- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #7.461
Cok arada cnm ya gunduz cok bulantı aksam sıslık tuhaf halmaldmmbı kabız bı ıshalımKraker tuzlu şeyler falan tüketiyor musun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok arada cnm ya gunduz cok bulantı aksam sıslık tuhaf halmaldmmbı kabız bı ıshalımKraker tuzlu şeyler falan tüketiyor musun canım
Allah yardımcın olsun senin haller değişik gidiyor canım İnşallah iyi olurCok arada cnm ya gunduz cok bulantı aksam sıslık tuhaf halmaldmmbı kabız bı ıshalım
Benım bebısler yaramazlık yapıyo cok valla az meyve attm hemen bulanmaya basladı sonra az acıkır gıbı oluncq bıle ınsan korkudan bısey yıyemıyoAllah yardımcın olsun senin haller değişik gidiyor canım İnşallah iyi olur
Bsnada temiz hava cok iyi geliyo. Evin içindeysrm bulantı sanki daha çok.Ben disariya cikip bi temiz hava alabilirsem o gunu daha iyi geciriyorum,Almanyadayim ormana yuruyuse falan cikiyorum.evde kaldigim gun tum gun istifra ve bulantidan gozumu acamiyorum cok kotu durumdayim.sanirim ikiz oldugu icin belirtiler daha siddettli
Benım bebısler yaramazlık yapıyo cok valla az meyve attm hemen bulanmaya basladı sonra az acıkır gıbı oluncq bıle ınsan korkudan bısey yıyemıyo
Canım benim de bulantı cok ama acıkınca oluyo. Yani mideyi hiç boş bırakmamak lazım.bana ekşi elma çok iyi geldi. Bol limonlu yesillikde keza oyle. Ayaklarını socak tur şişkinlik geceer. Yürümesende acık hava çok yarıyoRısklı gebelık olca ıcın bn cıkıp yuruyemem maalesef cnm mıdem cok tuhaflastı artık kendımı cozemıyorum ya bazen ınanılmaz oluyo gun ıcınde bulantı rahatsızlık gecede aclık oluyo
Ilkınde de olmustu ama bukez daha baskın ıstıfra olmasnda nabalm sındı yemek yedm yorgn dusmusum yıuememekten valla 5.haftadan ıtıbaren baslıyo zaten normaldede bulantı cnm bnm de oyle oldu bazen asırı gelıyo korkuyorum ıkac ıcıyoz ıstıfra olmasın dıyeAcaba ikiz diye mi erkenden bu kadar belirtin mide bulantı falan oluyor? Ben de tek kese göründü pek bir şey yok yani belirti olarak
Bı kabızım bı ıshalım cnm ya herseyden yıyorum acıkcası bnm yemek yedıkten sonra bulantım oluyo acken cok az oluyo ıste dunden berıde yemek yemek ıstemıyorum kokudan ymeekten tıksındım yedıkten sonra bulantı olduğu ıcın cnmCanım benim de bulantı cok ama acıkınca oluyo. Yani mideyi hiç boş bırakmamak lazım.bana ekşi elma çok iyi geldi. Bol limonlu yesillikde keza oyle. Ayaklarını socak tur şişkinlik geceer. Yürümesende acık hava çok yarıyo
İlaçları bıraktıktan sonra 5 gün içinde adet olursunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah bir dahaki sefere pozitifi görürsünüz.Bişey sormak istiyorum 10.gün kan testi yapmıştım. Çıkmadı 0.1 di sonuç. Pzt yaptım ve aynı gün ilaçları da bıraktım öğrendikten sonra. Ama halen hasta olmadım neden ki acaba
Srnin daha farklıymıs. Evet kokularrr öldürüyo beni. Hele kolonya .. nefret ettim.kese foton var mı ? Atar mısın? Sizinkileri merak ettim Pelincicekci canım senin kese fotoları var mı?Bı kabızım bı ıshalım cnm ya herseyden yıyorum acıkcası bnm yemek yedıkten sonra bulantım oluyo acken cok az oluyo ıste dunden berıde yemek yemek ıstemıyorum kokudan ymeekten tıksındım yedıkten sonra bulantı olduğu ıcın cnm
Bnm yedıkten sonra baslıyo ıste tıkksınme basladı bnm dr keselerın fotosunu vermedı ultrasonu kotuydu cnm senın varsa oaylasırmsn bn bıle bebeklerı zor gordm yanı sacma sapan gozuktu ultrason kotuyduSrnin daha farklıymıs. Evet kokularrr öldürüyo beni. Hele kolonya .. nefret ettim.kese foton var mı ? Atar mısın? Sizinkileri merak ettim Pelincicekci canım senin kese fotoları var mı?
Var canım dur ekliyorum. Herkesin kese yuvarlak benimkiler ince uzunBnm yedıkten sonra baslıyo ıste tıkksınme basladı bnm dr keselerın fotosunu vermedı ultrasonu kotuydu cnm senın varsa oaylasırmsn bn bıle bebeklerı zor gordm yanı sacma sapan gozuktu ultrason kotuydu
Benımde daha yan yanaydı cnm ay cok tatlılar bakım benım buhafta nasıl olcak senın bebekker yana buyuyo erkekler benceVar canım dur ekliyorum. Herkesin kese yuvarlak benimkiler ince uzun
Nırmal cnm herkeste farklı olur bısey yedıkten sonra uzanıyosan da olur yanma dkkt et belırtıler cok hızlı degısıyoKızlar bende de mide yanması başladı 2 gündür daha 1 aylık bebiş normalmi
kızmış gıbı hıssedıyorum :)) ama dedıgın gıbı sıtede fasulye gıbıyse erkek dıyorlarBenımde daha yan yanaydı cnm ay cok tatlılar bakım benım buhafta nasıl olcak senın bebekker yana buyuyo erkekler bence
Ne değişik keseler öyle benimkiler yuvarlaktı ( bir zamanlar)Var canım dur ekliyorum. Herkesin kese yuvarlak benimkiler ince uzun
hayırlısı bakalım 12.haftada goruruz ıns bnde ıkısıde farklı olsa ne gzl olur dıyorukızmış gıbı hıssedıyorum :)) ama dedıgın gıbı sıtede fasulye gıbıyse erkek dıyorlar
Benim de öyle acıkınca miydem bulaniyo normalde bulanıyor ama acıkınca daha çok bende yoğurt tarzı şeyler yiyorum salata ev yemeği yiyorum ama tatlı hiç istemiyorumCanım benim de bulantı cok ama acıkınca oluyo. Yani mideyi hiç boş bırakmamak lazım.bana ekşi elma çok iyi geldi. Bol limonlu yesillikde keza oyle. Ayaklarını socak tur şişkinlik geceer. Yürümesende acık hava çok yarıyo