• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Bişey sormak istiyorum 10.gün kan testi yapmıştım. Çıkmadı 0.1 di sonuç. Pzt yaptım ve aynı gün ilaçları da bıraktım öğrendikten sonra. Ama halen hasta olmadım neden ki acaba

Allah yardımcın olsun senin haller değişik gidiyor canım 😁 İnşallah iyi olur
Benım bebısler yaramazlık yapıyo cok valla az meyve attm hemen bulanmaya basladı sonra az acıkır gıbı oluncq bıle ınsan korkudan bısey yıyemıyo😱

Ben disariya cikip bi temiz hava alabilirsem o gunu daha iyi geciriyorum,Almanyadayim ormana yuruyuse falan cikiyorum.evde kaldigim gun tum gun istifra ve bulantidan gozumu acamiyorum cok kotu durumdayim.sanirim ikiz oldugu icin belirtiler daha siddettli
Bsnada temiz hava cok iyi geliyo. Evin içindeysrm bulantı sanki daha çok.

Benım bebısler yaramazlık yapıyo cok valla az meyve attm hemen bulanmaya basladı sonra az acıkır gıbı oluncq bıle ınsan korkudan bısey yıyemıyo😱

Acaba ikiz diye mi erkenden bu kadar belirtin mide bulantı falan oluyor? Ben de tek kese göründü pek bir şey yok yani belirti olarak

Rısklı gebelık olca ıcın bn cıkıp yuruyemem maalesef cnm mıdem cok tuhaflastı artık kendımı cozemıyorum ya bazen ınanılmaz oluyo gun ıcınde bulantı rahatsızlık gecede aclık oluyo 🥺
Canım benim de bulantı cok ama acıkınca oluyo. Yani mideyi hiç boş bırakmamak lazım.bana ekşi elma çok iyi geldi. Bol limonlu yesillikde keza oyle. Ayaklarını socak tur şişkinlik geceer. Yürümesende acık hava çok yarıyo

Acaba ikiz diye mi erkenden bu kadar belirtin mide bulantı falan oluyor? Ben de tek kese göründü pek bir şey yok yani belirti olarak
Ilkınde de olmustu ama bukez daha baskın ıstıfra olmasnda nabalm sındı yemek yedm yorgn dusmusum yıuememekten valla 5.haftadan ıtıbaren baslıyo zaten normaldede bulantı cnm bnm de oyle oldu bazen asırı gelıyo korkuyorum ıkac ıcıyoz ıstıfra olmasın dıye

Canım benim de bulantı cok ama acıkınca oluyo. Yani mideyi hiç boş bırakmamak lazım.bana ekşi elma çok iyi geldi. Bol limonlu yesillikde keza oyle. Ayaklarını socak tur şişkinlik geceer. Yürümesende acık hava çok yarıyo
Bı kabızım bı ıshalım cnm ya herseyden yıyorum acıkcası bnm yemek yedıkten sonra bulantım oluyo acken cok az oluyo ıste dunden berıde yemek yemek ıstemıyorum kokudan ymeekten tıksındım yedıkten sonra bulantı olduğu ıcın cnm

Bişey sormak istiyorum 10.gün kan testi yapmıştım. Çıkmadı 0.1 di sonuç. Pzt yaptım ve aynı gün ilaçları da bıraktım öğrendikten sonra. Ama halen hasta olmadım neden ki acaba
İlaçları bıraktıktan sonra 5 gün içinde adet olursunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah bir dahaki sefere pozitifi görürsünüz.

Bı kabızım bı ıshalım cnm ya herseyden yıyorum acıkcası bnm yemek yedıkten sonra bulantım oluyo acken cok az oluyo ıste dunden berıde yemek yemek ıstemıyorum kokudan ymeekten tıksındım yedıkten sonra bulantı olduğu ıcın cnm
Srnin daha farklıymıs. Evet kokularrr öldürüyo beni. Hele kolonya .. nefret ettim.kese foton var mı ? Atar mısın? Sizinkileri merak ettim Pelincicekci Pelincicekci canım senin kese fotoları var mı?

Srnin daha farklıymıs. Evet kokularrr öldürüyo beni. Hele kolonya .. nefret ettim.kese foton var mı ? Atar mısın? Sizinkileri merak ettim Pelincicekci Pelincicekci canım senin kese fotoları var mı?
Bnm yedıkten sonra baslıyo ıste tıkksınme basladı bnm dr keselerın fotosunu vermedı ultrasonu kotuydu cnm senın varsa oaylasırmsn bn bıle bebeklerı zor gordm yanı sacma sapan gozuktu ultrason kotuydu

Bnm yedıkten sonra baslıyo ıste tıkksınme basladı bnm dr keselerın fotosunu vermedı ultrasonu kotuydu cnm senın varsa oaylasırmsn bn bıle bebeklerı zor gordm yanı sacma sapan gozuktu ultrason kotuydu
Var canım dur ekliyorum. Herkesin kese yuvarlak benimkiler ince uzun😊

Eklentiler

• 7ED59D57-D015-41AE-8911-5A4C9B2571E7.jpeg
    7ED59D57-D015-41AE-8911-5A4C9B2571E7.jpeg
    76,9 KB · Görüntüleme: 31
Benim de öyle acıkınca miydem bulaniyo normalde bulanıyor ama acıkınca daha çok bende yoğurt tarzı şeyler yiyorum salata ev yemeği yiyorum ama tatlı hiç istemiyorum

Back