- 10 Eylül 2016
- 615
- 311
- 103
- 28
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #8.161
Kızlar 2 gündür idrarıma kan karışıyor ağrı sızı yok ama tuvaletim geldiğinde kasıklarım ağrıyor sadece sizin başınıza hiç geldi mi böyle bişey
Bende tutmuyorum canım, zaten bir sürü ilaç kullanıyoruz. Kusmalarım olmasaydı bir gün arayla tutmak istiyordum. Ama maalesef, bol kusmalı öğürmeli bir dönem geçiriyorummerhaba arkadaşlar aranizda oruç tutan var mi .. Ben tutmuyorum da
İdrar yolları ya da böbrekle ilgili bir problem olabilir. İhmal etmeden dr gitmelisin canımKızlar 2 gündür idrarıma kan karışıyor ağrı sızı yok ama tuvaletim geldiğinde kasıklarım ağrıyor sadece sizin başınıza hiç geldi mi böyle bişey
Doktorunla görüştün mu en sağlıklı bilgiyi o verir canım sana agrım yok diyorsun çünkiKızlar 2 gündür idrarıma kan karışıyor ağrı sızı yok ama tuvaletim geldiğinde kasıklarım ağrıyor sadece sizin başınıza hiç geldi mi böyle bişey
Bende tutmuyorummerhaba arkadaşlar aranizda oruç tutan var mi .. Ben tutmuyorum da
Bugün pazar olduğu için bişey yapamadık ama yarın mutlaka gidicem inşallah kötü bişey yokturHiç başıma gelmedi ama bence mutlaka doktoruna danışmalısın canım
Yarın gidicem inşallahİdrar yolları ya da böbrekle ilgili bir problem olabilir. İhmal etmeden dr gitmelisin canım
Gün içinde ilaçlar var çok zor ben tutmuyorum malesefmerhaba arkadaşlar aranizda oruç tutan var mi .. Ben tutmuyorum da
Ben de tutamıyorum 3saate bi acıkıyorum çünkü.merhaba arkadaşlar aranizda oruç tutan var mi .. Ben tutmuyorum da
Kaç haftalık hamilesinBen de tutamıyorum 3saate bi acıkıyorum çünkü.
aynen vala bende oyleyim. neyse kazalarini tutariz insallahBen de tutamıyorum 3saate bi acıkıyorum çünkü.
8+5 bugün iştahım iki haftadır açıldı onun öncesinde yemiyordum bişeyKaç haftalık hamilesin
Ben sahurda iyi yiyorum da iftara 2 saat kala acıkıyorum ona da sabrediyorum biraz8+5 bugün iştahım iki haftadır açıldı onun öncesinde yemiyordum bişey
Allah yardımcın olsun canım inşallah iyi haberlerle gelirsinKızlar bana dua edermısınız dr a gıdıcem bugun rahımmagzımda sıkıntı cıkmıstı ıns ıyı haber alırım
İnşallahaynen vala bende oyleyim. neyse kazalarini tutariz insallah
Allah kabul etsin sen kaç haftalıksınBen sahurda iyi yiyorum da iftara 2 saat kala acıkıyorum ona da sabrediyorum biraz
Rabbim yardımcın olsun haber et bize inşallah iui haber alKızlar bana dua edermısınız dr a gıdıcem bugun rahımmagzımda sıkıntı cıkmıstı ıns ıyı haber alırım
Ben de yarın 9a gircem inş 7.haftada kalbini dinlemek için gittim 15mayıs için randevum 20 gün olmuş olacak doktor son gittiğinde gün vermedi mi canımAllah yardımcın olsun canım inşallah iyi haberlerle gelirsin
Kızlar doktora ne sıklıkta gidiyorsunuz ben 9+3teyim 7+4ten beri doktora gitmedim 11 ve 12. Haftalarda gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?