• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar sizlerin yazdıklarını okudukça bende bir tuhaflık mı var acaba diyorum ne bulantı ne tiksinti ne kusma hiçbir şey yok bende hala, sadece yiyip doyduktan sonra biraz rahatsız oluyorum canım bir şey istemiyor ama o da acıkana kadar 😁
Bende aynı durumdayım canım şükür ki olmuyor bu konuda şanslıyız 🙂🙂

Günaydın Kızlar nasılsınız ? Beni iki gündür sabahları bulantı yoklamaya başladı afedersiniz öğürerek uyanıyorum resmen 😔 sizler sağlık ocağına söylediniz mi hamile olduğunuzu? Ben geçen iğneye gittiğimde izleme geleceksin dediler ama ben kalp atışını duymadan gitmek istemedim siz n’aptınız ?

Günaydın Kızlar nasılsınız ? Beni iki gündür sabahları bulantı yoklamaya başladı afedersiniz öğürerek uyanıyorum resmen 😔 sizler sağlık ocağına söylediniz mi hamile olduğunuzu? Ben geçen iğneye gittiğimde izleme geleceksin dediler ama ben kalp atışını duymadan gitmek istemedim siz n’aptınız ?
Ben sağlık ocağına bildirimverdim vitamin kan tahlilleri yapiyorlar sadece tansiyon bakıyorlar kalp atışını duyduktan sonra gidip bilgi verebilirsin

Herkese merhaba hayırlı günler olsun benim 4. Tedavimde çok şükür pozitif sonucu aldım 13. Gün değeri 473 15. Gün 1192 yarın da ultrasona çağırdılar sizce nasıl ilk defa pozitif sonucu aldığım için bilmiyorum nasıl bi süreç ilerlediğini herkese Bebişleride tedavileride hayırlı olsun inşallah ☺️

Herkese merhaba hayırlı günler olsun benim 4. Tedavimde çok şükür pozitif sonucu aldım 13. Gün değeri 473 15. Gün 1192 yarın da ultrasona çağırdılar sizce nasıl ilk defa pozitif sonucu aldığım için bilmiyorum nasıl bi süreç ilerlediğini herkese Bebişleride tedavileride hayırlı olsun inşallah ☺
Hayırlı olsun canım güzel ve stresli bir süreç kese varmi onu görmek için çağırıyorlar sonra kalp atışını duymak için daha sonra ay da 1 rutin kontrole çağıracaklar böyle böyle haftalar geçiyor iste allah sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin

Hayırlı olsun canım güzel ve stresli bir süreç kese varmi onu görmek için çağırıyorlar sonra kalp atışını duymak için daha sonra ay da 1 rutin kontrole çağıracaklar böyle böyle haftalar geçiyor iste allah sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin
İnşallah sıkıntısız dertsiz ilerler 🤲🏻 Hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri görmek nasip olur 🤲🏻Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için 🌸

Arkadaşlar merhaba, bugün rand vardı kalp atışı için ama duyulmadı :( 6+1 haftalık hesapladı dr kese var içinde eşide oluşmuş ama bebek henüz oluşmamış dedi şuan panikleyecek bir durum yok dedi ama kafam karıştı bu durumla karşılaşan var mı😑 Haftaya tekrar çağırdı canım skıldı biraz

Arkadaşlar merhaba, bugün rand vardı kalp atışı için ama duyulmadı :KK43: 6+1 haftalık hesapladı dr kese var içinde eşide oluşmuş ama bebek henüz oluşmamış dedi şuan panikleyecek bir durum yok dedi ama kafam karıştı bu durumla karşılaşan var mı😑 Haftaya tekrar çağırdı canım skıldı biraz
Canını sıkma canım erken çağırmış sanki daha duyulmayabilir benim 6 haftada hiç bşe görünmedi keseye çağırdı 15 gün sonra kalp atışına çağırdı erkendir daha stres yapma

Canını sıkma canım erken çağırmış sanki daha duyulmayabilir benim 6 haftada hiç bşe görünmedi keseye çağırdı 15 gün sonra kalp atışına çağırdı erkendir daha stres yapma
Çok teşekkür ederim ilk hamileliğim hiç bir bilgim yok tedirgin oluyorum teşekkürler🙏🏻

Arkadaşlar merhaba, bugün rand vardı kalp atışı için ama duyulmadı :KK43: 6+1 haftalık hesapladı dr kese var içinde eşide oluşmuş ama bebek henüz oluşmamış dedi şuan panikleyecek bir durum yok dedi ama kafam karıştı bu durumla karşılaşan var mı😑 Haftaya tekrar çağırdı canım skıldı biraz
Bir Sorun yoktur cnm haftaya duyarsın inşallah belki geride n geliyordur beklemek zor olucak senin için sabırlı olup beklemek lazım cnm insallh hayırlı sonuçlar alırsın

Senin için araştırdım 5.hafta ile 7.hafta da duruluyormuş kalp sesi vaktin var daha korkma ben 6+4 de duydum
Teşekkür ederim canım, çok düşüncelisin☺🌸 inşallah güzel haber alırım haftaya bu arada yolk kesesi oluşmuştu ama bebek henüz yok dedi normal mi bebek oluşunca hemen kalp sesi de mi duyuluyor ?

Yarın büyük gün, ilk ultrason randevum. Heyacanlıyım, korkuyorum, düşündükçe kalbim sanki boğazımda atıyor. Kese sağlıklı mı değil mi? İçinde bebek var mı, kalbi atıyor mu? Sorular sorular... yarın kalp atımının duyulması lazım bügün transfer olalı tam 1 ay oldu. Umarım bende güzel haberler alırım.

Back