- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #7.521
Tbr ederım cnm ıns bende carsamba duyarımHayır canım ben video falan izliyorum 3-4 aya kadar anne normalde sadece 1 kilo alıyormuş ama bulantı problemlerinden dolayı kilo verilse de sorun olmuyormuş. Sen yine de az da olsa vitaminli şeyler tüketmeye çalış özellikle bol su içmeliyiz.
Bu arada bugün kalp atışını duydum 6+2deyiz çok duygulandım ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Söyledi kuzum bol su iç her gün süt yumurta tüket çok yorulma dedi bir de bir kaç sayfalık beslenme kağıdı verdi. Ayrıca bu hafta ayrıntılu tahlil de yaptırmanız gerekiyor onun için de cumaya kadar gideceğim hastaneye inşallahTbr ederım cnm ıns bende carsamba duyarım♥ Valla bır kabız bır ıshalım bıde ıstahım kapandı bıraz sanırım oyuzden gıttı evet cnm dr nelere dkkte etmelısın falan soyledımı
Hm o testlerın cogunu transfer zamanı yaptırdm ben cnm ozelde yaptırırsan baya pahalı olabılır devlette ozelde sıkıntılı rısklı ama bılemedım valla lıstenı paylasırmısın bızlede nekdr sure sonra cagardı bıdeSöyledi kuzum bol su iç her gün süt yumurta tüket çok yorulma dedi bir de bir kaç sayfalık beslenme kağıdı verdi. Ayrıca bu hafta ayrıntılu tahlil de yaptırmanız gerekiyor onun için de cumaya kadar gideceğim hastaneye inşallah
MaşaAllah gözün aydın canım sonunda duymuşsun pıt pıtları. Mutluluğun daim olsun inşaAllahHayır canım ben video falan izliyorum 3-4 aya kadar anne normalde sadece 1 kilo alıyormuş ama bulantı problemlerinden dolayı kilo verilse de sorun olmuyormuş. Sen yine de az da olsa vitaminli şeyler tüketmeye çalış özellikle bol su içmeliyiz.
Bu arada bugün kalp atışını duydum 6+2deyiz çok duygulandım ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Şimdi kan verebildim sokağa çıkma yasağı vardı ya bakalım belli olacak 1-1,5 saate@meyyke canım sen ne yaptın? Değerlerin nasıl?
Canım gönlüne göre olsun. Güzel mutlu haberler alman dileğiyle.Şimdi kan verebildim sokağa çıkma yasağı vardı ya bakalım belli olacak 1-1,5 saate
Ben de yaptırmıştım ama şimdi gebelik le birlikte herhalde yine yaptırmak gerekiyor testleri canım sen yine de kendi doktoruna sorarsın gereki görür mü bilmiyorum. Aşağıya doktorun verdiği kağıtları ekliyorum canım bakarsınHm o testlerın cogunu transfer zamanı yaptırdm ben cnm ozelde yaptırırsan baya pahalı olabılır devlette ozelde sıkıntılı rısklı ama bılemedım valla lıstenı paylasırmısın bızlede nekdr sure sonra cagardı bıde
Teşekkür ederim inşallah hepimizinMaşaAllah gözün aydın canım sonunda duymuşsun pıt pıtları. Mutluluğun daim olsun inşaAllah
365 çıktı canımCanım gönlüne göre olsun. Güzel mutlu haberler alman dileğiyle.
Cnm cok faydalı paylastıkların cok sagol gercekten ıns guzel gunler gorurus hepımızBen de yaptırmıştım ama şimdi gebelik le birlikte herhalde yine yaptırmak gerekiyor testleri canım sen yine de kendi doktoruna sorarsın gereki görür mü bilmiyorum. Aşağıya doktorun verdiği kağıtları ekliyorum canım bakarsın
Teşekkür ederim inşallah hepimizinEki Görüntüle 2618993 Eki Görüntüle 2618994 Eki Görüntüle 2618996 Eki Görüntüle 2618997 Eki Görüntüle 2618998
Oooooo MaşaAllah canım çok güzel artmış değerin. Daim olsun.365 çıktı canım
Amin inşallahOooooo MaşaAllah canım çok güzel artmış değerin. Daim olsun.darısı kese ve kalbe olsun inşaAllah
İnşallah hep birlikte canım benimCnm cok faydalı paylastıkların cok sagol gercekten ıns guzel gunler gorurus hepımız
amin sagol canem ..Sağol canım. Rabbim seninkileride kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun cnm, kaçıncı günde çıktı bu değer? Birde kaçıncı gün embriyosuydu365 çıktı canım
5. Gün embriyosuHayırlı olsun cnm, kaçıncı günde çıktı bu değer? Birde kaçıncı gün embriyosuydu
Canım aynı şekilde seninle aynıyız bende doktorumla görüştüm kontrole gidicem aslında mide bulantısı falan iyi işaretmiş yani bebeklerin iyi sağlıklı olduklarını gösteriyormuş tabi herkeste yok ama bende 1kg vermişim hiçbişe yiyemiyorum ve istifra etmediğim gün yok az daha sabır geçecek inşallahKızlar gunaydın ben sanırım mıde problemlerınden 1 kılo falan vermısımgucsuz kalmam dımı
Bnde ıstıfra yokta cnm ıshal kabız oluyorm bıkacgun arayla ılaclardan mı acaba anlamadım dr a gıdınce bende sorcam bakalım ne dıcek bnde az bısey yesem doyuyom zaten bıde hemen bulantı baslıyoCanım aynı şekilde seninle aynıyız bende doktorumla görüştüm kontrole gidicem aslında mide bulantısı falan iyi işaretmiş yani bebeklerin iyi sağlıklı olduklarını gösteriyormuş tabi herkeste yok ama bende 1kg vermişim hiçbişe yiyemiyorum ve istifra etmediğim gün yok az daha sabır geçecek inşallah
Maşaallah5. Gün embriyosu
8. Gün 43
10. Gün 75
13. Gün 365 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?