- 16 Nisan 2018
- 467
- 307
- 103
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #4.861
Daha erken değil miydi kan için? Ben de üzüldüm Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah7.gun birdaha denemeyeceğim Rabbim size nasip etsin
Bana da adet olun bittiğinde arayın dedi ama ilacı kestim adet ne zaman olurum acabaHayir suresi belli degil arayacagiz sizi dediler
Kız ben bıle vermedım daha erken ya 10 u bekleseydın7.gun birdaha denemeyeceğim Rabbim size nasip etsin
5.gun embriyosuydu zaten test günüm yarındı ben dayanamadım iste2
Daha erken değil miydi kan için? Ben de üzüldüm Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Test günüm yarındı olsa çıkardı kısmet değilmişKız ben bıle vermedım daha erken ya 10 u bekleseydın
Anladım cnm 7.gunum dedın 8.gundemı verdıler bana 12.gunde kan ver dedıler hakkında hayırlısı olsun kuzummyaTest günüm yarındı olsa çıkardı kısmet değilmiş
İleride artma durumu olmaz mı 10. Günden sonra peki?5.gun embriyosuydu zaten test günüm yarındı ben dayanamadım iste
Hiç bilmiyorum bütün ilaçları attım biraz önce Nasibim buymuş yapacak birşey yok aciz insanoğlu dünyanın en iyi doktoruna bile gitsen o ol demeden olmuyorİleride artma durumu olmaz mı 10. Günden sonra peki?
Çok doğru her şey Allahın elinde şu an ne desek boş biliyorum Allah sabrını versin diyecek başka bir şey yok herkes bir şekilde kendine göre zor bir yolda yürüyor işteHiç bilmiyorum bütün ilaçları attım biraz önce Nasibim buymuş yapacak birşey yok aciz insanoğlu dünyanın en iyi doktoruna bile gitsen o ol demeden olmuyor
Kuzum hıkauenı bilmiyorum ama bildigim kadarıyla yavruların var hanı yapma boyle bak bız bıtaneyı bıle arıyoruz hayatın acımasız yanı ıste allah hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar nasıpmetsınHiç bilmiyorum bütün ilaçları attım biraz önce Nasibim buymuş yapacak birşey yok aciz insanoğlu dünyanın en iyi doktoruna bile gitsen o ol demeden olmuyor
canım dondurulmusun var mı? neden attın ılacları yıne ıhtıyacın olacak onlara. insallah tupe gerek kalmadan kendılıgınden olur.Hiç bilmiyorum bütün ilaçları attım biraz önce Nasibim buymuş yapacak birşey yok aciz insanoğlu dünyanın en iyi doktoruna bile gitsen o ol demeden olmuyor
Tebrik ederim. Hayırlı olsun hamileliginiz❤❤Kızlar iş yoğunluğundan giremedim , test sonucumu aldım pozitif benimde :) değer ikiye katlanacakmı bir de onu beklicez bakalım , önceden düşüğüm oldugu için korkuyu atamıyorum
Anladım cnm 7.gunum dedın 8.gundemı verdıler bana 12.gunde kan ver dedıler hakkında hayırlısı olsun kuzummya
Kendimi bırakmış değilim birtane daha olsun çok istedim ikizlerim 12 yaşında kısmet değilmiş buna sukur Rabbim cümlesine tattirsin dünya meyvesindenKuzum hıkauenı bilmiyorum ama bildigim kadarıyla yavruların var hanı yapma boyle bak bız bıtaneyı bıle arıyoruz hayatın acımasız yanı ıste allah hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar nasıpmetsın
Dondurulmuş yok yapmadık ne diyim Rabbim ne derse ocanım dondurulmusun var mı? neden attın ılacları yıne ıhtıyacın olacak onlara. insallah tupe gerek kalmadan kendılıgınden olur.
Çok erken daha 4 gün sonra erken sonuç veren gebelik testi yap bidePozitif sonuç alan tüm arkadaşlar hayırlı olsun evlatlarinizi sağ salim kucaginiza alın inşallah benim 5. Günüm dayanamayıp kaset test yaptım negatiflütfen bizlerede dua edin
Çok erken test yapmışsın, lütfen sabret ilaçlarına devam et umudunu yitirme inşallah pozitif sonuç alırsın sendePozitif sonuç alan tüm arkadaşlar hayırlı olsun evlatlarinizi sağ salim kucaginiza alın inşallah benim 5. Günüm dayanamayıp kaset test yaptım negatiflütfen bizlerede dua edin
5.gün embriyosu 12.gün değeri 464 canım , idrar testini sadece ben 10.gün yaptım başka yapmadım onu da sana gönderdim inşallah hayırlı olur darısı herkesin başına dualarım sizinleYa cok gzl kuzum kac cıktı kan degerın bıde testın varmıydı kendıme pay cokarmsya calısıyorum
[/QUOTE.
Gozun aydin canim benim. Bende seninle ayni korkular icerisindeyim. Benim 5 tane kaybim oldu o yüzden her benden bisey geldigini hissettigimde tuvalete korkuyla gidiyorum. Kotu bisey gormeyince oyle rahatliyorum ki. Rabbim tamamina erdirsin hepimizinkini insaallahKızlar iş yoğunluğundan giremedim , test sonucumu aldım pozitif benimde :) değer ikiye katlanacakmı bir de onu beklicez bakalım , önceden düşüğüm oldugu için korkuyu atamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?