2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Cevap için çok teşekkür ederim sabahları yataktan ilk kalktığımda biraz fazla geliyor birikiyor sanırım gün işinde leke leke az geliyor ağrım sızım hiç yok çok şükür ama insan tedirgin oluyor yine de . Kendimi serin tutmaya çalışıyorum inşallah miniklere bşe olmaz

Cok uzun süredir varmi peki?devam ederse yinede bir randevu al git istersen görünce hem rahatlarsin.benim tedaviyle dünyays gelen bir oglum var ondada 5.haftada kanamam olmustu sonra 12.haftaya kadar hep lekelenme vardi 12.haftadan sonra tamamen kesilmisti ve 40.haftada dogdu öyle erken dogumda olmadi.olabiliyor yani tüp bebekte

Cuma gideceğim keseler çok net görünmedi dün gittiğimde .kanama da olabilir dedi ama doktor bakalım cuma ne olacak canım . Allah oğlunuzu size bağışlasın bende tadarım inşallah bu duyguyu. Lekenmede tam adet döngüm geldiğinde başladı şimdide az az geliyor sabahları biraz fazla geliyor sanki gece birikip mi birden geliyor anlamadım

Amin hepimizinkini Allah bagislasin Insallah görürsünüz keseleride kalp atislarinida.Allah isteyen herkese tattirsin bu duyguyu.benimde öyle tam adet döngüme denk geldi.

Amin hepimizinkini Allah bagislasin Insallah görürsünüz keseleride kalp atislarinida.Allah isteyen herkese tattirsin bu duyguyu.benimde öyle tam adet döngüme denk geldi.
Dün tam doz pruluton yaptırdım bugünde göbekten prolutex e başladım ağızdan da progestan a devam ediyorum.gerçekten çok dikkat ediyorum vicdanım rahat. Bundan sonrası Allah’a kaldı artık . Normal de de panik atak hastası olduğum için daha evhamlıyım elimde değil .

Sağlıcakla ikizlerini kucağına alırsın İnşaAllah canım. İkiz gebeliklerde kanamalar biraz normal sanırım. Çok yorma kendini, olabildiğince dikkat et, aktif kanama olmadığı sürece sıkıntı yok.
benimkiler için sağlıksız embriyo olduğu için kalbi durmuş olabilir dedi drumuz.ikisinin aynı anda kalbi durmadı, kontrole gittiğimizde birinin kalbi durmuştu, 2 hafta sonrada diğerinin kalbi durmuştu.
ben genetik test yapılsın demiştim ama drum gerek görmedi. Bütün kadınların yaşadığı bir durum ve Tekrarlayan düşükler için yapıyoruz demişti.
Evet ikiz gebelik biraz zor olabilir ama tüp bebek olup normal doğumla çatır çatır doğuranlar var. Hiç sıkıntı yapmayın.

Allah bir daha yasatmasin insallah canim.benimde ilk gebelikte öyle olmustu ama daha 6 haftalikti seninkiler baya büyümüsler.Ahirette 2 sefaatci melegin var sana ne mutlu.su an hersey yolunda degilmi? Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ikizdi degilmi

Kızlar sızde benım gıbı acıkıyor musunuz 7!de uyandım acım bıdaha da uyuyamadım yedın doydum gene bulantı bebekler ne ıstıyor anlamadım

Günaydın hanımlar. Nihayet randevu alabildim. Haftaya çarşamba kese+kalp için gideceğim. Kese için yarın gelin dediler ama ben istemedim. Kızımla git gel zor oluyor zaten. Haftaya İnşaAllah bende güzel haberler yazabilirim buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…