• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Çok sağol canım. Ani hareketler yapmamaya calısıyorum. Kısa yürüyüşler yapıyorum .Yavas modda. Tsmam canım dikkat ederşm onları yemeye.inşallah dileyen isteyen herkez bir an önce bebeğine kavusur

Aptal değilmişsin arkadasım sadece cok heyecanlıymışsın. Nerden bilebilirdin ki olacakları..
Benim 5. Gün muayenemde 3 yumurta görüldü ,sizde kaç görülmüştü?

Arkadaşlar hepinize merhaba hepimizin kandili mübarek olsun Rabbim bu gecenin hürmetine sağlıklı evlatlar nasip etsin bize banada 13 martta 1 dondurulmus 3. gun embriyosu transfer edildi bugun test yatim sifir cikmadi offffffff bence olsa çıkardı zaren belirtimde yok
Senin de kandilin mubarek olsun canim lutfen idrar testiyle moralini bozma ben o testlere karsiyim ozellikle bizim gbi beklentide olanlar icin sonuc olumlu olsa bile idrar testi moral bozabiliyor sabirla bekle☺️

Bugun kan verdim kızlar 2.gun embriyosuydu 30 cikmis deger.Biraz dusuk artmasini beklicez sali tekrar vercem.Guzel enerjilerinizi dualarinizi bekliyorum🤲🤲🤲
Olabiliyormuş. Sakın üzülme sırt üstü ve sağına yat. Anı kalkma,yorma kendini ve eğlenceli müzikler dinle.

kızlar ankarada olan var mı?

dün başkent hulusi bülent zeyneloğlu'na gittim. Çok tatlı biriymiş.

virüsten dolayı suan başlamıyor ama ztn acele de etmedi. İlk tericihi tüp değil bu da hosuma gitti.

zaten bana rahim filminden sonra kendiliğinden gebe kalan cok var dedi. gıda takviyeleri ve omega 3 verdi.

sorunum yumurta rezerv düsüklüğü

31 yasındadım amh 0.75 toplamda 4-5 folikül var ama adetliyken bakılmadı. Olmazsa tüp yaparız dedi.

Genetik testi ve pıhtılaşmaya da bakalım dedi.

Kendisine giden var mı? Daha önce hic tedavi olmadım. Bilgi veriri misiniz rica etsem çok sevinirim :KK200:
Şimdiden hayırlı olsun tedaviniz. Dr unuzun hemen tüp bebek yapmaması güzel, ve dedipi gibi rahim filminden sonra hamile kalanları okumuştum. Belki o şanslı insanlardan birşde siz olursunuz belli mi olur?

İğneler başladığınız da ilk muayenede, ultrason da kaç yumurtanın vardı? Hafta sonu kasıklarımda çok hareketlenme var

Back