- 21 Kasım 2016
- 2.466
- 8.729
- 158
- 32
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #4.281
Kısmet tabi kaldı 4 gün sabredecez bakalım Allahtan gelen başla göz üstüne. Olmasada hayırlısı deyip önümüze bakacaz. Olursa bana mucize olur zaten. Bu 3. Denemem ilk kez 5.güne giden embriyom oldu oda 2.kalitede doktor da genetiği sağlıklıysa tutar dedi tutmazsa sağlıklı değilmiş diye düşün üzülme dedi. Bakalım herşeyin hayırlısını istiyoruz. Ama olmazsa bir sonraki süreç çok daha zor hem havuz hem genetik tarama dedi doktor yeterince borçlandık. Daha fazla borçlanamayızda arabayı satarız belki ama ne bileyim Allak bullak oluyor insan. Pahalı tedaviler her yeni deneme için toparlanmayı bekliyorsun. Hem ruhen hem maddi olarak. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bizimde sınavımız buymuşBenımde sabah oyle oldu kuzum hafof bel kasık agrısı oldu herkesın betası demekkı farklı cıkıyor testte olsa bıle çıkmayan kısıde cok bır ark ın 9 ay ıdrarda cıkmamıstı
Benim de 3.gün embiryosu 10 hücreli transfer oldum 7.günüm bugün taze transfer oldu sen de belirti var mıydıYok canım kan vermedim daha idrar testi yaptırdım benimki dondurulmus 3. gun 10H embriyosuydu
Bu gün hürmetine inşallah tutunur bebeğin canımKısmet tabi kaldı 4 gün sabredecez bakalım Allahtan gelen başla göz üstüne. Olmasada hayırlısı deyip önümüze bakacaz. Olursa bana mucize olur zaten. Bu 3. Denemem ilk kez 5.güne giden embriyom oldu oda 2.kalitede doktor da genetiği sağlıklıysa tutar dedi tutmazsa sağlıklı değilmiş diye düşün üzülme dedi. Bakalım herşeyin hayırlısını istiyoruz. Ama olmazsa bir sonraki süreç çok daha zor hem havuz hem genetik tarama dedi doktor yeterince borçlandık. Daha fazla borçlanamayızda arabayı satarız belki ama ne bileyim Allak bullak oluyor insan. Pahalı tedaviler her yeni deneme için toparlanmayı bekliyorsun. Hem ruhen hem maddi olarak. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bizimde sınavımız buymuş
Ah kuzum anlamammı senı erken dogmla kaybettm yavrumu bıdaha hamıle kalamadım sımdı hamıleysem en ıyı drşara gıtmek ıcın evı satıyoz bızde cunku drlar pahalı hamılelık benım ıcın cok zor ıns mucızelerımıze kavusuruz annelıgı yasarız cnm dua edelımKısmet tabi kaldı 4 gün sabredecez bakalım Allahtan gelen başla göz üstüne. Olmasada hayırlısı deyip önümüze bakacaz. Olursa bana mucize olur zaten. Bu 3. Denemem ilk kez 5.güne giden embriyom oldu oda 2.kalitede doktor da genetiği sağlıklıysa tutar dedi tutmazsa sağlıklı değilmiş diye düşün üzülme dedi. Bakalım herşeyin hayırlısını istiyoruz. Ama olmazsa bir sonraki süreç çok daha zor hem havuz hem genetik tarama dedi doktor yeterince borçlandık. Daha fazla borçlanamayızda arabayı satarız belki ama ne bileyim Allak bullak oluyor insan. Pahalı tedaviler her yeni deneme için toparlanmayı bekliyorsun. Hem ruhen hem maddi olarak. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bizimde sınavımız buymuş
Canım ya evi satacak kadar mıAh kuzum anlamammı senı erken dogmla kaybettm yavrumu bıdaha hamıle kalamadım sımdı hamıleysem en ıyı drşara gıtmek ıcın evı satıyoz bızde cunku drlar pahalı hamılelık benım ıcın cok zor ıns mucızelerımıze kavusuruz annelıgı yasarız cnm dua edelım
Eşine söyledin mi testi canımAh kuzum anlamammı senı erken dogmla kaybettm yavrumu bıdaha hamıle kalamadım sımdı hamıleysem en ıyı drşara gıtmek ıcın evı satıyoz bızde cunku drlar pahalı hamılelık benım ıcın cok zor ıns mucızelerımıze kavusuruz annelıgı yasarız cnm dua edelım
Valla kuzum rahme dıkıs attırma 10 20 bın tutar hastanede yatmak zorunda olsam ozelde o ayrı erken dogum olursa dogumda 20 30 bın belkı sıze sacma gelır ama bukez ısımı sacma drlara bırakmak ıstemıuorım elımden gelenı yapalım evladımız olunca gene alırız ev nabalım esıme dedm goruntulu gorusurken yuzunde bıguluöseme. Oldu yavrumuzu mezara koydugumuzdan berı oyle gulmemıstı allah hayırlısını nasıp etsınCanım ya evi satacak kadar mı
İnşallah canım yaa, herkesin pozitif çıksın inşallahYaa dedım sana benımkıne benzıyo ama az daha koyu benımkıBebekler cogalıyo ohhh
AminnnBu gün hürmetine inşallah tutunur bebeğin canım
Ay ıns cnm ya ozaman senle aynı gıbıyız testlerımızde aynı gıbı gununde kan vercen dımı erkenndegılmdımıİnşallah canım yaa, herkesin pozitif çıksın inşallah
Sağlıkla kucağına al canımValla kuzum rahme dıkıs attırma 10 20 bın tutar hastanede yatmak zorunda olsam ozelde o ayrı erken dogum olursa dogumda 20 30 bın belkı sıze sacma gelır ama bukez ısımı sacma drlara bırakmak ıstemıuorım elımden gelenı yapalım evladımız olunca gene alırız ev nabalım esıme dedm goruntulu gorusurken yuzunde bıguluöseme. Oldu yavrumuzu mezara koydugumuzdan berı oyle gulmemıstı allah hayırlısını nasıp etsın
Evet canım ya biz aynıyz seninle bana perşembe dedi doktor kan testini,Ay ıns cnm ya ozaman senle aynı gıbıyız testlerımızde aynı gıbı gununde kan vercen dımı erkenndegılmdımı
Amin inşallah Allah yardımcımız olsun hepimizin bizede evlat sahibi olmayı kolaylaştırsın Rabbim inşallahAh kuzum anlamammı senı erken dogmla kaybettm yavrumu bıdaha hamıle kalamadım sımdı hamıleysem en ıyı drşara gıtmek ıcın evı satıyoz bızde cunku drlar pahalı hamılelık benım ıcın cok zor ıns mucızelerımıze kavusuruz annelıgı yasarız cnm dua edelım
yok canım ilk opu oldum onlar döllenmedı. ikinci opu oldum tek yumurta oldu transfer ettıler ama tutmadı. sonra doktor degıstırdım. yenı doktorum dedıkı amh dusuk sende yasın ılerlıyor. bız en az 5 embrıyo olusturalım sonra transfere gecelım. boylece zaman kaybetmemıs oluruz dedı.cunku kalıte ve sayı gıttıkce dusuyordu. sonra yıne opu oldum 2 embrıyo olustu. bı daha opu oldum 3 embb. olustu. toplamda 5 oldu.İlk opudaki yumurtalarlamı havuz oluşturuluyor tekrarmı opu oldun canım sen hiç bilmiyorum bu havuz işlemini sanırım çok iyi sonuçlar veriyor bu işlem
İnşallah canım seninde güzel haberini alırız hevesle bekliyorum güzel haberlerinizi :)Bu gün hürmetine inşallah tutunur bebeğin canım
Sizin transfer ne zaman olmuştuEvet canım ya biz aynıyz seninle bana perşembe dedi doktor kan testini,
16 mart pazartesiSizin transfer ne zaman olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?