- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #4.301
Ins cnm allah bızlerede nasıpmetsınAmin inşallah Allah yardımcımız olsun hepimizin bizede evlat sahibi olmayı kolaylaştırsın Rabbim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ins cnm allah bızlerede nasıpmetsınAmin inşallah Allah yardımcımız olsun hepimizin bizede evlat sahibi olmayı kolaylaştırsın Rabbim inşallah
Benim de aynı :) Bana 12 gün sonra kan ver dediler de cumartesiye denk geliyor, cuma kan vermeyi düşünüyorum o yüzden16 mart pazartesi
Benim 5. Gün muayenemde 3 yumurta görüldü ,sizde kaç görülmüştü?Çok sağol canım. Ani hareketler yapmamaya calısıyorum. Kısa yürüyüşler yapıyorum .Yavas modda. Tsmam canım dikkat ederşm onları yemeye.inşallah dileyen isteyen herkez bir an önce bebeğine kavusur
Aptal değilmişsin arkadasım sadece cok heyecanlıymışsın. Nerden bilebilirdin ki olacakları..
Senin de kandilin mubarek olsun canim lutfen idrar testiyle moralini bozma ben o testlere karsiyim ozellikle bizim gbi beklentide olanlar icin sonuc olumlu olsa bile idrar testi moral bozabiliyor sabirla bekleArkadaşlar hepinize merhaba hepimizin kandili mübarek olsun Rabbim bu gecenin hürmetine sağlıklı evlatlar nasip etsin bize banada 13 martta 1 dondurulmus 3. gun embriyosu transfer edildi bugun test yatim sifir cikmadi offffffff bence olsa çıkardı zaren belirtimde yok
4. Gün embriyosu iki tane seninki kaçıncı günKaçıncı gün embriyosuydu canım benim geçen transferdede erken demişti biraz doktorum tarihini
Muayene de kaç yumurta görüldü ilkinden? İlaç dozlarıniz neydiKaçıncı gün embriyosuydu canım benim geçen transferdede erken demişti biraz doktorum tarihini
Olabiliyormuş. Sakın üzülme sırt üstü ve sağına yat. Anı kalkma,yorma kendini ve eğlenceli müzikler dinle.Bugun kan verdim kızlar 2.gun embriyosuydu 30 cikmis deger.Biraz dusuk artmasini beklicez sali tekrar vercem.Guzel enerjilerinizi dualarinizi bekliyorum
Inaniyorum dualarim var dua edenlerim var.Olmazsa da Allahtan ama inaniyorumOlabiliyormuş. Sakın üzülme sırt üstü ve sağına yat. Anı kalkma,yorma kendini ve eğlenceli müzikler dinle.
Şimdiden hayırlı olsun tedaviniz. Dr unuzun hemen tüp bebek yapmaması güzel, ve dedipi gibi rahim filminden sonra hamile kalanları okumuştum. Belki o şanslı insanlardan birşde siz olursunuz belli mi olur?kızlar ankarada olan var mı?
dün başkent hulusi bülent zeyneloğlu'na gittim. Çok tatlı biriymiş.
virüsten dolayı suan başlamıyor ama ztn acele de etmedi. İlk tericihi tüp değil bu da hosuma gitti.
zaten bana rahim filminden sonra kendiliğinden gebe kalan cok var dedi. gıda takviyeleri ve omega 3 verdi.
sorunum yumurta rezerv düsüklüğü
31 yasındadım amh 0.75 toplamda 4-5 folikül var ama adetliyken bakılmadı. Olmazsa tüp yaparız dedi.
Genetik testi ve pıhtılaşmaya da bakalım dedi.
Kendisine giden var mı? Daha önce hic tedavi olmadım. Bilgi veriri misiniz rica etsem çok sevinirim
5. Gün benimkiler canım 2 tane4. Gün embriyosu iki tane seninki kaçıncı gün
Transferiniz yapıldı sanırım,kaç yumurta toplanmıştı kaçı dollendi?5. Gün benimkiler canım 2 tane
Benim pcos um var bu nedenle çok yumurta gelişiyor ama hepsi kaliteli olmuyor günde 150 aldım sonra 75 e düşmüştü,Muayene de kaç yumurta görüldü ilkinden? İlaç dozlarıniz neydi
Teşekkürler cevap için, menepur var mıydı? Ben 150 gonal 150 menepur alıyorumBenim pcos um var bu nedenle çok yumurta gelişiyor ama hepsi kaliteli olmuyor günde 150 aldım sonra 75 e düşmüştü,
Belki ondan dolayı fark ediyordur :) İnşallah olumlu sonuçlar alırız bakalım az kaldı sayılır biraz daha dayanalım5. Gün benimkiler canım 2 tane
İnşallah sağlıkla tutunurlarTeşekkürler cevap için, menepur var mıydı? Ben 150 gonal 150 menepur alıyorum
İnşallah kandil günü evlatlarınız sizinle olsunBelki ondan dolayı fark ediyordur :) İnşallah olumlu sonuçlar alırız bakalım az kaldı sayılır biraz daha dayanalım
İnşallah hepimizin Rabbim herkesin emeğinin karşılığını versin inşallah herkes için zor bir yıl buİnşallah kandil günü evlatlarınız sizinle olsun