2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Canım niye ağlıyorsun üzüyorsun kendini çoğu zaman adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı zaten senin hamilelik belirtisi görme ihtimalin çok düşük çünkü daha embriyo çok küçük bunları düşünüp kendini strese sokma zaten 2 günün kalmış test negatif çıkana kadar hamile sayılırsın bunun tadını çıkar

Aynı kendimi gördüm sende , senin süreç nasıl gidiyor , ilaçları devam dedi bana doktor bugün

Aynen katılıyorum , ben 10.gün idrar testimyaptıgımda silikti kan testine kadar bekledim bir daha israr testi yapmadım , hayırlı haberlerini bekliyoruz üzme kendini daha sonuc öğrenmeden olumsuz düşünmemen taraftarıyım bende

Maşallah canım ya oldu ya Rabbim kolaylığını verir inşallah gurbettesin ama annenler gelir bir süre çaresine bakarsınız sen bu anın tadını çıkar o ne olacak bu be olacak düşünme

Aynı kendimi gördüm sende , senin süreç nasıl gidiyor , ilaçları devam dedi bana doktor bugün
Ben pozitifi gordukten sonra estrofem i birak oksopar, progestan ve pruloteks e devam et dedi. Kese ve kalp atisi icin beraber cagirdi koronadan dolayi 9 nisana gun verdi. Cok merak ediyorum ama gidemiyorum virusten dolayi evdeyim. Rapor aldim 10 gun

Tebrik ederim canım hamişler çoğalıyor bol bol olurlar inşallah

Amin canım benim 2020 nin felaketlerine inat bebeklerimiz bize umut olacak inşallah güzel günler yakın inşallah

Ben pozitifi gordukten sonra estrofem i birak oksopar, progestan ve pruloteks e devam et dedi. Kese ve kalp atisi icin beraber cagirdi koronadan dolayi 9 nisana gun verdi. Cok merak ediyorum ama gidemiyorum virusten dolayi evdeyim. Rapor aldim 10 gun
Ben estrofem, coraspin ve 3günde bir progestan iğne oluyorum onlara devam birde vitaminlere devam .2.kan testinden sonra belki değişiklik yapabilir ilaçlara

Ben estrofem, coraspin ve 3günde bir progestan iğne oluyorum onlara devam birde vitaminlere devam .2.kan testinden sonra belki değişiklik yapabilir ilaçlara
Benim kan sulandirici ve progestan ignem hergun ve gunde 3 defa progestan fitilim var canim. Vitamin aynen devam. Ve benim 12. Haftaya kadar boyle devam eder gibi zannedersem.

Anladım canım , evet progestan iğne için bana da öyle demişti başta daha kullanacaksın diye he bende crinone jel kullanıyorım günde 2 kex bir de onu yazmaya unuttum sana :)

Cok haklısın yarın test günüm sonucu öğrenmeden kendi kendime stres yaptım. Dünden beri sancım kesildi yarın hayırlı haber verırım knsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…