• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Hepimizin evladı öyle olsun canım iki yaşında kızım çok ara vermeyelim dedik kızım 5.gün embiryosuydu bu 3.gün embiryosu olunca içimde hep acaba sorusu var hayırlısı olsun çok şükür birtane var rabbim kardeşten nasip eder inşallah
İnşaAllah canım rabbim arzulayan herkese evlat nasip etsin.. kızlarımız içinde kardeş nasip etsin. Benim kızımda 2,5 yaşında. Çok kararsızdım dondurulmuşlar varken bi anda deneme kararı aldım..bakalım sonuçlar nasıl olacak

Ya nasıl yaptırıyorsunuz bana yapmadı doktorum sağlık bakanlığı tüp bebek işlemlerini durdurdu dedi.
Aaa oyle mi, devlet hastanesi mi sizinki?
Ben memorial sisli tedavi goruyorum, hastane iptal etmiyor bizlere birakiyor tamamen. İptal eden hasta cokmus bende bilemiyorum ne yapsam

rhaba ayı yastayız. benim amh .0.17 idi. gonal f 150 menopur 150 ile basladı 3-4 gün sonra gonal 300 e cıktı menopuruda artırdı ama hatırlamıyorum 450lik gonal fden sanırım 5 kutu kullandımmenopurdanda 4 falan olmalı
Teşekkürler,peki kaç yumurtanın oldu? Kaçı dollendi ve tuttu mu?

canım benım 8. gün lekelenmem oldu. bende test yaptım. çift çizgi var evet ama kan vermeden kesinleşmeden yazmak ıstemedım. o kadar cok hayal kırıklıgım var ki. birini daha kaldıramam dıye. yani inşallah tutundu yada tutundular :dua::dua::dua:ve inşallah rabbim bekleyen ısteyen herkese hccc bekletmeden versinn
Ay inşallah yeni okudum 🙏🍀

Back