- 19 Ağustos 2017
- 714
- 503
- 103
- 37
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #8.181
Inşallah iyi hanelerle gelirsin bizede haber vermeyi unutmaKızlar bana dua edermısınız dr a gıdıcem bugun rahımmagzımda sıkıntı cıkmıstı ıns ıyı haber alırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah iyi hanelerle gelirsin bizede haber vermeyi unutmaKızlar bana dua edermısınız dr a gıdıcem bugun rahımmagzımda sıkıntı cıkmıstı ıns ıyı haber alırım
Kalp sesini duyduktan sonra 1 ay sonra gel dedi haftaya perşembe yada cuma gidicemAllah yardımcın olsun canım inşallah iyi haberlerle gelirsin
Kızlar doktora ne sıklıkta gidiyorsunuz ben 9+3teyim 7+4ten beri doktora gitmedim 11 ve 12. Haftalarda gitmeyi düşünüyorum
Bana 6+2deyken bir ay sonra gel demişti canım yani haftaya gitmem gerekiyor da bekleyip 12. Hafta mı gitsem diyorum hani 12. Hafta önemli kontroller de var ya ondan dolayıBen de yarın 9a gircem inş 7.haftada kalbini dinlemek için gittim 15mayıs için randevum 20 gün olmuş olacak doktor son gittiğinde gün vermedi mi canım
Kalp sesini duyduktan sonra 1 ay sonra gel dedi haftaya perşembe yada cuma gidicem
11_14 haftalarda yapılıyormuş ikili tarama benim gittim zaman 11+4 olucak yani 12.haftanın içind E olucamBana 6+2deyken bir ay sonra gel demişti canım yani haftaya gitmem gerekiyor da bekleyip 12. Hafta mı gitsem diyorum hani 12. Hafta önemli kontroller de var ya ondan dolayı
Aynen benim de aslında haftaya gitmem lazım canım hem 10. Hafta hem 12. Hafta mı gidelim yani
MaşaAllah canım kıskandım vallahi. Allah kabul etsin. Kaç saat oruçlu kalıyorsun? burda tam 17 saat. Denesem mi acaba.Ben sahurda iyi yiyorum da iftara 2 saat kala acıkıyorum ona da sabrediyorum biraz
Canım bende 7+2 de gittim haftaya çarşamba randevum var 10+2 olucam. Bu normal kontrol, sanırım bi sonraki haftada 2 li test için giderim. Zaten gittiğimde ikili için randevu ayarlanır. Zaten artık kontrollerin herhangi bir şikayetim olnadıpı sürece 4 haftada 1 yapılıyor, ilerleyen haftalardada 2 haftada 1 oluyor.Allah yardımcın olsun canım inşallah iyi haberlerle gelirsin
Kızlar doktora ne sıklıkta gidiyorsunuz ben 9+3teyim 7+4ten beri doktora gitmedim 11 ve 12. Haftalarda gitmeyi düşünüyorum
Aynen canım seninki o zaman yapılır o zaman hadi hayırla inşallah11_14 haftalarda yapılıyormuş ikili tarama benim gittim zaman 11+4 olucak yani 12.haftanın içind E olucam
Canım bende 7+2 de gittim haftaya çarşamba randevum var 10+2 olucam. Bu normal kontrol, sanırım bi sonraki haftada 2 li test için giderim. Zaten gittiğimde ikili için randevu ayarlanır. Zaten artık kontrollerin herhangi bir şikayetim olnadıpı sürece 4 haftada 1 yapılıyor, ilerleyen haftalardada 2 haftada 1 oluyor.
Geçmiş olsun canım. Yatmaya devam. İkili test için erken ayrıca ikiz gebeliklerde ikili test yapmıyorlar, sağlıklı ölçüm olmadığı için. Detaylı ultrason ikiz gebelik için en sağlıklısı. ( arkadaşımdan bu şekilde biliyorum) ense kalınlığına takma. Yapman gereken sadece iyi bir ikiz gebelik takibi yapan dr bulup ona devam etmek. Dediğin teste karından sıvı alınıp yapılıyor, onun yerine %99 sonuç veren kan testi var ismini unuttum. Olmazmazsa ondan yaptırsın ama İnşaAllah bunları düşünmeni gerektirecek olaylar olmaz.Kızlar rahım agzım kapalı 29,5mm mıs yat uzan dedı dıkıs zamanına ama dr bebeklerın ıkısınınde ense kalınlıgını fazla gordu hanı ıkınhafta sonra duzelebılırde Duzelmezse karar verıcez test yaparız dedı plasentadan bısey alarak yapıyolarmıs perınatolojıye gıttım.Artık ne dusuncegımı bılmıyorum kızlar
Ikı hafta gecsın bakalım da cnm haklsn daha mınnaklar ıkı hafta daha buysunler ısmı olan ıyı bır prof dr a perınatolojıye gıttım cnm dr gordugunu soylemek zorunda sanırım onu soyledı kafam cok bozuktu zaten bana kesın bebeklerden bırı yada ıkısı sıkıntılı derlerse nasıl öldururum ben onları dusunmek bıle ıstemıyorum allah buyuk dıyorum ne nasıp ettıyseGeçmiş olsun canım. Yatmaya devam. İkili test için erken ayrıca ikiz gebeliklerde ikili test yapmıyorlar, sağlıklı ölçüm olmadığı için. Detaylı ultrason ikiz gebelik için en sağlıklısı. ( arkadaşımdan bu şekilde biliyorum) ense kalınlığına takma. Yapman gereken sadece iyi bir ikiz gebelik takibi yapan dr bulup ona devam etmek. Dediğin teste karından sıvı alınıp yapılıyor, onun yerine %99 sonuç veren kan testi var ismini unuttum. Olmazmazsa ondan yaptırsın ama İnşaAllah bunları düşünmeni gerektirecek olaylar olmaz.
Him Birşey olmaz cnm sen içini ferah tut testlerini yaptır Inşallah normale dönerKızlar rahım agzım kapalı 29,5mm mıs yat uzan dedı dıkıs zamanına ama dr bebeklerın ıkısınınde ense kalınlıgını fazla gordu hanı ıkınhafta sonra duzelebılırde Duzelmezse karar verıcez test yaparız dedı plasentadan bısey alarak yapıyolarmıs perınatolojıye gıttım.Artık ne dusuncegımı bılmıyorum kızlar
Ins cnm cok uzuldum bugun allah hepımıze saglık versınHim Birşey olmaz cnm sen içini ferah tut testlerini yaptır Inşallah normale döner
Canım canını sıkma hiç, iki haftada çok şey değişir, Allah büyüktür sen olumlu düşünKızlar rahım agzım kapalı 29,5mm mıs yat uzan dedı dıkıs zamanına ama dr bebeklerın ıkısınınde ense kalınlıgını fazla gordu hanı ıkınhafta sonra duzelebılırde Duzelmezse karar verıcez test yaparız dedı plasentadan bısey alarak yapıyolarmıs perınatolojıye gıttım.Artık ne dusuncegımı bılmıyorum kızlar
Ins dedıgın gıbı olur cnm ya artık ne dusuncegımı sasırdm bı rahımmagzı bı bebeklerın saglıgı artık beynım agardı dusunmekten strestenCanım canını sıkma hiç, iki haftada çok şey değişir, Allah büyüktür sen olumlu düşün
Beklemek çok zor Ama yapicak birşey yok dua edip herşey güzel olsun diye dua edicezIns cnm cok uzuldum bugun allah hepımıze saglık versın
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım dualarım seninleIns dedıgın gıbı olur cnm ya artık ne dusuncegımı sasırdm bı rahımmagzı bı bebeklerın saglıgı artık beynım agardı dusunmekten stresten