- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #7.561
Bende öyleyim bi bakıyorum kabız olmuşum sonra bi bakıyorum ishal olmuşum vücudun dengesi iyice şaştıEvet bnde arada kabızlık arada ıshal oluyo karmakarısıgım
Aynı gün trasfer olmuşuz, ben dün kese ve kalbını duydumMerhabaBen de 19 Martta transfer oldum. Keseyi gördüm çok şükür kalp atışı bekliyorum. Keseyi görüp ilaçları bırakan oldu mu ben de aşırı bulantı yapıyor ilaçlar
Ay aynıyız bı kabız bır ıshal mıdemde bugunlerde gaz oluyo sısıyı sankı 4 5 aylık gıbı vallaBende öyleyim bi bakıyorum kabız olmuşum sonra bi bakıyorum ishal olmuşum vücudun dengesi iyice şaştıbaş ağrısı oluyor bide akşamları bazen ilaç da içemiyorum çok sinir bozucu ☹
Merhaba kanamalarınız kaçıncı haftalarda oldu ve devam ediyor mu benim de kanamam var daha 5. Hafta çok tedirginim . Doktorunuz bununla ilgili bir açıklama yaptı mı ?Canim ilk gebeligin neden sonlandi ne olmustu?ikisi birden mi gitti hemde 10.hafta da neden acaba ya?benimde ikiz ara ara kanamalarim oluyor hep tedirginim.
Ben 7+5 de gitmistim ama doktor dinletmedi sadece bakti ve kalpleri atiyor dedi
ilk aylar kilo vermek normal,bende 9.haftamdayim 2 kg verdim
Yaa harika hayırlısıyla kucağımıza da alalım inşallah. Ben de hiç belirti yok midem bulanmasa hamile değilim dicem neredeyseAynı gün trasfer olmuşuz, ben dün kese ve kalbını duydum
Amin amin inşallah rabbim o günü bizede nasip etsin, isteyen herkese nasip olsunYaa harika hayırlısıyla kucağımıza da alalım inşallah. Ben de hiç belirti yok midem bulanmasa hamile değilim dicem neredeyse
Benim de arada oldu doktorum önce proluton iğne yaptırdı tek seferlik ondan bir 10 gün sonra tekrar oldu o yüzden şimdi kan sulandırıcı coraspini bıraktırdı bana. Doktorunuzla görüşün aşırı ve ağrılı değilse sorun olmaz inşallahMerhaba kanamalarınız kaçıncı haftalarda oldu ve devam ediyor mu benim de kanamam var daha 5. Hafta çok tedirginim . Doktorunuz bununla ilgili bir açıklama yaptı mı ?
Hangi gün transfer oldun canım?Kızlar 8.gün gecesi kan testi 137 11.gün 710 çıktı dün. Bugün 12. gün. Doktor 2 gün sonra tekrarla dedi ama yarın mı oluyor?
3.gün embriyosu 2 adet transfer olmuştm canım. İlk 8.günde idrarda çıkınca o gece test yaptık sokağa çıkma yasağı olacağı için, sonra da pazartesi yaptık. Bugün 12.gün. Yani, 8 i gece 11 sabah kan testi sonuçları onlarHangi gün transfer oldun canım?
Doktoruna söyle kuzum 11'inci gün gece yaptım diye olmadı 13 üncü gün tekrar yap 2 günlük artışa bakmak istiyordur3.gün embriyosu 2 adet transfer olmuştm canım. İlk 8.günde idrarda çıkınca o gece test yaptık sokağa çıkma yasağı olacağı için, sonra da pazartesi yaptık. Bugün 12.gün. Yani, 8 i gece 11 sabah kan testi sonuçları onlar
Öyle yapıcam yarın 13 işte son bi daha yapayım güzel güzel büyüsün inşallahDoktoruna söyle kuzum 11'inci gün gece yaptım diye olmadı 13 üncü gün tekrar yap 2 günlük artışa bakmak istiyordur
Şişlik olmadı çok ciddi ağrılar yaptı uyuyamayacak kadar göbekten yapılanı kullanıyorum şuanArkadaşlar progestan iğne kalçalarınızda şişlik, beze yaptı mı
İnşallah değerlerine bakacak olursak ikiz gibi Allah gönlüne göre versin kuzumÖyle yapıcam yarın 13 işte son bi daha yapayım güzel güzel büyüsün inşallah
Benimde öyle hem ağrı var hem bezeler oluştu normal demek ki. Göbekten kullandığınızda progestan dex mi ?Şişlik olmadı çok ciddi ağrılar yaptı uyuyamayacak kadar göbekten yapılanı kullanıyorum şuan
Aminn cnm. Hayırlısı sağlıkla gelsinler inşallahİnşallah değerlerine bakacak olursak ikiz gibi Allah gönlüne göre versin kuzum
Canim ben Almanyadayim burda minumum ilacla tedaviler.estrofem hic kullanmadim.yumurta gelisim asamasinda da vermiyorlar.ama ilk tedavilerim türkiyedeydi onlarda hep kullanmistim,kullandigim cok ilac vardi orda. Burda dedigim gibi yalnizca Progesteron ,ben kendiligimden folik asit almistm o var birdeTeşekkür ederim hepimiz sağ salim kavuşalım yavrularımıza inşallah.
Ben 8 ilaç 3 iğne oluyorum hala ya. Estrofem kullanmıyor musunuz?
Canim ilk kanamam 7.haftada oldu cok azdi,doktor kontrolde bakti kese etrafinda kanama alani yok,hersey normal dedi eve geldim,8.hafta sonunda bir gece bir ped kadar kan geldi hemen yattim ertesi gün kahverengiye döndü,birkac gündür ara ara lekelenme seklinde devam ediyordu bugün doktora gittim anlattim 4 gündür böyle diye.cok detayli inceledi,rahimde yumurtaliklarda hicbirsey görmedi,ama vajina icinde o da fark etti kanama.hamileliklerin ücte birinde kanama oluyor ve bu kanin nerden geldigi anlasilmiyor bebek sagligi iyiyse yapilacak tek sey dinlenmek dedi.istersen hastaneye yatis yapabiliriz dedi ama ben istemedim evde dinlenme imkanim var.progestan fitilde kullandigim icin baska yapilacak birsey yok zaten dedi.haftaya kontrole cagirdi.kahverengi lekelenme cok önemli degil o eski kanmis fakat kan kirmizi ve cok miktardaysa ve kasiklarda agrin varsa tehlikeli olan o.ben biraz rahattim bekledim evde cünkü agrim yoktu asiri bir kanama yoktu.cok uzun yazdim belki baskasinada faydasi olur diye,cünkü kanama hepimizin karsilastigi bir sorun,panik olmayin ve dinlenmeye calisin bolcaMerhaba kanamalarınız kaçıncı haftalarda oldu ve devam ediyor mu benim de kanamam var daha 5. Hafta çok tedirginim . Doktorunuz bununla ilgili bir açıklama yaptı mı ?
Bnm ılk basta yaptı morardı hayta cok hızlı vurunca oluyo sımdı hemsıre yavas yapıyo rahatımArkadaşlar progestan iğne kalçalarınızda şişlik, beze yaptı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?