- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #3.841
10 gün de geçiyor canım en geçKızlar çatlatma iğnesinin etkisi ne zaman geçiyor bugün transferin 7.günü iğne nin 13.günü 3.gün embriyosu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 gün de geçiyor canım en geçKızlar çatlatma iğnesinin etkisi ne zaman geçiyor bugün transferin 7.günü iğne nin 13.günü 3.gün embriyosu
çok tesekkür ederiim.Tebrik ederim
Ya nasıl yaptırıyorsunuz bana yapmadı doktorum sağlık bakanlığı tüp bebek işlemlerini durdurdu dedi.Merhaba kizlar, Allah kismet ederse bu pazar transferim var ama esimle biraz dogru zaman mi diye endiseliyiz acikcasi, transferini iptal eden var mi aranizda? Lutfen goruslerinizi merak ediyorum
İnşaAllah canım rabbim arzulayan herkese evlat nasip etsin.. kızlarımız içinde kardeş nasip etsin. Benim kızımda 2,5 yaşında. Çok kararsızdım dondurulmuşlar varken bi anda deneme kararı aldım..bakalım sonuçlar nasıl olacakHepimizin evladı öyle olsun canım iki yaşında kızım çok ara vermeyelim dedik kızım 5.gün embiryosuydu bu 3.gün embiryosu olunca içimde hep acaba sorusu var hayırlısı olsun çok şükür birtane var rabbim kardeşten nasip eder inşallah
Yok merak ettimÇift çizgi mi gördün yoksa :)))
İnşAllah pozitif sonuç olacak canımİnşaAllah canım rabbim arzulayan herkese evlat nasip etsin.. kızlarımız içinde kardeş nasip etsin. Benim kızımda 2,5 yaşında. Çok kararsızdım dondurulmuşlar varken bi anda deneme kararı aldım..bakalım sonuçlar nasıl olacak
Keşke görsen :)))Yok merak ettim
Ama Benim Bir çizgi çıktı kaç kez gidip baktım keşke silik de olsa ikinci çizgi görünseydiCanım 6.gün yeni salgılamaya başlıyor benim çokk silik çıkmıştı
Durdu gibi tedirgin yatıyorum sadece lekelenme gibi oda tuvalette görüyorum.papatyamrm canım aklım sende nasılsın? kanama durdu mu canım
Yarın tekrar yaparsın canım geç gelmiş olabilir çok erken ben de çıkmıştı ama herkeste çıkmazAma Benim Bir çizgi çıktı kaç kez gidip baktım keşke silik de olsa ikinci çizgi görünseydi
canım yıne yerlesme oyleyse cok sevındım.Durdu gibi tedirgin yatıyorum sadece lekelenme gibi oda tuvalette görüyorum.
Ceseretim kırıldı ya Pazar gece acile gideyim diyorumYarın tekrar yaparsın canım geç gelmiş olabilir çok erken ben de çıkmıştı ama herkeste çıkmaz
Geçmiş olsun canım. Merkezden geri dönüş yaptılar mı? Onlar ne söyledi?Durdu gibi tedirgin yatıyorum sadece lekelenme gibi oda tuvalette görüyorum.
Teşekkürler. Sizin yaş kaç ve amh kaçtı? Nerede tedavi görüyorsunuzMerhabalar ben 8 gün gonal f kullandım, 300 doz ile tedavi gördüm. 450 lik kalem şeklinde alırsanız onların içinde 600 ml var. Çok daha bereketli oluyor.
Aaa oyle mi, devlet hastanesi mi sizinki?Ya nasıl yaptırıyorsunuz bana yapmadı doktorum sağlık bakanlığı tüp bebek işlemlerini durdurdu dedi.
Teşekkürler,peki kaç yumurtanın oldu? Kaçı dollendi ve tuttu mu?rhaba ayı yastayız. benim amh .0.17 idi. gonal f 150 menopur 150 ile basladı 3-4 gün sonra gonal 300 e cıktı menopuruda artırdı ama hatırlamıyorum 450lik gonal fden sanırım 5 kutu kullandımmenopurdanda 4 falan olmalı
Alle klinikle çalışıyorum iptal ettiler.Aaa oyle mi, devlet hastanesi mi sizinki?
Ben memorial sisli tedavi goruyorum, hastane iptal etmiyor bizlere birakiyor tamamen. İptal eden hasta cokmus bende bilemiyorum ne yapsam
Ay inşallah yeni okudumcanım benım 8. gün lekelenmem oldu. bende test yaptım. çift çizgi var evet ama kan vermeden kesinleşmeden yazmak ıstemedım. o kadar cok hayal kırıklıgım var ki. birini daha kaldıramam dıye. yani inşallah tutundu yada tutundular ve inşallah rabbim bekleyen ısteyen herkese hccc bekletmeden versinn
Hepimiz inş canım ama çok merak ediyorumKeşke görsen :)))