- 16 Nisan 2018
- 467
- 307
- 103
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #7.421
Öncelikle gözün aydın canım iki bebiş de bırakmamış annesiniÖnden gıdıyo olabıkır cnm bebek gıttm 6+2 ym kendı hesabıma gore ıkı bebek gordk bırının kalp atısı baslamıs dedı bırınden cok emın olamadı ılac ıcın gttm bnde cnm haftaya kendı druma gıdıcem bende kalp atısını dınlemedım aynı bende
Bence gayet iyi canım moralini bozma artmış ya değerin daha ne olsun, inşallah güzel olacak seni tebrik ederim8. Gün 43
10. Gün 75
değerim çok mu kötü arkadaşlar 5. Gün embriyosu
Yaa moral verdiniz çok ağladım bugün inşallah öyle olurBence gayet iyi canım moralini bozma artmış ya değerin daha ne olsun, inşallah güzel olacak seni tebrik ederim
İki günde iki katına çıkması lazım bence gayet güzel, her vücuda hcg salgılanımı aynı olmadığı için burda değerin ne olduğu değil nasıl arttığı daha önemli sakın üzülüp bebişi üzme inşallah güzel olacakYaa moral verdiniz çok ağladım bugün inşallah öyle olur
Ağlamayın lütfen sevinin arkadaşımın 7 iken katlandı canım üzülme lütfenYaa moral verdiniz çok ağladım bugün inşallah öyle olur
Evt gordm bebeklerı ben ıcınde cnm kalbı atıyo bırının baslamıs bırınden cok emın dglm dedı cnm erken ya dınletmedı bnde kendı druma gıdıcem haftaya cnm bebek olurmusmu derken bebegı gormedımı senın haftan kac 6+2 yım benÖncelikle gözün aydın canım iki bebiş de bırakmamış annesini ❤ Peki dinlemediysen doktor my söyledi kalbi atıyor diye? Bana hiçbir şey demedi sadece 10 gün sonra tekrar gel bakalım bebek oluşmuş mu dedi ama ben kendi doktoruma gideceğim inşallah haftaya
İnşallah sağlıklı gebeliktir yükselir benimdeAğlamayın lütfen sevinin arkadaşımın 7 iken katlandı canım üzülme lütfen
Dedim ya ben kendi hesabıma göre 5+6 yım doktor 6+3 dedi kese oluşmuş canım gördüm ben de ama dinlemedim kalp falan. İnşallah haftaya kendi doktorum da duyarımEvt gordm bebeklerı ben ıcınde cnm kalbı atıyo bırının baslamıs bırınden cok emın dglm dedı cnm erken ya dınletmedı bnde kendı druma gıdıcem haftaya cnm bebek olurmusmu derken bebegı gormedımı senın haftan kac 6+2 yım ben
Bebegı gordunmu ıcındeDedim ya ben kendi hesabıma göre 5+6 yım doktor 6+3 dedi kese oluşmuş canım gördüm ben de ama dinlemedim kalp falan. İnşallah haftaya kendi doktorum da duyarım ❤
Artış aslında normal ama 5.gün embiryosu biraz daha yüksek olmalıydı sanırım değer olarak. Benim 5.gün embiryosu 6.gün değerim 60 tı ama herkesin tabiki aynı olmaz biz dua edelim birden artsın inşallah8. Gün 43
10. Gün 75
değerim çok mu kötü arkadaşlar 5. Gün embriyosu
Tebrik ederim canım o da yakın zamanda başlar sanırımÖnden gıdıyo olabıkır cnm bebek gıttm 6+2 ym kendı hesabıma gore ıkı bebek gordk bırının kalp atısı baslamıs dedı bırınden cok emın olamadı ılac ıcın gttm bnde cnm haftaya kendı druma gıdıcem bende kalp atısını dınlemedım aynı bende
Yok ya devlet hastanesi ya kısacık baktı hemen kaldırdı ne bir bilgi ne bir kalp dinletme hiçbir şey yapmadı ya biraz moralim bozuldu ama zaten ultrasona gitmemiştim oraya. Şimdi bir an önce kendi doktoruma gitmek istiyorumBebegı gordunmu ıcınde
Sagıl cnm darısı sana ınsTebrik ederim canım o da yakın zamanda başlar sanırım
Ay devletın onunden gecmıyom ben valla cnm bnmde ıkıtane dedı bıkacdk baktı ama ultrason da vermedı bnde sastmmkaldm mılattan oncekı ultrasonduYok ya devlet hastanesi ya kısacık baktı hemen kaldırdı ne bir bilgi ne bir kalp dinletme hiçbir şey yapmadı ya biraz moralim bozuldu ama zaten ultrasona gitmemiştim oraya. Şimdi bir an önce kendi doktoruma gitmek istiyorum
Aynen devlete gidilmemeli ama ilaç yazdıracaktım işte ondan gittim dediğin gibi en iyisi kendi doktorumuza gitmekAy devletın onunden gecmıyom ben valla cnm bnmde ıkıtane dedı bıkacdk baktı ama ultrason da vermedı bnde sastmmkaldm mılattan oncekı ultrasonduneyse kendı druma gıdıcm dedm zaten bebek goreym ıcınde dıye baktm kwselerb kalp ıcın erken dıyodum zaten
Sagıl cnm darısı sana ıns
Evet cnm devlete hıc gıtme karnım bugun cok sıstı ya gaz var kaldı ıcerdeAynen devlete gidilmemeli ama ilaç yazdıracaktım işte ondan gittim dediğin gibi en iyisi kendi doktorumuza gitmek
Ins hepımız kucagımıza alırız cnmHayırlı olsun canım darısı bizlerin başına inşallah sağlıkla mutlulukla bir kucağımıza alalım minnakları
Bende ayni durumdayim herseyden tiksinti geldi cok kotu bir his,insallah cok uzun surmez biter gecerHerkeste farklı cnm bende az yedm doydm mıdem bulanıyosınra bı bakıyorum tıksınmısım sonra acıkıyorum
Deger bir anda sifirlanmiyor zamanla dusuyor.insallah en dogru vakitte kucaginiza alirsinizKizlar ya moralim bozuk, az once kan tahlili verdim 178 cikti, 6 gun once 195ti. Adet oldum kanamam var ama deger dusmemis tam, dis gebelik falan olabilir mi? Bi bilginiz var mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?