• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Bnde ıstıfra yokta cnm ıshal kabız oluyorm bıkacgun arayla ılaclardan mı acaba anlamadım dr a gıdınce bende sorcam bakalım ne dıcek bnde az bısey yesem doyuyom zaten bıde hemen bulantı baslıyo 🥺
Aynı kabızlık malesef bende de oluyor transfer sonrası Bi şurup vermişlerdi onla çıkabiliyorum bende hormonlardan galiba soracak o kadar çok soru varki doktora :)

Merhaba arkadaşlar, bende yaklaşık 3 hafta önce transfer oldum ve bu Cumartesi keseyi gördük. Ben her gün 3 estrofem, 3 progestan fitil , 2 ampul tek seferde progestan iğne, oksapar iğne, prednol ve corasprin kullanıyorum. Hepiniz için hayırlı olsun🙏🏻🙂
Hepimizın gözuü aydın ,hayırlı olsun

Merhaba arkadaşlar, bende yaklaşık 3 hafta önce transfer oldum ve bu Cumartesi keseyi gördük. Ben her gün 3 estrofem, 3 progestan fitil , 2 ampul tek seferde progestan iğne, oksapar iğne, prednol ve corasprin kullanıyorum. Hepiniz için hayırlı olsun🙏🏻🙂
Tebrik ederim cnm,:) Yani kaç haftalık olmuş oluyor

Kızlar estrofeme devam ediyor musunuz benim doktorum kesti. Bugün keseye gittik iki minnoş görünüyor inşallah kalp atışlarını da duyarız . Kanamam oldu haftasonu çok fazla olabilir dedi tek ampul bir iğne yaptırdı prulaton . Yarın göbekten prulotex e başlıyorum günde 3 de progestan alacağım ağızdan . Kan sulandırcıyı da kesti bu ara kanamadan dolayı . Birde folik asit alıyorum.

Kızlar estrofeme devam ediyor musunuz benim doktorum kesti. Bugün keseye gittik iki minnoş görünüyor inşallah kalp atışlarını da duyarız . Kanamam oldu haftasonu çok fazla olabilir dedi tek ampul bir iğne yaptırdı prulaton . Yarın göbekten prulotex e başlıyorum günde 3 de progestan alacağım ağızdan . Kan sulandırcıyı da kesti bu ara kanamadan dolayı . Birde folik asit alıyorum.
Geçmiş olsun umarım bir sorun olmaz🙏🏻 Bana ilaçların hepsini kalp atışı duyana kadar kullanmam gerektiğini söyledi. Progestan ağızdan alınan ile benim fitil olarak kullandığım aynısı aslında. Böyle daha etkili oluyor ve mideme ağır gelmemesi için bu şekilde kullanıyorum ben. Birde vitamin kullanıyorum

Geçmiş olsun umarım bir sorun olmaz🙏🏻 Bana ilaçların hepsini kalp atışı duyana kadar kullanmam gerektiğini söyledi. Progestan ağızdan alınan ile benim fitil olarak kullandığım aynısı aslında. Böyle daha etkili oluyor ve mideme ağır gelmemesi için bu şekilde kullanıyorum ben. Birde vitamin kullanıyorum
İnşallah bir sorun olmaz kanamayı çok kafama takıyorum .aslında başka bir doktora daha mı gitsem diye düşünmüyor değilim açıkçası

İnşallah bir sorun olmaz kanamayı çok kafama takıyorum .aslında başka bir doktora daha mı gitsem diye düşünmüyor değilim açıkçası
Dr unun uzmanlığıma güveniyorsan kafanı karıştırma bence dr ların yöntemi farklı olabiliyor ama içinde süphe varsa daha ii güvendiğin baska bir dr a görünenilirsin psikolojin çok önemli kendini strese sokma 🙏🏻:)

Merhaba :halay:Ben de 19 Martta transfer oldum. Keseyi gördüm çok şükür kalp atışı bekliyorum. Keseyi görüp ilaçları bırakan oldu mu ben de aşırı bulantı yapıyor ilaçlar

Maalesef 10+3 de kürtajla sonlandı. 2. Tedaviden kuzım oldu elhamdulillah 🤲🏻 Bu da 3. Tedavim bakalım şimdilik pozitif, rabbim sağlıklı devam ettirir İnşaAllah
Canim ilk gebeligin neden sonlandi ne olmustu?ikisi birden mi gitti hemde 10.hafta da neden acaba ya?benimde ikiz ara ara kanamalarim oluyor hep tedirginim.
kizlar kalp atisi ne zaman duyulur .. Duyan var mi aramizda :anneadayı: :emir_bebek:
Ben 7+5 de gitmistim ama doktor dinletmedi sadece bakti ve kalpleri atiyor dedi
Kızlar gunaydın ben sanırım mıde problemlerınden 1 kılo falan vermısım 🥺 gucsuz kalmam dımı
ilk aylar kilo vermek normal,bende 9.haftamdayim 2 kg verdim

Back