- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #8.201
Amın ıns cnm bukez olsun barı allah mucızelerımı bana versın almadanRabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım dualarım seninle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amın ıns cnm bukez olsun barı allah mucızelerımı bana versın almadanRabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım dualarım seninle
Allah kucagina almayi nasip etsin insallah hepimizin..... AminnnnnnAmın ıns cnm bukez olsun barı allah mucızelerımı bana versın almadan
Amın ıns bugunlerı sorunsuz gecırırırz cok emek verdık hamılr kaldık kucagımıza alırızAllah kucagina almayi nasip etsin insallah hepimizin..... Aminnnnnn
Canım cok üzüldüm neden boyle bişey olurmuş sordun mu doktora? Kan pıhtılaşma nedenı olabılıyor mu?Kızlar rahım agzım kapalı 29,5mm mıs yat uzan dedı dıkıs zamanına ama dr bebeklerın ıkısınınde ense kalınlıgını fazla gordu hanı ıkınhafta sonra duzelebılırde Duzelmezse karar verıcez test yaparız dedı plasentadan bısey alarak yapıyolarmıs perınatolojıye gıttım.Artık ne dusuncegımı bılmıyorum kızlar
Rahımmagzı yetmezlıgı var bende zaten cnm pıhtılasmam lzaten var ıgne kullanıyorum beebeklerde ense kalınlıgı var oda ıkı hafta sonra azalabılırde sıkıntıda olabıkır oda allah vergısıCanım cok üzüldüm neden boyle bişey olurmuş sordun mu doktora? Kan pıhtılaşma nedenı olabılıyor mu?
Bılıyorum canım biz aynı ay tedavı olmuştuk ama bn ohss olmuştum 3 embrıyomu dondurdum haziranda havuz yaptrcam bakalım kaç tane cıkıcak sonrada transfer inşallah yaşında genc genelde 35 yasından sonra yumurta kalitesizliğinden oluyo bu durum diye bılıyorum. Diğer düşügunun rahımagzından dolayı oldgundan emın mısın? Genetik testler yaptırdın mı? Bazen genetık bozukluk oluncada tutmayıp rahım atıyomuş..İnşallah 2 hafta sonra hersey düzelmiş olurRahımmagzı yetmezlıgı var bende zaten cnm pıhtılasmam lzaten var ıgne kullanıyorum beebeklerde ense kalınlıgı var oda ıkı hafta sonra azalabılırde sıkıntıda olabıkır oda allah vergısı
Bendede kan pıhtılaşma var az o yuzden bi korku varRahımmagzı yetmezlıgı var bende zaten cnm pıhtılasmam lzaten var ıgne kullanıyorum beebeklerde ense kalınlıgı var oda ıkı hafta sonra azalabılırde sıkıntıda olabıkır oda allah vergısı
Evet cnm rahımmagzımda hunılesme oluyodu kısalıyodu sımdı bıde daha kısa erken haftalarda ıkı drda dıkıs dedı zaten allah buyuk dıyorum ıns allahın ıznıylr ıyı haftalar goruruz saglıklı bebeklerımız olur sende korkma kan pıhtılasmasına ıgne kullanıyoruz kac genınde var benım ıkı genımde varBılıyorum canım biz aynı ay tedavı olmuştuk ama bn ohss olmuştum 3 embrıyomu dondurdum haziranda havuz yaptrcam bakalım kaç tane cıkıcak sonrada transfer inşallah yaşında genc genelde 35 yasından sonra yumurta kalitesizliğinden oluyo bu durum diye bılıyorum. Diğer düşügunun rahımagzından dolayı oldgundan emın mısın? Genetik testler yaptırdın mı? Bazen genetık bozukluk oluncada tutmayıp rahım atıyomuş..İnşallah 2 hafta sonra hersey düzelmiş olur
Aslında bende kan pıhtılaşma oldgnu bılmıyordum aptt yaptrdım deger cok az yukarda oldgnu gordum bu da bi çeşit kan testı. Sonra burda okurken oksapar iğnenın kan pıhtılaşma için oldgnu gordum. Bülent hoca bana da oksapar 4000 ile corasprın vermişti buyuk ihtimal bir sorun gordu ki verdı.. zaten orda tüp bebek yaptırırken hiç acıklama yapmıyorlar her sabah kan verıyodum ama degerlerımın ne oldgnu ne yaptıklarını bılmıyodum ne derlerse onu yapıyodum Keşke daha sorgulayıcı olsaydım sonradan arastıra arastıra öğrendımEvet cnm rahımmagzımda hunılesme oluyodu kısalıyodu sımdı bıde daha kısa erken haftalarda ıkı drda dıkıs dedı zaten allah buyuk dıyorum ıns allahın ıznıylr ıyı haftalar goruruz saglıklı bebeklerımız olur sende korkma kan pıhtılasmasına ıgne kullanıyoruz kac genınde var benım ıkı genımde var
Degerlerını falan ıste sor bence ben 6000 lık kullanuyorum benım trombofılı degerlerımde sıkıntı var ıkı gende korkma allah ne nasıp ettıyse o ınanalım bızde ıns guzel gunlerı gorucez bır ark vardı 4 genınde vardı pıhtılasma kucagına aldıAslında bende kan pıhtılaşma oldgnu bılmıyordum aptt yaptrdım deger cok az yukarda oldgnu gordum bu da bi çeşit kan testı. Sonra burda okurken oksapar iğnenın kan pıhtılaşma için oldgnu gordum. Bülent hoca bana da oksapar 4000 ile corasprın vermişti buyuk ihtimal bir sorun gordu ki verdı.. zaten orda tüp bebek yaptırırken hiç acıklama yapmıyorlar her sabah kan verıyodum ama degerlerımın ne oldgnu ne yaptıklarını bılmıyodum ne derlerse onu yapıyodum Keşke daha sorgulayıcı olsaydım sonradan arastıra arastıra öğrendım
İğne kullandıktan sonra bir problem olmuyor di mi canımDegerlerını falan ıste sor bence ben 6000 lık kullanuyorum benım trombofılı degerlerımde sıkıntı var ıkı gende korkma allah ne nasıp ettıyse o ınanalım bızde ıns guzel gunlerı gorucez bır ark vardı 4 genınde vardı pıhtılasma kucagına aldı
Sanmıyorum olcagını cnm tedavısı sonuctaİğne kullandıktan sonra bir problem olmuyor di mi canım
Doktorunun vardır bir bildiği bence kafanı karıştırma doktoruna güvenYa kızlar bişi sorcam ben kafam karıştı bu ay tüp bebeğe başlıyorum ama doktorum menopur 75 lik ve cetrodite kullancakmış. Ama forumlarda geziniyorum hep gonal f tüp bebek tedavisinde kullanılmış aşılamada menopur gördüm hep. Yani kafam karişti neden böyle
Canım aynı fark eden bir şey yok o ilacı kullanan da varYa kızlar bişi sorcam ben kafam karıştı bu ay tüp bebeğe başlıyorum ama doktorum menopur 75 lik ve cetrodite kullancakmış. Ama forumlarda geziniyorum hep gonal f tüp bebek tedavisinde kullanılmış aşılamada menopur gördüm hep. Yani kafam karişti neden böyle
Ya korktum yeni bsşladom tedaviye içime sinmedi bu durum daha bnde doktorla kobuşcaktım tesekkür ederm cnm cevabın içinCanım aynı fark eden bir şey yok o ilacı kullanan da var
İlk kez, yaptırıomm bilmıom oyuzden. Vardr bi bildiği elbetDoktorunun vardır bir bildiği bence kafanı karıştırma doktoruna güven
Rabbim yardımcın olur inşallah dualarım seninle inşallah bu korkunun sonu mutluluk olacak inancını sakın kaybetme dua etKızlar rahım agzım kapalı 29,5mm mıs yat uzan dedı dıkıs zamanına ama dr bebeklerın ıkısınınde ense kalınlıgını fazla gordu hanı ıkınhafta sonra duzelebılırde Duzelmezse karar verıcez test yaparız dedı plasentadan bısey alarak yapıyolarmıs perınatolojıye gıttım.Artık ne dusuncegımı bılmıyorum kızlar
Sen hiç deneme bence bizim burda 12 saat canım kış mevsimi olduğu içim hava serin evde de hiçbir iş yapmıyorum ama artık tutamıcam dün ultrason randevum vardı bebeğimin iki tane olduğunu öğrendim tek yumurta bölünmüş ve tek yumurta ikizi olmuş hala şoktayız bu halimle artık kendimi aç bırakamam sanırımMaşaAllah canım kıskandım vallahi. Allah kabul etsin. Kaç saat oruçlu kalıyorsun? burda tam 17 saat. Denesem mi acaba.
Hahaha aman yarabbim sürprizzzzzzzzzz . Hayırlı olsun canım. Sağlıkla sıhhatle büyüsünler içinde. Vakti saati gelince kucağınada alırsın İnşaAllah. İdrarında kan vardı. Onun için ne dedi dr?Sen hiç deneme bence bizim burda 12 saat canım kış mevsimi olduğu içim hava serin evde de hiçbir iş yapmıyorum ama artık tutamıcam dün ultrason randevum vardı bebeğimin iki tane olduğunu öğrendim tek yumurta bölünmüş ve tek yumurta ikizi olmuş hala şoktayız bu halimle artık kendimi aç bırakamam sanırım