• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Test gününü bekleyen arkadaşlar belirtileriniz ne durumda ben 6. Günü tamamladım 6. Gün embriyosu transfer edildi kaçıncı gün idrarda çıkar hafif hafif sağ bacağım ağrımaya başladı adet ağrısı mı değil mi bilemiyorum sırtımda da yumruk gibi bi ağrı var 😕

Kızlar az önce sağ kasıgıma sancı gırdı wc gıderken test deneyeyım dedım sılık cıktı bu ıgne etkısı gecmedımı hala ki ben anlamadım 16 martta 5.gun 2 tane embrıyo transfer oldum
Bence tekrarla elinde test varsa yarın falanda umarım iğne etkisi değil bebişindir :)

Test gününü bekleyen arkadaşlar belirtileriniz ne durumda ben 6. Günü tamamladım 6. Gün embriyosu transfer edildi kaçıncı gün idrarda çıkar hafif hafif sağ bacağım ağrımaya başladı adet ağrısı mı değil mi bilemiyorum sırtımda da yumruk gibi bi ağrı var 😕
Yapsan çıkar

Bende cıktıysa sende de cıkmamıhtımalı var cnm

Kizlar benim de 14 mart transfer tarihimdi testim böyle çıktı insallah doğrudur.

Eklentiler

• IMG-20200321-WA0022.jpeg
    IMG-20200321-WA0022.jpeg
    75,2 KB · Görüntüleme: 29
Back