- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #7.541
Ben bugün kalp atişinş duydum, rabbim isteyen herkese nasip etsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı haber al canım Allah kimsenin çabasını karşılıksız bırakmasınMaşaallah çok güzel artmış. Bakalım bende bugün kan verdim, çıksın yazarım buraya
Hayırlı haber al canım Allah kimsenin çabasını karşılıksız bırakmasın
Amin inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla kucağımıza alalım inş
Aynı kabızlık malesef bende de oluyor transfer sonrası Bi şurup vermişlerdi onla çıkabiliyorum bende hormonlardan galiba soracak o kadar çok soru varki doktora :)Bnde ıstıfra yokta cnm ıshal kabız oluyorm bıkacgun arayla ılaclardan mı acaba anlamadım dr a gıdınce bende sorcam bakalım ne dıcek bnde az bısey yesem doyuyom zaten bıde hemen bulantı baslıyo
Evet bnde arada kabızlık arada ıshal oluyo karmakarısıgımAynı kabızlık malesef bende de oluyor transfer sonrası Bi şurup vermişlerdi onla çıkabiliyorum bende hormonlardan galiba soracak o kadar çok soru varki doktora :)
Hepimizın gözuü aydın ,hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar, bende yaklaşık 3 hafta önce transfer oldum ve bu Cumartesi keseyi gördük. Ben her gün 3 estrofem, 3 progestan fitil , 2 ampul tek seferde progestan iğne, oksapar iğne, prednol ve corasprin kullanıyorum. Hepiniz için hayırlı olsun
Tebrik ederim cnm,:) Yani kaç haftalık olmuş oluyorMerhaba arkadaşlar, bende yaklaşık 3 hafta önce transfer oldum ve bu Cumartesi keseyi gördük. Ben her gün 3 estrofem, 3 progestan fitil , 2 ampul tek seferde progestan iğne, oksapar iğne, prednol ve corasprin kullanıyorum. Hepiniz için hayırlı olsun
Teşekkür ederim 4+5 demişti drTebrik ederim cnm,:) Yani kaç haftalık olmuş oluyor
Aa ne güzel :) benimde en son adt tarh 16 Mart, benim ne kadarlık oluyor ki ya :) hamilekik takvimi biri 4 hafta biri 5 hafta diyor bir türlü anlamadımTeşekkür ederim 4+5 demişti dr
Geçmiş olsun umarım bir sorun olmaz Bana ilaçların hepsini kalp atışı duyana kadar kullanmam gerektiğini söyledi. Progestan ağızdan alınan ile benim fitil olarak kullandığım aynısı aslında. Böyle daha etkili oluyor ve mideme ağır gelmemesi için bu şekilde kullanıyorum ben. Birde vitamin kullanıyorumKızlar estrofeme devam ediyor musunuz benim doktorum kesti. Bugün keseye gittik iki minnoş görünüyor inşallah kalp atışlarını da duyarız . Kanamam oldu haftasonu çok fazla olabilir dedi tek ampul bir iğne yaptırdı prulaton . Yarın göbekten prulotex e başlıyorum günde 3 de progestan alacağım ağızdan . Kan sulandırcıyı da kesti bu ara kanamadan dolayı . Birde folik asit alıyorum.
İnşallah bir sorun olmaz kanamayı çok kafama takıyorum .aslında başka bir doktora daha mı gitsem diye düşünmüyor değilim açıkçasıGeçmiş olsun umarım bir sorun olmaz Bana ilaçların hepsini kalp atışı duyana kadar kullanmam gerektiğini söyledi. Progestan ağızdan alınan ile benim fitil olarak kullandığım aynısı aslında. Böyle daha etkili oluyor ve mideme ağır gelmemesi için bu şekilde kullanıyorum ben. Birde vitamin kullanıyorum
Transferden 15 gün öncesini son adet tarihi kabul etmelisin dedi drAa ne güzel :) benimde en son adt tarh 16 Mart, benim ne kadarlık oluyor ki ya :) hamilekik takvimi biri 4 hafta biri 5 hafta diyor bir türlü anlamadım
Dr unun uzmanlığıma güveniyorsan kafanı karıştırma bence dr ların yöntemi farklı olabiliyor ama içinde süphe varsa daha ii güvendiğin baska bir dr a görünenilirsin psikolojin çok önemli kendini strese sokma :)İnşallah bir sorun olmaz kanamayı çok kafama takıyorum .aslında başka bir doktora daha mı gitsem diye düşünmüyor değilim açıkçası
Canim ilk gebeligin neden sonlandi ne olmustu?ikisi birden mi gitti hemde 10.hafta da neden acaba ya?benimde ikiz ara ara kanamalarim oluyor hep tedirginim.Maalesef 10+3 de kürtajla sonlandı. 2. Tedaviden kuzım oldu elhamdulillah Bu da 3. Tedavim bakalım şimdilik pozitif, rabbim sağlıklı devam ettirir İnşaAllah
Ben 7+5 de gitmistim ama doktor dinletmedi sadece bakti ve kalpleri atiyor dedikizlar kalp atisi ne zaman duyulur .. Duyan var mi aramizda
ilk aylar kilo vermek normal,bende 9.haftamdayim 2 kg verdimKızlar gunaydın ben sanırım mıde problemlerınden 1 kılo falan vermısım gucsuz kalmam dımı
Hayirli olsun :)Merhaba Ben de 19 Martta transfer oldum. Keseyi gördüm çok şükür kalp atışı bekliyorum. Keseyi görüp ilaçları bırakan oldu mu ben de aşırı bulantı yapıyor ilaçlar
Teşekkür ederim hepimiz sağ salim kavuşalım yavrularımıza inşallah.Hayirli olsun :)
Nen sadece progestanadevam ediyorum günde 3 kez okadar