2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Gunaydin , bu saba erkek hamilelik testi yaptim .Cok sukur cift cizgiyi gördum.Kuzucugum beni birakmamis , hep yanimdaymis.artik cuma kan verecegim , dualarinizi esirgemeyin cizgisi cok soluk daha insallah koyulassin tutunsun
Yaaa dedım ben sana bırakmaz kan nezaman kuzum

evet ikinci çizgi çok net görünüyor , bugğn kaçıncı günün , kan testi zamanın ne zaman güzel haber :)
16 martta 2 tane 4. Gün embriyosu transfer edildi 8. Günüm bana 12 gün sonra kan ver dediler yani 28inde kan verecektim ama dün çok ağrım oldu korktum o yüzden test yaptım
Evet evet var , ayni benimki gibi bende bu sabah yaptim ve tam olarak boyle gorunuyor. TEBRIK EDERIM
Ya ıkıtane mukemmel haber olmazmıben burdayım dıyor

İnanamıyorum kızlar 4.5 yıldır evliyim hiç gebelik oluşmamıştı

Bende 4 kuzum ay yenır bal bebekler bnm olustu ama kayıp oldu

Benimde 4. Gun embriyosu ve boyle cikiyor bugun 8. Gunum benim .Merak etmeyin koyulasacaktir.Suan orda onemli olan bu
Aynen haklısın ama inanamıyorum ya hep negatif görmeye alışmışım 7 de uyandım ve unutamıyorum perşembe test günüm umarım sağlıklı gebelikler geçiririz

Aynen haklısın ama inanamıyorum ya hep negatif görmeye alışmışım 7 de uyandım ve unutamıyorum perşembe test günüm umarım sağlıklı gebelikler geçiririz
Ellerın ayakların nasıl tıtıredı dımı ne cıkcak dıye negatıfe hazır degılsın sonra da coft cızgı gorunce inanamama sukurler olsun bıze bunu yasatan allaha cnm

Bu cuma gunu Allahim inanmak istiyorum icim kipir kipir saat 5 ten beri uyuyamiyorum pes ettim kendimi salona attim artik .Allahim sen isteyen , bekleyen herkese yardim et kucagini bos birakma
Haahha dedım ben sana bebegın sana el salladı aynı ben bende 7de uyandım bebeklerımı dusunuyorum

Benim kan sulandirici ve progestan ignem hergun ve gunde 3 defa progestan fitilim var canim. Vitamin aynen devam. Ve benim 12. Haftaya kadar boyle devam eder gibi zannedersem.
Ben progestan ıgne yi hergun vuruluyorum daha ya kanı vereyımde bakalım kac gunde bır dıyecekler

Ellerın ayakların nasıl tıtıredı dımı ne cıkcak dıye negatıfe hazır degılsın sonra da coft cızgı gorunce inanamama sukurler olsun bıze bunu yasatan allaha cnm
İçimde kelebekler uçuşuyor rabbim sağlıklı uzun ömürler versin yavrularımıza Allahım sen olmayana da ver kimseyi evlatla sınama kan değerleride güzel çıksa rahatlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…