2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Hiç bilmiyorum bütün ilaçları attım biraz önce Nasibim buymuş yapacak birşey yok aciz insanoğlu dünyanın en iyi doktoruna bile gitsen o ol demeden olmuyor
Çok doğru her şey Allahın elinde şu an ne desek boş biliyorum Allah sabrını versin diyecek başka bir şey yok herkes bir şekilde kendine göre zor bir yolda yürüyor işte

Hiç bilmiyorum bütün ilaçları attım biraz önce Nasibim buymuş yapacak birşey yok aciz insanoğlu dünyanın en iyi doktoruna bile gitsen o ol demeden olmuyor
Kuzum hıkauenı bilmiyorum ama bildigim kadarıyla yavruların var hanı yapma boyle bak bız bıtaneyı bıle arıyoruz hayatın acımasız yanı ıste allah hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar nasıpmetsın

canım dondurulmusun var mı? neden attın ılacları yıne ıhtıyacın olacak onlara. insallah tupe gerek kalmadan kendılıgınden olur.

Kızlar iş yoğunluğundan giremedim , test sonucumu aldım pozitif benimde :) değer ikiye katlanacakmı bir de onu beklicez bakalım , önceden düşüğüm oldugu için korkuyu atamıyorum
Tebrik ederim. Hayırlı olsun hamileliginiz❤❤

Anladım cnm 7.gunum dedın 8.gundemı verdıler bana 12.gunde kan ver dedıler hakkında hayırlısı olsun kuzummya
Kendimi bırakmış değilim birtane daha olsun çok istedim ikizlerim 12 yaşında kısmet değilmiş buna sukur Rabbim cümlesine tattirsin dünya meyvesinden

Ş
Pozitif sonuç alan tüm arkadaşlar hayırlı olsun evlatlarinizi sağ salim kucaginiza alın inşallah benim 5. Günüm dayanamayıp kaset test yaptım negatif lütfen bizlerede dua edin
Çok erken test yapmışsın, lütfen sabret ilaçlarına devam et umudunu yitirme inşallah pozitif sonuç alırsın sende

Ya cok gzl kuzum kac cıktı kan degerın bıde testın varmıydı kendıme pay cokarmsya calısıyorum
[/QUOTE.
5.gün embriyosu 12.gün değeri 464 canım , idrar testini sadece ben 10.gün yaptım başka yapmadım onu da sana gönderdim inşallah hayırlı olur darısı herkesin başına dualarım sizinle

Eklentiler

• 1250FE5C-7F6F-4269-A81F-547AE539BF50.jpeg
    55,3 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar iş yoğunluğundan giremedim , test sonucumu aldım pozitif benimde :) değer ikiye katlanacakmı bir de onu beklicez bakalım , önceden düşüğüm oldugu için korkuyu atamıyorum
Gozun aydin canim benim. Bende seninle ayni korkular icerisindeyim. Benim 5 tane kaybim oldu o yüzden her benden bisey geldigini hissettigimde tuvalete korkuyla gidiyorum. Kotu bisey gormeyince oyle rahatliyorum ki. Rabbim tamamina erdirsin hepimizinkini insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…