- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #7.801
Ikı bebıs tasıdıgımız ıcın hep rısklı olcaz cnm 28 lerı gormek ılk hedefımız olsun ınsİş yapmıyorum canım dinleniyorum genelde evde dolanıyorum inşallah bu kötü günler geçsin bir an önce
Bende aynı durumdayım canım şükür ki olmuyor bu konuda şanslıyızKızlar sizlerin yazdıklarını okudukça bende bir tuhaflık mı var acaba diyorum ne bulantı ne tiksinti ne kusma hiçbir şey yok bende hala, sadece yiyip doyduktan sonra biraz rahatsız oluyorum canım bir şey istemiyor ama o da acıkana kadar
Aynen canım çok şükür bende hafif hafif bulantı olmaya başladı ama şükür kusma ya da tiksinme boyutunda değilBende aynı durumdayım canım şükür ki olmuyor bu konuda şanslıyız
Ben sağlık ocağına bildirimverdim vitamin kan tahlilleri yapiyorlar sadece tansiyon bakıyorlar kalp atışını duyduktan sonra gidip bilgi verebilirsinGünaydın Kızlar nasılsınız ? Beni iki gündür sabahları bulantı yoklamaya başladı afedersiniz öğürerek uyanıyorum resmensizler sağlık ocağına söylediniz mi hamile olduğunuzu? Ben geçen iğneye gittiğimde izleme geleceksin dediler ama ben kalp atışını duymadan gitmek istemedim siz n’aptınız ?
Bende bir şeyler netleşsin öyle gideyim dedim kalp atışından sonra giderim bende olmazsaBen sağlık ocağına bildirimverdim vitamin kan tahlilleri yapiyorlar sadece tansiyon bakıyorlar kalp atışını duyduktan sonra gidip bilgi verebilirsin
Hayırlı olsun canım güzel ve stresli bir süreç kese varmi onu görmek için çağırıyorlar sonra kalp atışını duymak için daha sonra ay da 1 rutin kontrole çağıracaklar böyle böyle haftalar geçiyor iste allah sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsinHerkese merhaba hayırlı günler olsun benim 4. Tedavimde çok şükür pozitif sonucu aldım 13. Gün değeri 473 15. Gün 1192 yarın da ultrasona çağırdılar sizce nasıl ilk defa pozitif sonucu aldığım için bilmiyorum nasıl bi süreç ilerlediğini herkese Bebişleride tedavileride hayırlı olsun inşallah ☺
İnşallah sıkıntısız dertsiz ilerlerHayırlı olsun canım güzel ve stresli bir süreç kese varmi onu görmek için çağırıyorlar sonra kalp atışını duymak için daha sonra ay da 1 rutin kontrole çağıracaklar böyle böyle haftalar geçiyor iste allah sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin
Canını sıkma canım erken çağırmış sanki daha duyulmayabilir benim 6 haftada hiç bşe görünmedi keseye çağırdı 15 gün sonra kalp atışına çağırdı erkendir daha stres yapmaArkadaşlar merhaba, bugün rand vardı kalp atışı için ama duyulmadı6+1 haftalık hesapladı dr kese var içinde eşide oluşmuş ama bebek henüz oluşmamış dedi şuan panikleyecek bir durum yok dedi ama kafam karıştı bu durumla karşılaşan var mı Haftaya tekrar çağırdı canım skıldı biraz
Çok teşekkür ederim ilk hamileliğim hiç bir bilgim yok tedirgin oluyorum teşekkürlerCanını sıkma canım erken çağırmış sanki daha duyulmayabilir benim 6 haftada hiç bşe görünmedi keseye çağırdı 15 gün sonra kalp atışına çağırdı erkendir daha stres yapma
Bir Sorun yoktur cnm haftaya duyarsın inşallah belki geride n geliyordur beklemek zor olucak senin için sabırlı olup beklemek lazım cnm insallh hayırlı sonuçlar alırsınArkadaşlar merhaba, bugün rand vardı kalp atışı için ama duyulmadı6+1 haftalık hesapladı dr kese var içinde eşide oluşmuş ama bebek henüz oluşmamış dedi şuan panikleyecek bir durum yok dedi ama kafam karıştı bu durumla karşılaşan var mı Haftaya tekrar çağırdı canım skıldı biraz
Amin inşallah teşekkür ederim canımBir Sorun yoktur cnm haftaya duyarsın inşallah belki geride n geliyordur beklemek zor olucak senin için sabırlı olup beklemek lazım cnm insallh hayırlı sonuçlar alırsın
Senin için araştırdım 5.hafta ile 7.hafta da duruluyormuş kalp sesi vaktin var daha korkma ben 6+4 de duydumAmin inşallah teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım, çok düşüncelisin☺Senin için araştırdım 5.hafta ile 7.hafta da duruluyormuş kalp sesi vaktin var daha korkma ben 6+4 de duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?