• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

kızlar ben sadece progesteron için crinone jel kullanıyorum.. 3 günde bir proluton depot iğnesi vuruyorum... bu progesteron iğnesi oda düşüğümü engelliyor... ne için verdi doktorunuz... herkes kullanıyor herhalde.. banada cewp verebilirmisiniz rica etsem...
Ben proluton iğneyi sadece bir kez yaptırdım onda da kanama gibi lekelenmem olmuştu ondan dolayı. Sürekli olarak sadece crinone jel kullanıyorum

Bsnada temiz hava cok iyi geliyo. Evin içindeysrm bulantı sanki daha çok.
Benimde aynı şekilde özellikle odada yatamıyorum boğuyor sanki beni hep dışarı çıkıp hava almak istiyorum ama bi taraftan da halsizim canım bişeyler istiyor yiyorum ama sonra bi tuhaf oluyorum şükür bulantım yok ama az bişey yiyince bida yiyecek görmek istemiyorum 😕

kızlar ben sadece progesteron için crinone jel kullanıyorum.. 3 günde bir proluton depot iğnesi vuruyorum... bu progesteron iğnesi oda düşüğümü engelliyor... ne için verdi doktorunuz... herkes kullanıyor herhalde.. banada cewp verebilirmisiniz rica etsem...
Crinone jel dişlndakıleri kullanıyorum artı prpgestan dex iğne ve oksapar

Yarın 6+2 inşallah güzel haberlerle size dönerim, şu gaz olayı çok kötü 😣 yaşayanınız varmı ayağima sicak su torbası koyunca bıraz iyi gelıyor

Yarın 6+2 inşallah güzel haberlerle size dönerim, şu gaz olayı çok kötü 😣 yaşayanınız varmı ayağima sicak su torbası koyunca bıraz iyi gelıyor
İnşaAllah canım güzel haberler yazacaksın buraya. O gaz sorunu hemen hemen hepimizde var. Bende yürüyüş yaparsam biraz rahatlıyorum. Evim ormana yakın mesafede, bi de burda paskalya tatili olunca ailecek çıkıyoruz yürüyüşe iyi geliyor. Evden çıkmadığım zamanlarda resmen patlayacak gibi oluyorum. Ayağımın altına sıcak su torbası hiç denemedim. Bende deneyim. 👍🏻

Kızlar mıde bukantılarınız nasıl benım hat safhada bugun ve ıstahsızım artık dunden berıde karnım sıs hazımsızlık basladı gazım var cıkmıyır nabıcam bılemedım🥺
Ayy sorma canim bende bulanti hergün .bende birsey yapamıyorum tuzlu ye kraker diyolar o bile bulandirir mi bulandiriryo valla ya 🙈

Eklentiler

• 20200408_214614.jpg
    20200408_214614.jpg
    146,7 KB · Görüntüleme: 19
  • 20200408_214608.jpg
    20200408_214608.jpg
    176,4 KB · Görüntüleme: 12
Benımde ıkıgundur karnım bes aylık gobı korkuncm gazdan sıstım bırıkıp dıruyo ıcerdıe

cewplarınız için teşekkürler.. aklıma takılanları soruyorum işte... ilk hamileliğim olunca... acaba bu iğne daha mı iyi.. şu ilaç daha mı iyi içim içimi yiyor...tanıdık gelmişdir bu hisler sizede... 😉

cewplarınız için teşekkürler.. aklıma takılanları soruyorum işte... ilk hamileliğim olunca... acaba bu iğne daha mı iyi.. şu ilaç daha mı iyi içim içimi yiyor...tanıdık gelmişdir bu hisler sizede... 😉
Çoğumuzun ilk gebeliği canım, hepimiz doktorumuzun yönlendirmesine göre hareket ediyoruz işte 🤭

Kızlar gunaydın ben sanırım mıde problemlerınden 1 kılo falan vermısım 🥺 gucsuz kalmam dımı
Hayır canım ben video falan izliyorum 3-4 aya kadar anne normalde sadece 1 kilo alıyormuş ama bulantı problemlerinden dolayı kilo verilse de sorun olmuyormuş. Sen yine de az da olsa vitaminli şeyler tüketmeye çalış özellikle bol su içmeliyiz.

Bu arada bugün kalp atışını duydum 6+2deyiz çok duygulandım ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu :KK200: :KK73:

Back