• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

N nil5347 günaydın canım be yaptın gittin mi dr? Her şey yolundadır İnşaAllah.
dlkkydlntpl dlkkydlntpl canım sen neler yapıyorsun? Bulantılar yeme içme son durum ne? Benim mide bu aralar çamur gibi sanırım. Hiç keyfim yok.
Merhaba cnm pek girmıyorum bulantım cok yemek yeme durumum fena degıl zorla yiyorum cok kabızım

Merhaba Kızlar minikleri gördük keselerin içinde noktalar da var ama kalp atışı için çok erken dedi 15 gün sonraya gün verdi . Birinin kesesi biraz ufaktı belki ilerleyen zamanlarda biri kaybolabilir dedi . Sağlıklı olsun da önemli değil tek çift . Kanama ya da normal dedi içerde kanama alanı yokmuş. Demek böyle gidecek geçer inşallah .

Merhaba Kızlar minikleri gördük keselerin içinde noktalar da var ama kalp atışı için çok erken dedi 15 gün sonraya gün verdi . Birinin kesesi biraz ufaktı belki ilerleyen zamanlarda biri kaybolabilir dedi . Sağlıklı olsun da önemli değil tek çift . Kanama ya da normal dedi içerde kanama alanı yokmuş. Demek böyle gidecek geçer inşallah .
Senındemı ıkıtane cnm hayırlı olsun on gun sonra kalp atısı olur kanama alanında yoksa guzel

Senındemı ıkıtane cnm hayırlı olsun on gun sonra kalp atısı olur kanama alanında yoksa guzel
Evet canım iki kese var inşallah 15 gün nasıl bekleyeceksem 🤦‍♀️ Kanamalar çok tedirgin ediyor beni ama doktor olabilir dedi rahatlattı biraz. Kahve lekeye döndü zaten iğneye başladıktan sonra

Evet canım iki kese var inşallah 15 gün nasıl bekleyeceksem 🤦‍♀️ Kanamalar çok tedirgin ediyor beni ama doktor olabilir dedi rahatlattı biraz. Kahve lekeye döndü zaten iğneye başladıktan sonra

Hayırlı olsun canım. İnsan bir değişik oluyor. Ne kadar hoş ne kadar stresliymiş bu bekleyişler

Hayırlı olsun canım. İnsan bir değişik oluyor. Ne kadar hoş ne kadar stresliymiş bu bekleyişler
Amin inşallah sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza 🙏🏻 Komşumla gittim bugün kontrole yaşı da 45 . Bana diyor ki ne zor işlermiş biz bir giderdik bebek var tamam daha gitmezdim diyor 😄 sende gördüm ilk defa böyle şeyleri diyor 😁 gerçekten bunu yaşamayan bilmez anlamaz Allah kimseyi bununla sınamasın 🤲🏻

Öncelikle hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım.
Dr bebeğinin haftası ile ilgili bir şey dedi mi ortalama aynı haftadayız merak ettim.
Hayır birşey demedi burdaki hesapla aynı hesapliyoruz aslın da yarın 8+1 mesela son adet tarihinden hesaplaniyor onlarda oyle hesapliyo

Hayır birşey demedi burdaki hesapla aynı hesapliyoruz aslın da yarın 8+1 mesela son adet tarihinden hesaplaniyor onlarda oyle hesapliyo
Bende sordum bugün son adete göre 6 +0 görünüyor ama kalp atışına geldiğinde ölçer söyleriz dedi bana 15 gün sonra çok geç değil mi kızlar kalp atışı için acaba doktor netleşsin diye mi geç çağırdı ? Mesela bugün keselerin içinde minik böyle noktalar görünüyordu onun haricinde net bşe yoktu

Kızlar İstanbul Avrupa yakasında olan varmı bu iğne ilaçların raporlanması için hangi hastaneye gittiniz ben çok devam edilmicek diye bugüne kadar çıkarmadım ama bazı iğneler ilaçları uzun süre kullanacakmışım nerden çıkarabilirim acaba raporu

Kızlar İstanbul Avrupa yakasında olan varmı bu iğne ilaçların raporlanması için hangi hastaneye gittiniz ben çok devam edilmicek diye bugüne kadar çıkarmadım ama bazı iğneler ilaçları uzun süre kullanacakmışım nerden çıkarabilirim acaba raporu
kan sulandırıcıyı kadın dogum doktorum cıkardı canım. baska ılacada cıkarılıormu bılmıyorum

Onu bende merak ediyorum yA prolutex devlet karşılamıyor iki kutusuna 450 lira para verdim mecbur kalınca 14 tane var içinde de sadece

Sen yat cnm dkkt et alan yoksa korkma allahın ıznıyle guzel gunlerı gorucez bızde

İyi akşamlar kızlar bu dönemde kullanabileceğimiz ağrı kesiciler neler. Mart ayında bitmesi gereken kanal tedavime dr bugün tekrar başladı. Coronadan dolayı sürekli ertelenmişti randevularım. Bugün uyuşturmadan daha önceki koyduğu ilacı çıkardı. Tekrar ilaç koydu ama resmen beynim ağrıdı acıdan. Şimdi de ağrı başladı 😭

İyi akşamlar kızlar bu dönemde kullanabileceğimiz ağrı kesiciler neler. Mart ayında bitmesi gereken kanal tedavime dr bugün tekrar başladı. Coronadan dolayı sürekli ertelenmişti randevularım. Bugün uyuşturmadan daha önceki koyduğu ilacı çıkardı. Tekrar ilaç koydu ama resmen beynim ağrıdı acıdan. Şimdi de ağrı başladı 😭
Sadece parol kullanıyorsun cnm

Back