- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #3.861
Burda yazılanlar gibi kasık ağrısı falan yaşadım herhalde adet olucam dedim kanama hiç yaşamadım 7.gün test yaptım çıkmadı 8.gün yaptım onda gördüm silik çizgiyi sonra 11.günde test günümdü ama insanın kalbine doğuyor gibi bişe bence ben hep hissettim tutacak diye inşallah sizde güzel haber alırsınızAyy ne güzel ne gibi belirtiler yaşadınız banada 2 embriyo koydular tutmadı diye çok endişeliyim bazen çok mutlu
Her klinik farklı,Allah korusun sağlık bakanlığı iptal etmiş olamaz.olmasin.Alle klinikle çalışıyorum iptal ettiler.
5 yumurta olustu. hepsi döllendi. 2 tanesı 5. gun donduruldu. 1 tanesı 6. gun donduruldu. 2 tane 5. gun embrıyosu transfer edıldı. tuttu allahın ıznıyleTeşekkürler,peki kaç yumurtanın oldu? Kaçı dollendi ve tuttu mu?
inaşallah :)) canımAy inşallah yeni okudum
Biz iptal etmedik, dün transfer oldum. Hakkımızda hayırlısı diyorumMerhaba kizlar, Allah kismet ederse bu pazar transferim var ama esimle biraz dogru zaman mi diye endiseliyiz acikcasi, transferini iptal eden var mi aranizda? Lutfen goruslerinizi merak ediyorum
Ben ilacı kestim arkadaşlar yarın da doktorun yanına gidicem bakalm ne diyecekbu süreçte hasta olsam hamilelere zaten ilaç verılmıyor ki hastaneye gidemem evde atlatmaya çalışırım. benım dusuncem o bır ıkı aylık olana kadar virüsün temizlenecek olması inşallah .
Aminn hakkimizda hayirlisiBiz iptal etmedik, dün transfer oldum. Hakkımızda hayırlısı diyorum
Furkan bey oyle olmadini uygun gordu demek, istanbul tup bebegi aradim biz tum onlemleri aldik tedavilerimiz devam dedi, memorial da ayni sekilde bi acibademi aricam simdiAlle klinikle çalışıyorum iptal ettiler.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsın inşallahHepinize ayrı ayrı tesekkür ederim. Testimi atarım tabi 3 test var 8.,9.,10. Günlere ait
oyyy bitanemm peşimsıra gel inşallah
tesekkür ederim cıkıyromuss :9) benım teste cesaretım hıc yoktu. leke gelınce korkuyla karısık umutlandımHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsın inşallah8. Gün idrarda çıkıyor mu yani
Insallahhhoyyy bitanemm peşimsıra gel inşallah
Testlerinin markası nedir canım? Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah. 7.gün çıkmamış mıydı? 6.gün bugün benimde :)tesekkür ederim cıkıyromuss :9) benım teste cesaretım hıc yoktu. leke gelınce korkuyla karısık umutlandım
Sen yaptın mi test canim, benim de 6. GünTestlerinin markası nedir canım? Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah. 7.gün çıkmamış mıydı? 6.gün bugün benimde :)
Maşallah hemşehrim,çok net çıkmış, Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bir an önce ben de başlayıp bu sonuçu görmek istiyorum. Eşimi zor ikna etmiştim, genetik testin sonucunu bekliyoruz derken bu virüs çıktı, yaş geçiyor, bu yaz tayin çıkacak, o kadar içim sıkılıyor ki bağıra bağıra ağlayasım var.insallah ülkemiz de biz de bu sıkıntıları atlatırız bir an önce..Sizin pozitif sonuclariniz mutluluk veriyor.Hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim. Testimi atarım tabi 3 test var 8.,9.,10. Günlere ait
ben de kestim estrafemiBen ilacı kestim arkadaşlar yarın da doktorun yanına gidicem bakalm ne diyecek
Adet olurmuyuz şimdi kesildi ya ilacı kullanırken bi yandan keşke etmeseydim diyorum offffben de kestim estrafemi
testler laboquıck marka. 7. gün denemedim.tesekkür ederim. inşallah seninde pozitif olurTestlerinin markası nedir canım? Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah. 7.gün çıkmamış mıydı? 6.gün bugün benimde :)
Him Inşallah çarşamba benim test günümBurda yazılanlar gibi kasık ağrısı falan yaşadım herhalde adet olucam dedim kanama hiç yaşamadım 7.gün test yaptım çıkmadı 8.gün yaptım onda gördüm silik çizgiyi sonra 11.günde test günümdü ama insanın kalbine doğuyor gibi bişe bence ben hep hissettim tutacak diye inşallah sizde güzel haber alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?