- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #4.881
Canım niye ağlıyorsun üzüyorsun kendini çoğu zaman adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı zaten senin hamilelik belirtisi görme ihtimalin çok düşük çünkü daha embriyo çok küçük bunları düşünüp kendini strese sokma zaten 2 günün kalmış test negatif çıkana kadar hamile sayılırsın bunun tadını çıkarArkadaşlar aranıza yeni katıldım 13 mart ta 5. Gün embrıyosu transferi oldum son iki günüm kaldı teste fakat hiç umudum yok her gün ağlıyorum regl agrısı cekıyorum ara ara ve korkumdan testte yapmadım gün geçmek bilmiyor
Aynı kendimi gördüm sendeGozun aydin canim benim. Bende seninle ayni korkular icerisindeyim. Benim 5 tane kaybim oldu o yüzden her benden bisey geldigini hissettigimde tuvalete korkuyla gidiyorum. Kotu bisey gormeyince oyle rahatliyorum ki. Rabbim tamamina erdirsin hepimizinkini insaallah
Aynen katılıyorum , ben 10.gün idrar testimyaptıgımda silikti kan testine kadar bekledim bir daha israr testi yapmadım , hayırlı haberlerini bekliyoruz üzme kendini daha sonuc öğrenmeden olumsuz düşünmemen taraftarıyım bendeCanım niye ağlıyorsun üzüyorsun kendini çoğu zaman adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı zaten senin hamilelik belirtisi görme ihtimalin çok düşük çünkü daha embriyo çok küçük bunları düşünüp kendini strese sokma zaten 2 günün kalmış test negatif çıkana kadar hamile sayılırsın bunun tadını çıkar
Maşallah canım ya oldu ya Rabbim kolaylığını verir inşallah gurbettesin ama annenler gelir bir süre çaresine bakarsınız sen bu anın tadını çıkar o ne olacak bu be olacak düşünmeKızlar az önce çıktım doktordan, iki kese gördükmaşallah.. gözlerime inanamadım,açıkcası çok ihtimal vermiyordum ama ikiside tutmuş, hem sevindim hem korktum gurbetteyim yalnızım inşallah üstesinden gelebilirim.
Ben pozitifi gordukten sonra estrofem i birak oksopar, progestan ve pruloteks e devam et dedi. Kese ve kalp atisi icin beraber cagirdi koronadan dolayi 9 nisana gun verdi. Cok merak ediyorum ama gidemiyorum virusten dolayi evdeyim. Rapor aldim 10 gunAynı kendimi gördüm sende, senin süreç nasıl gidiyor , ilaçları devam dedi bana doktor bugün
Tebrik ederim canım hamişler çoğalıyor bol bol olurlar inşallahSizinle aynı gün transfer olmuşuz benimde 5.gün emriyosuydu dün dayanamayıp varsa var dir deyip gidip eczaneden erken sonuç veren testten aldim pozitif çıktı kandada baktırdım bugün sonucu bekliyorum strese sokma kendini
Amin canım benim 2020 nin felaketlerine inat bebeklerimiz bize umut olacak inşallah güzel günler yakın inşallahMaşaAllah MaşaAllah ellimi sallasam hamileye çarpar.. ne bereketli aymış.. benimde 2. Günüm bakalım benden nasıl bir sonuç gelecek
Sevinenlerle sevinip üzlenlerle üzülüyoruz. Bazen sözün bitti yer oluyor, ama dünyanında sonu değil deyip hayata devam ediyoruz.. rabbim kalplerimizden umut ışığını hiç eksik etmesin canlar..
Ben estrofem, coraspin ve 3günde bir progestan iğne oluyorum onlara devam birde vitaminlere devam .2.kan testinden sonra belki değişiklik yapabilir ilaçlaraBen pozitifi gordukten sonra estrofem i birak oksopar, progestan ve pruloteks e devam et dedi. Kese ve kalp atisi icin beraber cagirdi koronadan dolayi 9 nisana gun verdi. Cok merak ediyorum ama gidemiyorum virusten dolayi evdeyim. Rapor aldim 10 gun
Aynen ya banada 11. Gün dediler şu an 9. Gün kan testi yapanları şiddetle kıskanıyorumMaşallah çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallahDarısı başımıza peki 9. Gün çıkıyor mu kanda bize niye 12 gün sonra dediler
Benimde 9. Günüm 3 ümüzde kandan istediğimizi alırız inşallahTeşekkür ederim. Isteyen herkes dualarimda . Aynıymış seninle günlerimiz pozitif sonuç alırsın ınsallah
Sen ne zaman vereceksin kan canımBenimde 9. Günüm 3 ümüzde kandan istediğimizi alırız inşallah
Benim kan sulandirici ve progestan ignem hergun ve gunde 3 defa progestan fitilim var canim. Vitamin aynen devam. Ve benim 12. Haftaya kadar boyle devam eder gibi zannedersem.Ben estrofem, coraspin ve 3günde bir progestan iğne oluyorum onlara devam birde vitaminlere devam .2.kan testinden sonra belki değişiklik yapabilir ilaçlara
26 sında vericem 2 gün kaldı burda saatler ileri olduğu için Türkiye’de gece 1-2 ye denk geliyor ama perşembe kan vericem inşallahSen ne zaman vereceksin kan canım
Hadi insalllah26 sında vericem 2 gün kaldı burda saatler ileri olduğu için Türkiye’de gece 1-2 ye denk geliyor ama perşembe kan vericem inşallah
Cok haklısın yarın test günüm sonucu öğrenmeden kendi kendime stres yaptım. Dünden beri sancım kesildi yarın hayırlı haber verırım knsallahCanım niye ağlıyorsun üzüyorsun kendini çoğu zaman adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı zaten senin hamilelik belirtisi görme ihtimalin çok düşük çünkü daha embriyo çok küçük bunları düşünüp kendini strese sokma zaten 2 günün kalmış test negatif çıkana kadar hamile sayılırsın bunun tadını çıkar
evet ikinci çizgi çok net görünüyor , bugğn kaçıncı günün , kan testi zamanın ne zaman güzel haber :)Kızlar günaydın sabah predictor erken gebelik testi yaptım silik bir şekilde ikinci çizgi çıktı doğru mu ağlıyorum şu anEki Görüntüle 2608334
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?