- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #7.821
Yolk saç oluştuysa boş gebelik olna ihtimali yok. Haftaya kalp atışını duyarsınız/ görürsünüz. Sıkıntı yapmayın 6+1 kalp için erken. Stres yapmayın.Teşekkür ederim canım, çok düşüncelisin☺inşallah güzel haber alırım haftaya bu arada yolk kesesi oluşmuştu ama bebek henüz yok dedi normal mi bebek oluşunca hemen kalp sesi de mi duyuluyor ?
Cnm bebek olustugu gıbı hemen kalp sesı duyulmaz 6.haftada gttm ben dr ıkı bebekte olusmus ama bırının kalp atısı baslamıs demıstı bısınrakı haftada ıkısınınde kalp atısı duyulduTeşekkür ederim canım, çok düşüncelisin☺inşallah güzel haber alırım haftaya bu arada yolk kesesi oluşmuştu ama bebek henüz yok dedi normal mi bebek oluşunca hemen kalp sesi de mi duyuluyor ?
Cnm kendını sıkma 1 ay olduysa duyma ıhtımalın cok yuksek baya beklemıssın benden 1 hafta kucuksun sanırım guzel haberlerle gelYarın büyük gün, ilk ultrason randevum. Heyacanlıyım, korkuyorum, düşündükçe kalbim sanki boğazımda atıyor. Kese sağlıklı mı değil mi? İçinde bebek var mı, kalbi atıyor mu? Sorular sorular... yarın kalp atımının duyulması lazım bügün transfer olalı tam 1 ay oldu. Umarım bende güzel haberler alırım.
Hakkinda hayirlisi olsun, insallaah bebislerin gumbur gumbur kalp atislarini duyarsin canim benimYarın büyük gün, ilk ultrason randevum. Heyacanlıyım, korkuyorum, düşündükçe kalbim sanki boğazımda atıyor. Kese sağlıklı mı değil mi? İçinde bebek var mı, kalbi atıyor mu? Sorular sorular... yarın kalp atımının duyulması lazım bügün transfer olalı tam 1 ay oldu. Umarım bende güzel haberler alırım.
İnşaAllah canım rabbim utandırmasın, emeklerimizi, hayallerimizi boşa çıkarmasın. Evlat hasretiyle yanan herkese sağlıklısından hayırlı evlatlar nasip etsin.Hakkinda hayirlisi olsun, insallaah bebislerin gumbur gumbur kalp atislarini duyarsin canim benim❤❤
guzel haberlerini bekliyoruzzz
Teşekkür ederim arkadaşım içimi rahatlattınız gerçekten sağolun, inşallahYolk saç oluştuysa boş gebelik olna ihtimali yok. Haftaya kalp atışını duyarsınız/ görürsünüz. Sıkıntı yapmayın 6+1 kalp için erken. Stres yapmayın.
Kafam leyla gibi, korkuyorum İnşaAllah her şey yolunda gider canım yaaaa..Cnm kendını sıkma 1 ay olduysa duyma ıhtımalın cok yuksek baya beklemıssın benden 1 hafta kucuksun sanırım guzel haberlerle gel
Valla bilmiyorum ki daha çok küçük haftaya hepsi görünür inşallahTeşekkür ederim canım, çok düşüncelisin☺inşallah güzel haber alırım haftaya bu arada yolk kesesi oluşmuştu ama bebek henüz yok dedi normal mi bebek oluşunca hemen kalp sesi de mi duyuluyor ?
İçini ferah tut canım güzel haberlerini alalım inşallah yarın gümbür gümbür duyulur sesleri Allah’ın izniyleKafam leyla gibi, korkuyorum İnşaAllah her şey yolunda gider canım yaaaa..
Ne güzel işte coronalı günlerde seni riske atıp arka arkaya hastaneye çağırmamış. Garantiye almış 2 hafta sonraya randevu vermiş.Bende dün gittiğimde keselerin içinde böyle toplu iğne ucu gibi parlama vardı doktor içleri dolu gibi ama daha kalp atışına çok erken dedi çağırdığı hafta da 7.5 8 haftaya del geliyo sanırım geç değil mi
Birazda panik olduğumu biliyor yA garantiye almış olabilir şimdi duyulmazsa 1 hafta sonraya zehir ederim ben kendimiNe güzel işte coronalı günlerde seni riske atıp arka arkaya hastaneye çağırmamış. Garantiye almış 2 hafta sonraya randevu vermiş.
Aminn canim aminnİnşaAllah canım rabbim utandırmasın, emeklerimizi, hayallerimizi boşa çıkarmasın. Evlat hasretiyle yanan herkese sağlıklısından hayırlı evlatlar nasip etsin.
olmazsa heme yeni tedaviye başlarım diyordum,olmazsa zaman kaybı olmasın diye bütün evrakları hazırladık, ama şuan düşünüyorum da olumsuz giderse yeni tedavi için ara vericem.. ayyyy strese gelemiyorummm
Kitap oku, film izle ( komedi) , el becerin varsa el işleri yap. Sevdiğin şeyleri yap. Yoksa sürekli yatarak vakit geçmezBirazda panik olduğumu biliyor yA garantiye almış olabilir şimdi duyulmazsa 1 hafta sonraya zehir ederim ben kendimi15 gün nasıl geçecek bakalım
Nedenkı progestan mı alıyosunKafam leyla gibi, korkuyorum İnşaAllah her şey yolunda gider canım yaaaa..
Ben kabız olduğum zaman kullandım canım hiçbir yan etkisi yok korkmaKızlar duphalac kullananan varmı aranızda cok kötüyüm çünkü
Kac ml ve gunde kac kere kullandın cnm ben 5 ml ıctm az once ıse yararmı acabaBen kabız olduğum zaman kullandım canım hiçbir yan etkisi yok korkma
Günde 3 kez yemeklerden önce içebilirsin rahatlayana kadar :)Kac ml ve gunde kac kere kullandın cnm ben 5 ml ıctm az once ıse yararmı acaba
Cokmdglmı cnm kac ml kullanmak lazım bıde 5ml ıctm benGünde 3 kez yemeklerden önce içebilirsin rahatlayana kadar :)
Hemşire 5ml 3 öğün aç karnına rahatlayana kadar iç demişti ben hiç içmedim kayısı kompostosu forever :) 5 öğün içiyorum çok rahat çıkıyorum tavsiye ederimCokmdglmı cnm kac ml kullanmak lazım bıde 5ml ıctm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?