• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Benim de öyle acıkınca miydem bulaniyo normalde bulanıyor ama acıkınca daha çok bende yoğurt tarzı şeyler yiyorum salata ev yemeği yiyorum ama tatlı hiç istemiyorum
bende aynı soguk seyler ıyı gelıyor bırde eksııı ,:)))) gececek bu gunler. sonra bır ıstah acılacak bızde. dunyaları yesek doymayacaz. :))

Ne değişik keseler öyle 😬😬 benimkiler yuvarlaktı ( bir zamanlar)
Bende bugün ilk istiframı gerçekleştirdim 🤮 gastiritten mi hamilelikten mi bilemiyorum ama biran önce muayene olup ilaç kullanmak istiyorum
:))) evet once uzun keselerım var :))) senın demı ıkızdı? ikiz olupta yuvarlak olan gormedım. genelde hepsı fasulye gıbı

kızlar ben sadece progesteron için crinone jel kullanıyorum.. 3 günde bir proluton depot iğnesi vuruyorum... bu progesteron iğnesi oda düşüğümü engelliyor... ne için verdi doktorunuz... herkes kullanıyor herhalde.. banada cewp verebilirmisiniz rica etsem...

kızlar ben sadece progesteron için crinone jel kullanıyorum.. 3 günde bir proluton depot iğnesi vuruyorum... bu progesteron iğnesi oda düşüğümü engelliyor... ne için verdi doktorunuz... herkes kullanıyor herhalde.. banada cewp verebilirmisiniz rica etsem...
evet canem . o da düşüğü engelliyor . progestanla ayni gorevi isliyor . bende kullaniyorum suan . 4 gunde 1

Canım bende sadece fitil kullanıyordum, kan testimde progeston düşük çıktığı için fitil 4 e ve ekstra günlük iğne verdiler. Bütün bu ilaçlar embriyonun tutunması için.

Back