- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #7.601
Canım heo giremiyorum be de öyle ya karnim bi inip bi şişer. Ishal oldum sabah sen gibi.neyse ilk defa sıkı bi kahvaltı yapayım dedim yaptim da vitamin hapini ben transfer öncesinden beri kullanırım decaviti büyük ama sıkıntı yaşamam yani.ilk defa bi kahvaltı yaptım oda istifra oldu ..niye oldu kiKızlar gunaydın ben sanırım mıde problemlerınden 1 kılo falan vermısımgucsuz kalmam dımı
Yani canım hapi yutamadım. Ondan mi gebelikten mi kustum ben.ilk kusmam degil ama hala midem bulaniyo ve haplari atmam icin tok olmam lazım. Atsam sknti olurmuKızlar gunaydın ben sanırım mıde problemlerınden 1 kılo falan vermısımgucsuz kalmam dımı
Ay cnm ıstıfra etmen kotu olms ama normal cnm bulamtıdan bn kusmadım hıc ama cok kotınolıuorım decavıttemı kullanıyn bn d vıtamını baktırdm ıyı dedı dr soylemedıde hanı kac ama oyı dedıCanım heo giremiyorum be de öyle ya karnim bi inip bi şişer. Ishal oldum sabah sen gibi.neyse ilk defa sıkı bi kahvaltı yapayım dedim yaptim da vitamin hapini ben transfer öncesinden beri kullanırım decaviti büyük ama sıkıntı yaşamam yani.ilk defa bi kahvaltı yaptım oda istifra oldu ..niye oldu ki
Aynen senin de zor oluyor canim gebelik.yani ben hapi koydum agzima yutmadan cikinca haptan mi bulantidan mi bilemedim sen tecrubelisin diye sorayim dedim canim sagolAy cnm ıstıfra etmen kotu olms ama normal cnm bulamtıdan bn kusmadım hıc ama cok kotınolıuorım decavıttemı kullanıyn bn d vıtamını baktırdm ıyı dedı dr soylemedıde hanı kac ama oyı dedı
Tok ol cnm haplardan sonra kusarsan dr a da sor cnm onemlı cunkuYani canım hapi yutamadım. Ondan mi gebelikten mi kustum ben.ilk kusmam degil ama hala midem bulaniyo ve haplari atmam icin tok olmam lazım. Atsam sknti olurmu
Gebelıktendır cnm ya haptan sanmam bnm ılk bebegmde olmadı bukdr ya bu daha kotu cnm ama ılac ıcınce cıkarırswn dr a danısAynen senin de zor oluyor canim gebelik.yani ben hapi koydum agzima yutmadan cikinca haptan mi bulantidan mi bilemedim sen tecrubelisin diye sorayim dedim canim sagol
Tamam canim teskkur ederim.senin ilk normaldi demiGebelıktendır cnm ya haptan sanmam bnm ılk bebegmde olmadı bukdr ya bu daha kotu cnm ama ılac ıcınce cıkarırswn dr a danıs
Evt cnm ama erken dogumlamkaybettmm bıdaha allah nasıp etmedı buzamana kdr bnde dr a gıdıcem poset aşcm yanımaTamam canim teskkur ederim.senin ilk normaldi demi
Su gıbı benımde okuyo bakıyorum camasırım ıslak cnm kokulu beyaz yesıl olmazsa sıkıntı yokKizlar bende akinti oluyordu ama son birkac gundur ara ara su gibi renksiz akinti geliyor, sizde de oluyor mu, normal mi yoksa enfeksiyon mu var.
O kadar mi kotusun sende.benim aklima yada burnuma gwlmedikce Sknti yok canimEvt cnm ama erken dogumlamkaybettmm bıdaha allah nasıp etmedı buzamana kdr bnde dr a gıdıcem poset aşcm yanıma
Beyaz bende geliyo canim ne oluyo beyaz gelinceSu gıbı benımde okuyo bakıyorum camasırım ıslak cnm kokulu beyaz yesıl olmazsa sıkıntı yok
Ben vajina jel kullanıyorum hala.o çökelek gibi çıkıyo arada camasrima beyaz sabun gibi sıvı geliyoSu gıbı benımde okuyo bakıyorum camasırım ıslak cnm kokulu beyaz yesıl olmazsa sıkıntı yok
O jel bnımde oyle cokıyo onun harıcınde su gıbı akıntı gelıyo evt cok bulantı gelıyo ama sukur kı kusmadım daha yanıma poset alcm arabada sokıntı olmasın nolur nolmazBen vajina jel kullanıyorum hala.o çökelek gibi çıkıyo arada camasrima beyaz sabun gibi sıvı geliyo
Rahatladım simdi. Aynen al canim yanindada arabanda da olsun. Ben arabada hep koyarım. Bu arada sen kac yasndaydnO jel bnımde oyle cokıyo onun harıcınde su gıbı akıntı gelıyo evt cok bulantı gelıyo ama sukur kı kusmadım daha yanıma poset alcm arabada sokıntı olmasın nolur nolmaz
Araba yok cnm taksıyle gıdıcem 29 yasındayım cnmRahatladım simdi. Aynen al canim yanindada arabanda da olsun. Ben arabada hep koyarım. Bu arada sen kac yasndaydn
Hmm bnde 27 aramzda pek yas yok.hayirlisi ne zaman gidiyon cnmAraba yok cnm taksıyle gıdıcem 29 yasındayım cnm
Sımdı gıdıcem cnm 1 saate gırerm ıns yol uzak cunkuHmm bnde 27 aramzda pek yas yok.hayirlisi ne zaman gidiyon cnm
Hayırlı haberlerle gel cnm.bana bir ay sonra gel dedi daha 2 haftam var.bnada yazSımdı gıdıcem cnm 1 saate gırerm ıns yol uzak cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?