• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Bende öyleyim bi bakıyorum kabız olmuşum sonra bi bakıyorum ishal olmuşum vücudun dengesi iyice şaştı 🥺🥺 baş ağrısı oluyor bide akşamları bazen ilaç da içemiyorum çok sinir bozucu ☹
Ay aynıyız bı kabız bır ıshal mıdemde bugunlerde gaz oluyo sısıyı sankı 4 5 aylık gıbı valla 😀

Canim ilk gebeligin neden sonlandi ne olmustu?ikisi birden mi gitti hemde 10.hafta da neden acaba ya?benimde ikiz ara ara kanamalarim oluyor hep tedirginim.

Ben 7+5 de gitmistim ama doktor dinletmedi sadece bakti ve kalpleri atiyor dedi

ilk aylar kilo vermek normal,bende 9.haftamdayim 2 kg verdim
Merhaba kanamalarınız kaçıncı haftalarda oldu ve devam ediyor mu benim de kanamam var daha 5. Hafta çok tedirginim . Doktorunuz bununla ilgili bir açıklama yaptı mı ?

Merhaba kanamalarınız kaçıncı haftalarda oldu ve devam ediyor mu benim de kanamam var daha 5. Hafta çok tedirginim . Doktorunuz bununla ilgili bir açıklama yaptı mı ?
Benim de arada oldu doktorum önce proluton iğne yaptırdı tek seferlik ondan bir 10 gün sonra tekrar oldu o yüzden şimdi kan sulandırıcı coraspini bıraktırdı bana. Doktorunuzla görüşün aşırı ve ağrılı değilse sorun olmaz inşallah

Kızlar 8.gün gecesi kan testi 137 11.gün 710 çıktı dün. Bugün 12. gün. Doktor 2 gün sonra tekrarla dedi ama yarın mı oluyor?

3.gün embriyosu 2 adet transfer olmuştm canım. İlk 8.günde idrarda çıkınca o gece test yaptık sokağa çıkma yasağı olacağı için, sonra da pazartesi yaptık. Bugün 12.gün. Yani, 8 i gece 11 sabah kan testi sonuçları onlar
Doktoruna söyle kuzum 11'inci gün gece yaptım diye olmadı 13 üncü gün tekrar yap 2 günlük artışa bakmak istiyordur

Teşekkür ederim hepimiz sağ salim kavuşalım yavrularımıza inşallah.
Ben 8 ilaç 3 iğne oluyorum hala ya. Estrofem kullanmıyor musunuz?
Canim ben Almanyadayim burda minumum ilacla tedaviler.estrofem hic kullanmadim.yumurta gelisim asamasinda da vermiyorlar.ama ilk tedavilerim türkiyedeydi onlarda hep kullanmistim,kullandigim cok ilac vardi orda. Burda dedigim gibi yalnizca Progesteron ,ben kendiligimden folik asit almistm o var birde

Canim ilk kanamam 7.haftada oldu cok azdi,doktor kontrolde bakti kese etrafinda kanama alani yok,hersey normal dedi eve geldim,8.hafta sonunda bir gece bir ped kadar kan geldi hemen yattim ertesi gün kahverengiye döndü,birkac gündür ara ara lekelenme seklinde devam ediyordu bugün doktora gittim anlattim 4 gündür böyle diye.cok detayli inceledi,rahimde yumurtaliklarda hicbirsey görmedi,ama vajina icinde o da fark etti kanama.hamileliklerin ücte birinde kanama oluyor ve bu kanin nerden geldigi anlasilmiyor bebek sagligi iyiyse yapilacak tek sey dinlenmek dedi.istersen hastaneye yatis yapabiliriz dedi ama ben istemedim evde dinlenme imkanim var.progestan fitilde kullandigim icin baska yapilacak birsey yok zaten dedi.haftaya kontrole cagirdi.kahverengi lekelenme cok önemli degil o eski kanmis fakat kan kirmizi ve cok miktardaysa ve kasiklarda agrin varsa tehlikeli olan o.ben biraz rahattim bekledim evde cünkü agrim yoktu asiri bir kanama yoktu.cok uzun yazdim belki baskasinada faydasi olur diye,cünkü kanama hepimizin karsilastigi bir sorun,panik olmayin ve dinlenmeye calisin bolca

Back