- 11 Şubat 2019
- 279
- 474
- 53
- 37
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #4.901
Evet evet var , ayni benimki gibi bende bu sabah yaptim ve tam olarak boyle gorunuyor. TEBRIK EDERIMKızlar günaydın sabah predictor erken gebelik testi yaptım silik bir şekilde ikinci çizgi çıktı doğru mu ağlıyorum şu anEki Görüntüle 2608334
Yaaa dedım ben sana bırakmazGunaydin , bu saba erkek hamilelik testi yaptim .Cok sukur cift cizgiyi gördum.Kuzucugum beni birakmamis , hep yanimdaymis.artik cuma kan verecegim , dualarinizi esirgemeyin cizgisi cok soluk daha insallah koyulassin tutunsun
Ya ıkıtane mukemmel haber olmazmıKızlar günaydın sabah predictor erken gebelik testi yaptım silik bir şekilde ikinci çizgi çıktı doğru mu ağlıyorum şu anEki Görüntüle 2608334
Sende 16 marttamı olmustun cnm transferı bende persembe dıye bagırıyorumAynen ya banada 11. Gün dediler şu an 9. Gün kan testi yapanları şiddetle kıskanıyorum❤
Kuzum gec tutunmustur öyle de olabılır tekmı koyuldu sana oyuzden de olabılırKızlar bugün 11.günüm 3.gün embriyosu çok koyu çıkmaması normal mu
Evet canım tek embriyoyduKuzum gec tutunmustur öyle de olabılır tekmı koyuldu sana oyuzden de olabılır
Bu cuma gunuYaaa dedım ben sana bırakmazkan nezaman kuzum
Benimde 4. Gun embriyosu ve boyle cikiyor bugun 8. Gunum benim .Merak etmeyin koyulasacaktir.Suan orda onemli olan buAynı test
16 martta 2 tane 4. Gün embriyosu transfer edildi 8. Günüm bana 12 gün sonra kan ver dediler yani 28inde kan verecektim ama dün çok ağrım oldu korktum o yüzden test yaptımevet ikinci çizgi çok net görünüyor , bugğn kaçıncı günün , kan testi zamanın ne zaman güzel haber :)
Evet evet var , ayni benimki gibi bende bu sabah yaptim ve tam olarak boyle gorunuyor. TEBRIK EDERIM
Ya ıkıtane mukemmel haber olmazmıben burdayım dıyor
Oyuzdendır kuzum hıc korkma guzel haberın yadını cıkarEvet canım tek embriyoydu
Bende 4 kuzum ay yenır bal bebekler bnm olustu ama kayıp oldu16 martta 2 tane 4. Gün embriyosu transfer edildi 8. Günüm bana 12 gün sonra kan ver dediler yani 28inde kan verecektim ama dün çok ağrım oldu korktum o yüzden test yaptım
İnanamıyorum kızlar 4.5 yıldır evliyim hiç gebelik oluşmamıştı
Aynen haklısın ama inanamıyorum ya hep negatif görmeye alışmışım 7 de uyandım ve unutamıyorum perşembe test günüm umarım sağlıklı gebelikler geçiririzBenimde 4. Gun embriyosu ve boyle cikiyor bugun 8. Gunum benim .Merak etmeyin koyulasacaktir.Suan orda onemli olan bu
Sağol canım inş her şey güzel olur hepimiz içinOyuzdendır kuzum hıc korkma guzel haberın yadını cıkar
Ins oyle olcak cnm allah bızlere mucızelerımızı gonderdı ıns dua edelımSağol canım inş her şey güzel olur hepimiz için
Ellerın ayakların nasıl tıtıredı dımı ne cıkcak dıye negatıfe hazır degılsın sonra da coft cızgı gorunce inanamamaAynen haklısın ama inanamıyorum ya hep negatif görmeye alışmışım 7 de uyandım ve unutamıyorum perşembe test günüm umarım sağlıklı gebelikler geçiririz
Haahha dedım ben sanaBu cuma gunuAllahim inanmak istiyorum icim kipir kipir saat 5 ten beri uyuyamiyorum pes ettim kendimi salona attim artik .Allahim sen isteyen , bekleyen herkese yardim et kucagini bos birakma
Ben progestan ıgne yi hergun vuruluyorum daha ya kanı vereyımde bakalım kac gunde bır dıyeceklerBenim kan sulandirici ve progestan ignem hergun ve gunde 3 defa progestan fitilim var canim. Vitamin aynen devam. Ve benim 12. Haftaya kadar boyle devam eder gibi zannedersem.
İçimde kelebekler uçuşuyorEllerın ayakların nasıl tıtıredı dımı ne cıkcak dıye negatıfe hazır degılsın sonra da coft cızgı gorunce inanamamasukurler olsun bıze bunu yasatan allaha cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?