2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Bu arada senin adını hep “ hain” diye okuyorum ne hikmetse.. Hain yazmış diyorum hahahaaa

Gunaydin , bu saba erkek hamilelik testi yaptim .Cok sukur cift cizgiyi gördum.Kuzucugum beni birakmamis , hep yanimdaymis.artik cuma kan verecegim , dualarinizi esirgemeyin cizgisi cok soluk daha insallah koyulassin tutunsun
Kızlar günaydın sabah predictor erken gebelik testi yaptım silik bir şekilde ikinci çizgi çıktı doğru mu ağlıyorum şu anEki Görüntüle 2608334
Kızlar bugün 11.günüm 3.gün embriyosu çok koyu çıkmaması normal mu
Kızlar sabah sabah ne güzel haberler verdiniz. Hepinize hayırlı olsun. Saglıkla gelsinler inşallah. Gözümüz aydın

Günaydın hanımlar doktora sonucumu bildirdim 2 gün sonra testi tekrarla dedi yükselme ihtimali yok biliyorum ama yinede size soruyorum acaba böyle olan varmı sonucun 1.6 cıktı 7.gunde
Gec tutynma olabiliyor. Ama siz zaten testi cok erken yapmışsınız. O nedenle demiş doktorunuz. 12.güne kadar tutunma sansı var

Testını atsana kız bakalımparmakla ıt cnm ben suan kullanmıyorum ama en az yarım saat uzan kotı bısey ama ıttıgın kadar ıt etkı gostersın bebegn sana el sallıuor
Herhalde eski zamanda alttan bakınca böyle anlıyordu ebeler hamiş yada değil diye kendimden tiksindim ya o nedir

Ahahah
Herhalde eski zamanda alttan bakınca böyle anlıyordu ebeler hamiş yada değil diye kendimden tiksindim ya o nedir
yapcak busey yok cnm mecbur bende sanırım alttan koycam sonra bakalımm su hamılelık kanlada kesınlesıp bebeklerımızı gorelımde ılk uc ay ılac vercekler sanırım sureklı bıze

Anladım canım , evet progestan iğne için bana da öyle demişti başta daha kullanacaksın diye he bende crinone jel kullanıyorım günde 2 kex bir de onu yazmaya unuttum sana :)
Saglicakla kucagimiza alalim da insaallah. Ben igne kullanmaya raziyim valla

Benden tavsiye yapma canim benim. Gununu dualarla bekle. O sekilde daha teslimiyetci olursun Rabbime karsi. Obur turlu artti mi artacak mi kafan karisacak gerek yok. Dualarla bekle yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…