- 20 Şubat 2020
- 474
- 669
- 53
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #8.141
Canım benim İnşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bana göre hamileliğin en zor zamanları ilk aylar.ben oğlumda da ilk aylarda düşük riski yaşadım bulantılar yaşadım çok zor geçti 3.aydan sonra rahatlıyor insan,hatta son haftalara kadar okadar rahattımki..38.haftadan nefes darlığım olmuştu 2 hafta sonra da doğmuştu.bence ilk aylar en zoru,ama hayırlısıyla az kaldı biraz daha sabırEvet canım eşim yok yine Allah razı olsun kaynanam bakıyor çünkü mutfağın önünden geçemiyorum .taksiye de işte virüs muhabbetine binmeye korkuyor insan canım. Mecbur kalınca yapacak bşe yok tabi . Sana şimdi stres yapma demek çok kolay ama elinden geldiğince çabala . Ben bu zamana kadar hiç hamile kalmadım annemi 1 yaşında kaybettim annelik kavramı benim için bambaşka bir yerde . Bu bebeği 5 senedir bekledik şimdi kanamalı lekeli kusmalı geçiyor bana da doktor kızıyor rahat ol stres yapma ama insanın elinde değil canım . Çok zor bulduk çünkü Allah’ım herşeyin hayırlısını versin yavruların sana sımsıkı tutunsun babaları da geliyor bak herşey çok daha güzel olacak canım
Amin inşallah canım Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallahCanım benim İnşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bana göre hamileliğin en zor zamanları ilk aylar.ben oğlumda da ilk aylarda düşük riski yaşadım bulantılar yaşadım çok zor geçti 3.aydan sonra rahatlıyor insan,hatta son haftalara kadar okadar rahattımki..38.haftadan nefes darlığım olmuştu 2 hafta sonra da doğmuştu.bence ilk aylar en zoru,ama hayırlısıyla az kaldı biraz daha sabır
Canım normaldir bence ama yani benim baştan beri lekenmem olduğu için kahve akıntım hep var içerde kalan kuruyan eski kan geliyormuş . Ama seni bilemeyeceğim ama bence normaldir evham yapma . Kontrolüne de az kalmışKızkar bıkac gundur yapıskan kahve rengı koyu renk sumuksu arada ıdrardan sonra akıntı gelıyo asırı cok drgıl ama arada enfeksıyobnu oldum fıtılden falanmı yoksa vucuda aldımız ıkaclardanmı acaba ya kanama gıbı de degıl anlamadım dra dedm uzan dedı salı gıdınce bakıcak
Kan gıbı dglde yapıskan sumuksu kahve bısey az gelıyo her wc de gelmıyo ama bakalım anlamadm cnmCanım normaldir bence ama yani benim baştan beri lekenmem olduğu için kahve akıntım hep var içerde kalan kuruyan eski kan geliyormuş . Ama seni bilemeyeceğim ama bence normaldir evham yapma . Kontrolüne de az kalmış
Inşallah bend e 12.haftayı iple çekiyorum insallh bizde normale döneriz artık benim kusmam yok ama Miyde bulantısı miyde yanması oluyordu halsızliğim geçti daha iyi hissediyorum kendimi 12.haftayida guzel bir sekilde atlatirsam rahatlicamKızlar mide bulantılarım kusmalarım çoktu,su bile içemiyordum ama elhamdulillah son günlerde biraz azalma var,en azından tüm gün olmuyor artık.yarın 11.haftam bitiyor 12.haftaya giriyorum bulantıda azalma var sizlerde sabredin geçecek inşallah.
Ayrıca progestanıda azalttı doktorum bu hafta günde 2 kez,haftaya günde 1 kez olarak kullanıp sonrasında bırakcakmışım.
Hayırlı olsunMerhaba bayanlar. 3.deneme transferin 1.günü bugun. 2 transferde taze embrıyoydu bu sefer dondurulmuş oldu. Artı olarak histereskopi ve laparoskopi ameliyatı oldum. Lenfosit aşısı oldum. Nelere dikkat etmem gerekiyor bu süreçte. Pozitif alan arkadaşlardan önerileri alabilir miyim. Teşekkür ederim
Hayırlı olsun umarım pozitif görürsünüzMerhaba bayanlar. 3.deneme transferin 1.günü bugun. 2 transferde taze embrıyoydu bu sefer dondurulmuş oldu. Artı olarak histereskopi ve laparoskopi ameliyatı oldum. Lenfosit aşısı oldum. Nelere dikkat etmem gerekiyor bu süreçte. Pozitif alan arkadaşlardan önerileri alabilir miyim. Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim. Bende dinleniyorum ufak ufak evde yürüyüşler yapıyorum. Kavruşmamıs kabak çekirdeği ve havuc suyu içiyorum şimdilikHayırlı olsun umarım pozitif görürsünüz
Günün az vaktini dinlenerek geçirin geri kalanında kendinizi yormayacak şekilde hareket halinde olun, ben yemeğimi hatta hafif hafif temizliğimi bile yapıyordum. Her gün mevsim meyvelerinden bol bol tüketin, ilaçlarınızı aksatmayın, dua etmeyi unutmayın ve pozitif düşünün olacağına inanınKavrulmamış kuruyemiş (badem, fındık, ceviz gibi), her gün en az bir organik yumurta, ballı süt, meyve sebze tüketimini bol bol yaptım sabahları arada aç karnına pekmez içiyordum ve çok şükür 7. Hafta tam kan testlerinde bile hepsi normal çıktı değerlerinin. Umarım iyi haberinizi de alırız
Amin Allah razı olsun. Bende kabak cekirdeği ve havuç suyu içiyorum. Rahim kasılması yaptıgı için ananası yasakladı doktorum. Fitil kullanmıyorum. Sadece prolutex ( progestan) sabah akşam iğne karından , oksapar iğne , coraspin, vitamin, estrofem kullanıyorum. İnşallah 10 gün sonra sonuc alıcazHayırlı olsunBol dua hafif hafif evde yürü sürekli yatma rahim kan akışı olsun, kuruyemiş olarak kabak çekirdeği yemeni öneririm. Kabız olmamaya çalış kayısı kompostosu yapıp içebilirsin her gün düzenli akşam fitilden sonra örneğin. Bir gün sebze bir gün protein yemeni öneririm ben ananas da yedim her gün 1 dilim bir de kivi yedim çok sevdiğimden faydası var mı bilmiyorum.
Bu sefer olduğuna inan ve bize hayırlı haberini ver inşallah
İlaçlarımız aynı prolutex bende 2 günde bir sabah akşam sadeceAmin Allah razı olsun. Bende kabak cekirdeği ve havuç suyu içiyorum. Rahim kasılması yaptıgı için ananası yasakladı doktorum. Fitil kullanmıyorum. Sadece prolutex ( progestan) sabah akşam iğne karından , oksapar iğne , coraspin, vitamin, estrofem kullanıyorum. İnşallah 10 gün sonra sonuc alıcaz
Heyecanlı bekleyiş vallahi. 2.gün bugun hep pozitif düşünüyorum elimi karnıma koyup konusuyorum şu anlık belirti için erken biliyorum ama ister istemez insan kendini dinliyorİlaçlarımız aynı prolutex bende 2 günde bir sabah akşam sadece
hiç stres yapma Allahın izninle tutunmuştur annesi :) müzik dinle kitap oku film izle dağıt kafanıHeyecanlı bekleyiş vallahi. 2.gün bugun hep pozitif düşünüyorum elimi karnıma koyup konusuyorum şu anlık belirti için erken biliyorum ama ister istemez insan kendini dinliyor
İnşallah inşallahhiç stres yapma Allahın izninle tutunmuştur annesi :) müzik dinle kitap oku film izle dağıt kafanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?