canım tam tersi doktor dediki canar yanarsa iyi birşey çünkü tıkanıklık olmadığı için ilaç direk vücuda değiyor ve ağrıyor. Ama tıkanıklık olunca ağrı olmuyo ve tıkanıklığı açıp bitiyo. Eğer açılmazsa ikinciyi çekiyorlar. Ayrıca 2 çeşit rahim cekiliyo ilaçlı ve farklı.o yüzden farklı oluyorBenim de hiç ağrı olmadı ağrı olanlarda sanırım hafif tıkanıklık oluyormuş o esnada açılıyormuş o yüzden çok ağrılı olanlarda olmuş. Benim hiç ağrı yoktu bu muymuş dedim
Çok doğru. Hicbirsey hissetmeyenlerde tıkanıklık oluyo. Ama boşuna çekip o kadar acı çekip üstüne hemşireler normal diyolar ya.hatta ben tekrar hemşireye hani adet sancısı gibi olacaktı dedim. O şekil demesem giremezdin dedi.Bana şimdi rahim filmi çektirirsen arkasından çocukların olacak deseler bile kabul etmem, çocuksuz yaşamayı tercih ederim herhalde. Anestezili rahim filmi çektirdim 45 gün yogun bakımda kaldım. Kalın bağırsağımı delmişler. Dediler açık herşey yolunda, ağrın olursa ağrı kesici al. Ertesi gün wc ye gidemedim, tuvaletimi yapamadım, ateşim oldu 41 derece. Apar topar hasteneye götürdüker, serum taktılar film çektiler, biley yok, enfejsiyonda yok, eşime naz yaptığımı söylediler. O gün hastanede kaldım, gece felç geçirdim, boynumdan aşağısını hissetmiyordum, bol bol antibiyotik serum takıldı. Sabah drun teki geldi bilgisayarlı tomoğrafi yapalım dediler. Tomografiye girdiğimle çıktığım bir oldu, karnımın içi pislik dolmuş, bağırsaklarımdaki pislik karnıma dolmuş, apar topar ameliyata alındım. Gözümü yoğun bakımda açtım. Pansuman için geldiler, zannediyorum küçük bişey, belinden sargıyı çıkardılar canevimden vajinal bölgeme kadar kesilmiş Taker la dikmişler. Kendimi öyle görünce çok korktum. Sonra dikişler patladı falan felan. Çok kötü günler yaşadım. Şimdi aynada bakınca boydan boya iki parmak kalınlığında dikiş izim var. Rabbim kimseye yaşatmasın. Rahim filmi denilince nefes alamıyorum, o günler geliyor aklına.
Cok zor seyler yasamissin inan cok üzüldüm nasil böyle birsey yapabilirler aklim almadi. Aslinda yanlarina kâr kalmasaydi yasal yollara basvursaydiniz iyi olurmus ama Allahlarindan bulsunlar ne diyelim.Allah bir daha yasatmasin.Ben burdaki sistemi iyi sanirdim ama Türk doktorlarindaki tücrübe yok bunlarda cidden.Evet canım almanyada oldu, sadece bu işlemleri yapan klinikte başıma geldi. Buranın sağlık sistemini hiç sevmiyorum. Berbat. Klinik yaptığı hatayı önce kabul etmedi.” Eşiniz wc de zorlamıştır ondan olmuştur” dediler. Kaç kişi büyük abdestini yapamayınca kalın bağırsağını deliyor çok merak ettim. Ameliyat olduğum hastanede tabi bağırsağımın kesildiği anlaşılınca, özür dilediler, tedaviye kliniğimizde devam ededim dediler kabul etmedik. Eşime dava aç dedim ama açmadı. Chef Arzt imza attınız onayınız var kazanamazsanız dedi ama sonuçta beni öldürsünler diye imza atmadım.. Eşim uğraşmak istemediği için olay kapandı.
Bilmiyorum canım bana hafif tıkanıklık varsa zorlar ve ağrı yapar demiştiHayır canım tam tersi doktor dediki canar yanarsa iyi birşey çünkü tıkanıklık olmadığı için ilaç direk vücuda değiyor ve ağrıyor. Ama tıkanıklık olunca ağrı olmuyo ve tıkanıklığı açıp bitiyo. Eğer açılmazsa ikinciyi çekiyorlar. Ayrıca 2 çeşit rahim cekiliyo ilaçlı ve farklı.o yüzden farklı oluyor
Yok canım benim sıfır ağrım vardı ve tüplerim açıkÇok doğru. Hicbirsey hissetmeyenlerde tıkanıklık oluyo. Ama boşuna çekip o kadar acı çekip üstüne hemşireler normal diyolar ya.hatta ben tekrar hemşireye hani adet sancısı gibi olacaktı dedim. O şekil demesem giremezdin dedi.
Bana söylenen normal ilaç veririz geçişte sıkıntı görünce buda tıkanıklık kaynaklı daha basınçlı veririz bu da ağrı yapar. Geçiş kolay olursa basıncı artırmayız ve ağrı olmaz.Hayır canım tam tersi doktor dediki canar yanarsa iyi birşey çünkü tıkanıklık olmadığı için ilaç direk vücuda değiyor ve ağrıyor. Ama tıkanıklık olunca ağrı olmuyo ve tıkanıklığı açıp bitiyo. Eğer açılmazsa ikinciyi çekiyorlar. Ayrıca 2 çeşit rahim cekiliyo ilaçlı ve farklı.o yüzden farklı oluyor
Teşekkür ederim Güzel dileklerin için canım. İnsanlar maddi manevi yıpranıyor bu süreçte biraz daha özen istiyor ister istemez. Her şey nasip kısmet yaşanacağı varmış diyorum artıkAnladım canım sen de öyle düşünüyorsan haklısın şu an ben de şaşırdım ilk gün nasıl başladı tedaviye ne amaçla ya insanların duygularıyla oynamak bu kadar kolay mı? Dozu da yavaş yavaş arttırırlar yani bir anda o derece arttırmaya da şaşırdım gerçekten yazık onlar için basit ama insanlar bir ömür bugünleri bekliyor umutla hazırlanıyor haberleri yok. İnşallah bu defa yüzün güler Allah yardımcın olsun
Allahım inanamıyorum. Verilmiş sadakan varmış rabbim korumuş. Resmen insan hayatına kastetmişler bir de utanmadan yok siz WC de zorladınız bilmem ne. Allah’ından bulsunlar. Jameda da ilgili doktor ya da kliniği bulup yorum yazarsan oraya gitmeyi düşünenlere ders olur. Allah bir daha böyle birşey yaşatmasınBana şimdi rahim filmi çektirirsen arkasından çocukların olacak deseler bile kabul etmem, çocuksuz yaşamayı tercih ederim herhalde. Anestezili rahim filmi çektirdim 45 gün yogun bakımda kaldım. Kalın bağırsağımı delmişler. Dediler açık herşey yolunda, ağrın olursa ağrı kesici al. Ertesi gün wc ye gidemedim, tuvaletimi yapamadım, ateşim oldu 41 derece. Apar topar hasteneye götürdüker, serum taktılar film çektiler, biley yok, enfejsiyonda yok, eşime naz yaptığımı söylediler. O gün hastanede kaldım, gece felç geçirdim, boynumdan aşağısını hissetmiyordum, bol bol antibiyotik serum takıldı. Sabah drun teki geldi bilgisayarlı tomoğrafi yapalım dediler. Tomografiye girdiğimle çıktığım bir oldu, karnımın içi pislik dolmuş, bağırsaklarımdaki pislik karnıma dolmuş, apar topar ameliyata alındım. Gözümü yoğun bakımda açtım. Pansuman için geldiler, zannediyorum küçük bişey, belinden sargıyı çıkardılar canevimden vajinal bölgeme kadar kesilmiş Taker la dikmişler. Kendimi öyle görünce çok korktum. Sonra dikişler patladı falan felan. Çok kötü günler yaşadım. Şimdi aynada bakınca boydan boya iki parmak kalınlığında dikiş izim var. Rabbim kimseye yaşatmasın. Rahim filmi denilince nefes alamıyorum, o günler geliyor aklına.
Belki eyalet kanunları değişiyordur biliyorsun her yer kafasına göre takılıyor burada. Bu arada hem tüp bebek merkezindeki ilk randevumda hem de daha sonra kadın Doğum doktorunda video çekmeme izin verdiler sonuçta sadece ekranı çektim. Ama geçen Cuma gittiğimde eşlerin gelme durumunu sordum bu Corona önlemleri gevşetiliyor malum. Doktorum dediki gebeliğin 6.ayından itibaren eşleri kabul etmeyi düşünüyoruz. Bakalım o zamana kadar neler neler değişir dahaCaprice24 canim ben sormadim doktora cinsiyeti bellimi diye o da söylemedi.zaten erken haftalardaki tahminler tutmayabiliyor bazen.ama yasak demesi ilginc,bu yasaklar yerine göre degisiyor herhalde.mesela gecen esim yok diye video cekmek istedim yasak olmaz dedi.kendi bebegimi cekiyorum sonucta ama doktor kendisini cekerim diye mi hoslanmadi anlamadim.bakalim 16.haftada gidecegim kontrole ozamana belli olur insallah cinsiyetleri
Hayirlisi olsun korkma,iyi olacaksalar yaptirican mecbur. Cinsiyet ile ilgili bisey dedi miKızlar ben dr a gittim rahom ahzına ıkı haftaya dıkıs atılcak yatmaya devamkorkuyorum da bebeklerın ense kalınlıkları azalmıs ıyı dedı bırı 2 kusurlerde ona ılerde bakarız dedı bırıne kıza benzıyo bırı belırsın daha dedı korkuyorum danheycanlıyımda oynuyolardı hafıf ellerı bacakları azda zıpladılar
Biri kıza benziyo diğerini belli değil dediHayirlisi olsun korkma,iyi olacaksalar yaptirican mecbur. Cinsiyet ile ilgili bisey dedi mi
YaaBiri kıza benziyo diğerini belli değil dedi
Biri kıza benziyo diğerini belli değil dedi
ay cnm ıns hepımız saglıklamalırız kucagımıza ıns allahım nasıp etsn ınan sevınemıyorum bıle bır kayıp olınca sımdıde zorlu hamılelıkYaahayırlısı insallah, sag salim doğsunlar da
Öyle hep stresli geçiriyoruzay cnm ıns hepımız saglıklamalırız kucagımıza ıns allahım nasıp etsn ınan sevınemıyorum bıle bır kayıp olınca sımdıde zorlu hamılelık
Rabbim korusun canım. Yaşayacak ömürler varsa hicbirsey olmaz.biz de yeni geldik maşallah iyiydi ama cinsiyet belli değil dedi 2 hafta sonra randevu gidicem birde üçlü yapilacak dedi.2 li ve diğerleri temiz çıktı ama 14+1 izKızlar ben dr a gittim rahom ahzına ıkı haftaya dıkıs atılcak yatmaya devamkorkuyorum da bebeklerın ense kalınlıkları azalmıs ıyı dedı bırı 2 kusurlerde ona ılerde bakarız dedı bırıne kıza benzıyo bırı belırsın daha dedı korkuyorum danheycanlıyımda oynuyolardı hafıf ellerı bacakları azda zıpladılar
Sevındım cnm güzel bnm ıkılı test yok ıkız oldugu ıcın dr detaylı ınceledı bebeklerın ıkısınıde kültür aldı bıde benden bakalım ıns enfeksıyon falan cıkmazRabbim korusun canım. Yaşayacak ömürler varsa hicbirsey olmaz.biz de yeni geldik maşallah iyiydi ama cinsiyet belli değil dedi 2 hafta sonra randevu gidicem birde üçlü yapilacak dedi.2 li ve diğerleri temiz çıktı ama 14+1 iz
Bıde kayıp olınca benım rahım agzıda sokıntı dua edıyom ancaÖyle hep stresli geçiriyoruz
Gecmis tecrübenden etkilenip olumsuz düsünme,erken dogum olmayacak saglikla dogacaklar diye inandir kendini.beynimiz biz neye inanirsak onu uygular.Rahimde acilma olmayacak,tedbirlerini aliyorsun tevekkül et,Allaha emanet et yavrulari.Kızlar ben dr a gittim rahom ahzına ıkı haftaya dıkıs atılcak yatmaya devamkorkuyorum da bebeklerın ense kalınlıkları azalmıs ıyı dedı bırı 2 kusurlerde ona ılerde bakarız dedı bırıne kıza benzıyo bırı belırsın daha dedı korkuyorum danheycanlıyımda oynuyolardı hafıf ellerı bacakları azda zıpladılar
Inşallah canım benim.ee iki hafta sonra mi Senin dikiş kac haftalik olacak o zaman dikişi atacaklarindaSevındım cnm güzel bnm ıkılı test yok ıkız oldugu ıcın dr detaylı ınceledı bebeklerın ıkısınıde kültür aldı bıde benden bakalım ıns enfeksıyon falan cıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?