2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Ben de yarın 9a gircem inş 7.haftada kalbini dinlemek için gittim 15mayıs için randevum 20 gün olmuş olacak doktor son gittiğinde gün vermedi mi canım
Bana 6+2deyken bir ay sonra gel demişti canım yani haftaya gitmem gerekiyor da bekleyip 12. Hafta mı gitsem diyorum hani 12. Hafta önemli kontroller de var ya ondan dolayı

Kalp sesini duyduktan sonra 1 ay sonra gel dedi haftaya perşembe yada cuma gidicem

Aynen benim de aslında haftaya gitmem lazım canım hem 10. Hafta hem 12. Hafta mı gidelim yani

11_14 haftalarda yapılıyormuş ikili tarama benim gittim zaman 11+4 olucak yani 12.haftanın içind E olucam

Allah yardımcın olsun canım inşallah iyi haberlerle gelirsin
Kızlar doktora ne sıklıkta gidiyorsunuz ben 9+3teyim 7+4ten beri doktora gitmedim 11 ve 12. Haftalarda gitmeyi düşünüyorum
Canım bende 7+2 de gittim haftaya çarşamba randevum var 10+2 olucam. Bu normal kontrol, sanırım bi sonraki haftada 2 li test için giderim. Zaten gittiğimde ikili için randevu ayarlanır. Zaten artık kontrollerin herhangi bir şikayetim olnadıpı sürece 4 haftada 1 yapılıyor, ilerleyen haftalardada 2 haftada 1 oluyor.

Kızlar rahım agzım kapalı 29,5mm mıs yat uzan dedı dıkıs zamanına ama dr bebeklerın ıkısınınde ense kalınlıgını fazla gordu hanı ıkınhafta sonra duzelebılırde Duzelmezse karar verıcez test yaparız dedı plasentadan bısey alarak yapıyolarmıs perınatolojıye gıttım.Artık ne dusuncegımı bılmıyorum kızlar

11_14 haftalarda yapılıyormuş ikili tarama benim gittim zaman 11+4 olucak yani 12.haftanın içind E olucam
Aynen canım seninki o zaman yapılır o zaman hadi hayırla inşallah

Anladım ben de pazartesi 10+2 oluyorum o zaman gideyim ben de çünkü 4 hafta geçmiş oluyor önceki kontrolden, sonra gerekli görürse doktor yine çağırır giderim zaten teşekkür ederim

Geçmiş olsun canım. Yatmaya devam. İkili test için erken ayrıca ikiz gebeliklerde ikili test yapmıyorlar, sağlıklı ölçüm olmadığı için. Detaylı ultrason ikiz gebelik için en sağlıklısı. ( arkadaşımdan bu şekilde biliyorum) ense kalınlığına takma. Yapman gereken sadece iyi bir ikiz gebelik takibi yapan dr bulup ona devam etmek. Dediğin teste karından sıvı alınıp yapılıyor, onun yerine %99 sonuç veren kan testi var ismini unuttum. Olmazmazsa ondan yaptırsın ama İnşaAllah bunları düşünmeni gerektirecek olaylar olmaz.

Ikı hafta gecsın bakalım da cnm haklsn daha mınnaklar ıkı hafta daha buysunler ısmı olan ıyı bır prof dr a perınatolojıye gıttım cnm dr gordugunu soylemek zorunda sanırım onu soyledı kafam cok bozuktu zaten bana kesın bebeklerden bırı yada ıkısı sıkıntılı derlerse nasıl öldururum ben onları dusunmek bıle ıstemıyorum allah buyuk dıyorum ne nasıp ettıyse

Him Birşey olmaz cnm sen içini ferah tut testlerini yaptır Inşallah normale döner

Canım canını sıkma hiç, iki haftada çok şey değişir, Allah büyüktür sen olumlu düşün

Kızlar size bir şey sorabilir miyim tecrübelerinize dayanarak :) simdi bizim tedavimiz başlayacak ama transfer sonrası tam bayrama denk geliyor sizce bir ay daha bekleyip haziranda başlasam daha mı iyi olur ? Dinlenebilmem açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…