• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Benımde sabah oyle oldu kuzum hafof bel kasık agrısı oldu herkesın betası demekkı farklı cıkıyor testte olsa bıle çıkmayan kısıde cok bır ark ın 9 ay ıdrarda cıkmamıstı
Kısmet tabi kaldı 4 gün sabredecez bakalım Allahtan gelen başla göz üstüne. Olmasada hayırlısı deyip önümüze bakacaz. Olursa bana mucize olur zaten. Bu 3. Denemem ilk kez 5.güne giden embriyom oldu oda 2.kalitede doktor da genetiği sağlıklıysa tutar dedi tutmazsa sağlıklı değilmiş diye düşün üzülme dedi. Bakalım herşeyin hayırlısını istiyoruz. Ama olmazsa bir sonraki süreç çok daha zor hem havuz hem genetik tarama dedi doktor yeterince borçlandık. Daha fazla borçlanamayızda arabayı satarız belki ama ne bileyim Allak bullak oluyor insan. Pahalı tedaviler her yeni deneme için toparlanmayı bekliyorsun. Hem ruhen hem maddi olarak. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bizimde sınavımız buymuş :(

Kendi sonucumu çok merak ediyorum. Neredeyse okuduğum tüm 3.gün embiryosu negatif oldu maalesef bütün belirtileri yaşadım kasık ağrısı bel ağrısı bacak ağrısı :) jel tortu şeklinde geri geliyor :) bıçak saplanır gibi ani ağrılar oluyor. Buna rağmen negatif olursa belirti boş dicem arkadaşlar :) Durmak yok tabi nasip kısmet doğru gidecez :)

Kısmet tabi kaldı 4 gün sabredecez bakalım Allahtan gelen başla göz üstüne. Olmasada hayırlısı deyip önümüze bakacaz. Olursa bana mucize olur zaten. Bu 3. Denemem ilk kez 5.güne giden embriyom oldu oda 2.kalitede doktor da genetiği sağlıklıysa tutar dedi tutmazsa sağlıklı değilmiş diye düşün üzülme dedi. Bakalım herşeyin hayırlısını istiyoruz. Ama olmazsa bir sonraki süreç çok daha zor hem havuz hem genetik tarama dedi doktor yeterince borçlandık. Daha fazla borçlanamayızda arabayı satarız belki ama ne bileyim Allak bullak oluyor insan. Pahalı tedaviler her yeni deneme için toparlanmayı bekliyorsun. Hem ruhen hem maddi olarak. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bizimde sınavımız buymuş :(
Bu gün hürmetine inşallah tutunur bebeğin canım

Kısmet tabi kaldı 4 gün sabredecez bakalım Allahtan gelen başla göz üstüne. Olmasada hayırlısı deyip önümüze bakacaz. Olursa bana mucize olur zaten. Bu 3. Denemem ilk kez 5.güne giden embriyom oldu oda 2.kalitede doktor da genetiği sağlıklıysa tutar dedi tutmazsa sağlıklı değilmiş diye düşün üzülme dedi. Bakalım herşeyin hayırlısını istiyoruz. Ama olmazsa bir sonraki süreç çok daha zor hem havuz hem genetik tarama dedi doktor yeterince borçlandık. Daha fazla borçlanamayızda arabayı satarız belki ama ne bileyim Allak bullak oluyor insan. Pahalı tedaviler her yeni deneme için toparlanmayı bekliyorsun. Hem ruhen hem maddi olarak. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bizimde sınavımız buymuş :KK43:
Ah kuzum anlamammı senı erken dogmla kaybettm yavrumu bıdaha hamıle kalamadım sımdı hamıleysem en ıyı drşara gıtmek ıcın evı satıyoz bızde cunku drlar pahalı hamılelık benım ıcın cok zor ıns mucızelerımıze kavusuruz annelıgı yasarız cnm dua edelım

Ah kuzum anlamammı senı erken dogmla kaybettm yavrumu bıdaha hamıle kalamadım sımdı hamıleysem en ıyı drşara gıtmek ıcın evı satıyoz bızde cunku drlar pahalı hamılelık benım ıcın cok zor ıns mucızelerımıze kavusuruz annelıgı yasarız cnm dua edelım
Canım ya evi satacak kadar mı :(

Eşine söyledin mi testi canım

Canım ya evi satacak kadar mı :KK43:
Valla kuzum rahme dıkıs attırma 10 20 bın tutar hastanede yatmak zorunda olsam ozelde o ayrı erken dogum olursa dogumda 20 30 bın belkı sıze sacma gelır ama bukez ısımı sacma drlara bırakmak ıstemıuorım elımden gelenı yapalım evladımız olunca gene alırız ev nabalım esıme dedm goruntulu gorusurken yuzunde bıguluöseme. Oldu yavrumuzu mezara koydugumuzdan berı oyle gulmemıstı allah hayırlısını nasıp etsın

kızlar ankarada olan var mı?

dün başkent hulusi bülent zeyneloğlu'na gittim. Çok tatlı biriymiş.

virüsten dolayı suan başlamıyor ama ztn acele de etmedi. İlk tericihi tüp değil bu da hosuma gitti.

zaten bana rahim filminden sonra kendiliğinden gebe kalan cok var dedi. gıda takviyeleri ve omega 3 verdi.

sorunum yumurta rezerv düsüklüğü

31 yasındadım amh 0.75 toplamda 4-5 folikül var ama adetliyken bakılmadı. Olmazsa tüp yaparız dedi.

Genetik testi ve pıhtılaşmaya da bakalım dedi.

Kendisine giden var mı? Daha önce hic tedavi olmadım. Bilgi veriri misiniz rica etsem çok sevinirim :KK200:

Valla kuzum rahme dıkıs attırma 10 20 bın tutar hastanede yatmak zorunda olsam ozelde o ayrı erken dogum olursa dogumda 20 30 bın belkı sıze sacma gelır ama bukez ısımı sacma drlara bırakmak ıstemıuorım elımden gelenı yapalım evladımız olunca gene alırız ev nabalım esıme dedm goruntulu gorusurken yuzunde bıguluöseme. Oldu yavrumuzu mezara koydugumuzdan berı oyle gulmemıstı allah hayırlısını nasıp etsın
Sağlıkla kucağına al canım

kızlar ankarada olan var mı?

dün başkent hulusi bülent zeyneloğlu'na gittim. Çok tatlı biriymiş.

virüsten dolayı suan başlamıyor .

zaten bana rahim filminden sonra kendiliğinden gebe kalan cok var dedi. 31 yasındadım amh 0.75 toplamda 4-5 folikül var ama adetliyken bakılmadı. Olmazsa tüp yaparız dedi.

Genetik testi ve pıhtılaşmaya da bakalım dedi.

Kendisine giden var mı? Daha önce hic tedavi olmadım. Bilgi veriri misiniz rica etsem çok sevinirim :KK200:

Amin inşallah Allah yardımcımız olsun hepimizin bizede evlat sahibi olmayı kolaylaştırsın Rabbim inşallah

İlk opudaki yumurtalarlamı havuz oluşturuluyor tekrarmı opu oldun canım sen hiç bilmiyorum bu havuz işlemini sanırım çok iyi sonuçlar veriyor bu işlem
yok canım ilk opu oldum onlar döllenmedı. ikinci opu oldum tek yumurta oldu transfer ettıler ama tutmadı. sonra doktor degıstırdım. yenı doktorum dedıkı amh dusuk sende yasın ılerlıyor. bız en az 5 embrıyo olusturalım sonra transfere gecelım. boylece zaman kaybetmemıs oluruz dedı.cunku kalıte ve sayı gıttıkce dusuyordu. sonra yıne opu oldum 2 embrıyo olustu. bı daha opu oldum 3 embb. olustu. toplamda 5 oldu.

Back