2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

İçimde kelebekler uçuşuyor rabbim sağlıklı uzun ömürler versin yavrularımıza Allahım sen olmayana da ver kimseyi evlatla sınama kan değerleride güzel çıksa rahatlıycam
Ever cnm inşallah güzel olacak beklemekte zor persembe resmen gelmıyor banada Ikı kat artsın ons degerlerımız

Günaydın hanımlar doktora sonucumu bildirdim 2 gün sonra testi tekrarla dedi yükselme ihtimali yok biliyorum ama yinede size soruyorum acaba böyle olan varmı sonucun 1.6 cıktı 7.gunde

Benim de test günüm perşembe canım yerleşme kanaman oldu mu
Suan bısey yok cnm aman kanamadan korkuyorum ben ılk bebekte 5,5 6 haftada hafıf kahve lekem gelmıstı benım ıns olmaz kanamadan korkuyorum cunku 5 jafta korkunc kanamalar gecırdım ılkınde

Suan bısey yok cnm aman kanamadan korkuyorum ben ılk bebekte 5,5 6 haftada hafıf kahve lekem gelmıstı benım ıns olmaz kanamadan korkuyorum cunku 5 jafta korkunc kanamalar gecırdım ılkınde
Allah göstermesin aklına öyle kötü şeyler getirme , benimde korkularım var ama düşünmemeye çalışıyorum , inşallah hepimizin sağlıklı gebelikleri olur , benimde yerleşme kanamam olmadı yarın 2. kan testimi yaptıracağım .

Ay kuzum cok korkuyorum ama neyden korkarsak basımzıa gelır oyuzden dua edelım dıkkat edelım agar ıs yapmayalım yanlıs hareket gerısı allaha kalmıs allah dedıyse o bebekler doğacak ne olursa olsun gelecekler ıns

Ahahha gunaydın cnmm sen 3gınn sonra al 7.gun en erken dene barı

amin inşallah canım , ben çalışıyorum vallahi işteyim şuan sabah 8 akşam 6 ofisteyim , işim masa başı ama evden cıkmak bu ortamda ne kadar dikkat edebilirsem Allahım herkesi korusun

amin inşallah canım , ben çalışıyorum vallahi işteyim şuan sabah 8 akşam 6 ofisteyim , işim masa başı ama evden cıkmak bu ortamda ne kadar dikkat edebilirsem Allahım herkesi korusun
Bnde ılk bebekte calısıyodum sandalye ıttm zorlandm dkkt etmemıstm sakın sen yapma tmmı aşlahın ıznıyle olmaz bısey bn yatmalı gebelık gecırcem maalesef ıns sızlerede tatıl olsun ya calısma saatlerını azaltsınlar en azından hamılelıgın kesın olunca konus bence

Günaydın kızlar dayanamadım bu sabah tekrar idrar testi yaptım daha koyu çıktı hala inanamıyorum ya içim kıpır kıpır hafif denge kayıplarım var günden güne artarak devam ediyor sanki kafam yerinde değil gibi ama bebeğim bana burda diyor o yüzden aldırış etmiyorum bide kızlar biraz özel olacak sorum ama sizde de oluyor mu merak ettiğim için soruyorum fitil koyuyorum her akşam son 2 akşamdır çok yumuşadı içi alt tarafın aparatla deniyorum onu da beceremedim mecbur parmaklarımla itiyorum ama çok tuhaf yaa sizinde öyle mi

evet canım dikkat ediyorum , ama şu an söylemedim daha net olmadığı için neyleşsin konuşurum

Siz ne zaman transfer oldunuz benimle aynı galiba 21 Mart benim

Senin yumuşamış benimde şiş gibi fitili itmem daha zorlaştı.bende parmaklıyorum kendimi. Alışınca garip gelmiyor

Testını atsana kız bakalımparmakla ıt cnm ben suan kullanmıyorum ama en az yarım saat uzan kotı bısey ama ıttıgın kadar ıt etkı gostersın bebegn sana el sallıuor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…