- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #7.581
Cevap için çok teşekkür ederim sabahları yataktan ilk kalktığımda biraz fazla geliyor birikiyor sanırım gün işinde leke leke az geliyor ağrım sızım hiç yok çok şükür ama insan tedirgin oluyor yine de . Kendimi serin tutmaya çalışıyorum inşallah miniklere bşe olmazCanim ilk kanamam 7.haftada oldu cok azdi,doktor kontrolde bakti kese etrafinda kanama alani yok,hersey normal dedi eve geldim,8.hafta sonunda bir gece bir ped kadar kan geldi hemen yattim ertesi gün kahverengiye döndü,birkac gündür ara ara lekelenme seklinde devam ediyordu bugün doktora gittim anlattim 4 gündür böyle diye.cok detayli inceledi,rahimde yumurtaliklarda hicbirsey görmedi,ama vajina icinde o da fark etti kanama.hamileliklerin ücte birinde kanama oluyor ve bu kanin nerden geldigi anlasilmiyor bebek sagligi iyiyse yapilacak tek sey dinlenmek dedi.istersen hastaneye yatis yapabiliriz dedi ama ben istemedim evde dinlenme imkanim var.progestan fitilde kullandigim icin baska yapilacak birsey yok zaten dedi.haftaya kontrole cagirdi.kahverengi lekelenme cok önemli degil o eski kanmis fakat kan kirmizi ve cok miktardaysa ve kasiklarda agrin varsa tehlikeli olan o.ben biraz rahattim bekledim evde cünkü agrim yoktu asiri bir kanama yoktu.cok uzun yazdim belki baskasinada faydasi olur diye,cünkü kanama hepimizin karsilastigi bir sorun,panik olmayin ve dinlenmeye calisin bolca
Prolutex 25 mg progestan evet deri altı yapılıyo göbekten ağrı sızı yok çok daha rahatBenimde öyle hem ağrı var hem bezeler oluştu normal demek ki. Göbekten kullandığınızda progestan dex mi ?
Cok uzun süredir varmi peki?devam ederse yinede bir randevu al git istersen görünce hem rahatlarsin.benim tedaviyle dünyays gelen bir oglum var ondada 5.haftada kanamam olmustu sonra 12.haftaya kadar hep lekelenme vardi 12.haftadan sonra tamamen kesilmisti ve 40.haftada dogdu öyle erken dogumda olmadi.olabiliyor yani tüp bebekteCevap için çok teşekkür ederim sabahları yataktan ilk kalktığımda biraz fazla geliyor birikiyor sanırım gün işinde leke leke az geliyor ağrım sızım hiç yok çok şükür ama insan tedirgin oluyor yine de . Kendimi serin tutmaya çalışıyorum inşallah miniklere bşe olmaz
Cuma gideceğim keseler çok net görünmedi dün gittiğimde .kanama da olabilir dedi ama doktor bakalım cuma ne olacak canım . Allah oğlunuzu size bağışlasın bende tadarım inşallah bu duyguyu. Lekenmede tam adet döngüm geldiğinde başladı şimdide az az geliyor sabahları biraz fazla geliyor sanki gece birikip mi birden geliyor anlamadımCok uzun süredir varmi peki?devam ederse yinede bir randevu al git istersen görünce hem rahatlarsin.benim tedaviyle dünyays gelen bir oglum var ondada 5.haftada kanamam olmustu sonra 12.haftaya kadar hep lekelenme vardi 12.haftadan sonra tamamen kesilmisti ve 40.haftada dogdu öyle erken dogumda olmadi.olabiliyor yani tüp bebekte
Amin hepimizinkini Allah bagislasinCuma gideceğim keseler çok net görünmedi dün gittiğimde .kanama da olabilir dedi ama doktor bakalım cuma ne olacak canım . Allah oğlunuzu size bağışlasın bende tadarım inşallah bu duyguyu. Lekenmede tam adet döngüm geldiğinde başladı şimdide az az geliyor sabahları biraz fazla geliyor sanki gece birikip mi birden geliyor anlamadım
Dün tam doz pruluton yaptırdım bugünde göbekten prolutex e başladım ağızdan da progestan a devam ediyorum.gerçekten çok dikkat ediyorum vicdanım rahat. Bundan sonrası Allah’a kaldı artık . Normal de de panik atak hastası olduğum için daha evhamlıyım elimde değil .Amin hepimizinkini Allah bagislasinInsallah görürsünüz keseleride kalp atislarinida.Allah isteyen herkese tattirsin bu duyguyu.benimde öyle tam adet döngüme denk geldi.
Yapmaz mı hele ilk zamanlar ne otura biliyordum nede yatabiliyordum virüs olayından dolayı iğne için polikliniğe girmimdiye fitilini verdi 3×3Arkadaşlar progestan iğne kalçalarınızda şişlik, beze yaptı mı
Sağlıcakla ikizlerini kucağına alırsın İnşaAllah canım. İkiz gebeliklerde kanamalar biraz normal sanırım. Çok yorma kendini, olabildiğince dikkat et, aktif kanama olmadığı sürece sıkıntı yok.Canim ilk gebeligin neden sonlandi ne olmustu?ikisi birden mi gitti hemde 10.hafta da neden acaba ya?benimde ikiz ara ara kanamalarim oluyor hep tedirginim.
Ben 7+5 de gitmistim ama doktor dinletmedi sadece bakti ve kalpleri atiyor dedi
ilk aylar kilo vermek normal,bende 9.haftamdayim 2 kg verdim
Allah bir daha yasatmasin insallah canim.benimde ilk gebelikte öyle olmustu ama daha 6 haftalikti seninkiler baya büyümüsler.Ahirette 2 sefaatci melegin var sana ne mutlu.su an hersey yolunda degilmi? Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ikizdi degilmiSağlıcakla ikizlerini kucağına alırsın İnşaAllah canım. İkiz gebeliklerde kanamalar biraz normal sanırım. Çok yorma kendini, olabildiğince dikkat et, aktif kanama olmadığı sürece sıkıntı yok.
benimkiler için sağlıksız embriyo olduğu için kalbi durmuş olabilir dedi drumuz.ikisinin aynı anda kalbi durmadı, kontrole gittiğimizde birinin kalbi durmuştu, 2 hafta sonrada diğerinin kalbi durmuştu.
ben genetik test yapılsın demiştim ama drum gerek görmedi. Bütün kadınların yaşadığı bir durum ve Tekrarlayan düşükler için yapıyoruz demişti.
Evet ikiz gebelik biraz zor olabilir ama tüp bebek olup normal doğumla çatır çatır doğuranlar var. Hiç sıkıntı yapmayın.
Al benden de o kadarAy aynıyız bı kabız bır ıshal mıdemde bugunlerde gaz oluyo sısıyı sankı 4 5 aylık gıbı valla
Öyle yapıcam yarın 13 işte son bi daha yapayım güzel güzel büyüsün inşallah
Bazen belim ağrıyor ama genelde kasıklarım ağrıyor benim deselam kizlar. sizde bel ve kask agrisi bar mi. bende oluyor . geceleri belim cok agiriyor bazen ..
Benım agrılarım baya gectı gaz sancıları oluyo ne ne agrısı anlayamıyorumdaBazen belim ağrıyor ama genelde kasıklarım ağrıyor benim de
Bende açım sürekli ağzımda garip bi tat var ama gastritten mi gebelikten mi anlayamıyorumKızlar sızde benım gıbı acıkıyor musunuz 7!de uyandım acım bıdaha da uyuyamadım yedın doydum gene bulantı bebekler ne ıstıyor anlamadım
Ara ara herhalde olacak böyle ağrılar canımBenım agrılarım baya gectı gaz sancıları oluyo ne ne agrısı anlayamıyorumda
Gebelıktendır cnm o tad ama ac olsamdq tok olsamdq mıdem bulanıyo hatta yenek kokularıBende açım sürekli ağzımda garip bi tat var ama gastritten mi gebelikten mi anlayamıyorum
Sanırım cnm buyudukce daha da olabıkır sıddetlı ve duzenlı olmadıgı surece normalAra ara herhalde olacak böyle ağrılar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?