2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar gunaydın ben sanırım mıde problemlerınden 1 kılo falan vermısım gucsuz kalmam dımı
Canım heo giremiyorum be de öyle ya karnim bi inip bi şişer. Ishal oldum sabah sen gibi.neyse ilk defa sıkı bi kahvaltı yapayım dedim yaptim da vitamin hapini ben transfer öncesinden beri kullanırım decaviti büyük ama sıkıntı yaşamam yani.ilk defa bi kahvaltı yaptım oda istifra oldu ..niye oldu ki

Ay cnm ıstıfra etmen kotu olms ama normal cnm bulamtıdan bn kusmadım hıc ama cok kotınolıuorım decavıttemı kullanıyn bn d vıtamını baktırdm ıyı dedı dr soylemedıde hanı kac ama oyı dedı

Aynen senin de zor oluyor canim gebelik.yani ben hapi koydum agzima yutmadan cikinca haptan mi bulantidan mi bilemedim sen tecrubelisin diye sorayim dedim canim sagol

Aynen senin de zor oluyor canim gebelik.yani ben hapi koydum agzima yutmadan cikinca haptan mi bulantidan mi bilemedim sen tecrubelisin diye sorayim dedim canim sagol
Gebelıktendır cnm ya haptan sanmam bnm ılk bebegmde olmadı bukdr ya bu daha kotu cnm ama ılac ıcınce cıkarırswn dr a danıs

Kizlar bende akinti oluyordu ama son birkac gundur ara ara su gibi renksiz akinti geliyor, sizde de oluyor mu, normal mi yoksa enfeksiyon mu var.

Kizlar bende akinti oluyordu ama son birkac gundur ara ara su gibi renksiz akinti geliyor, sizde de oluyor mu, normal mi yoksa enfeksiyon mu var.
Su gıbı benımde okuyo bakıyorum camasırım ıslak cnm kokulu beyaz yesıl olmazsa sıkıntı yok

Ben vajina jel kullanıyorum hala.o çökelek gibi çıkıyo arada camasrima beyaz sabun gibi sıvı geliyo
O jel bnımde oyle cokıyo onun harıcınde su gıbı akıntı gelıyo evt cok bulantı gelıyo ama sukur kı kusmadım daha yanıma poset alcm arabada sokıntı olmasın nolur nolmaz

O jel bnımde oyle cokıyo onun harıcınde su gıbı akıntı gelıyo evt cok bulantı gelıyo ama sukur kı kusmadım daha yanıma poset alcm arabada sokıntı olmasın nolur nolmaz
Rahatladım simdi. Aynen al canim yanindada arabanda da olsun. Ben arabada hep koyarım. Bu arada sen kac yasndaydn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…