• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

14 mart 5.gün embriyosuydu erken çıkanlar ne şanslı şimdi yapıp negatifi görünce insan ne düşüneceğini şaşırıyor demi ama bir yanımda yap yap deyip duruyor. Eşim gününü bekle diye kızıyor elimde de Bi tane test var yaparsam 25ine kadar Bi daha yapamayacam :KK43:
Benim de aynı 14 Mart ve 5. Emriyosu test tarihim 23 Mart biraz daha dayanmaya çalış çünkü böyle çok zor pişman oldum ben şimdi nasıl gidecek zaman

predictor early ile yapmıştım.

ama benin erken testlerim sizi gaza getirmesin😁herkeste farklı olabilir. ben ilk transferime güvenerek erken yaptım. ikisinde de hayal kırıklığı olmadı
Maşallah çok şanslısın ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok heyecanlanıyorum böyle görünce ama dediğin gibi gaza gelmemeliyim daha hiç pozitif görmediğimden mucize olacak benim için zaten :(

Benim de aynı 14 Mart ve 5. Emriyosu test tarihim 23 Mart biraz daha dayanmaya çalış çünkü böyle çok zor pişman oldum ben şimdi nasıl gidecek zaman
Yine bekle canını sıkma hemen idrara geçmemiş olabilir önce negatif görüp pozitif olanda çok burada. Sende umudunu yitirme sakın.

Bhcg kimilerinde erken kana karışıyor kimilerinde geç, benim gibi aceleci olanlar yaptı diye sakın yapmayın, çünkü idrar da çıkmayınca çok üzülüp insan kendini yıpratıyor sonrasında kan sonucu pozitif olabiliyor. Forumlarda böyle olan yüzlerce kadın var, idrar testinde negatif olup hayayı kendine zindan eden sonra kanda pozitifi görünce, erken test yaptığına pişman olanlar. Ben biraz tez canlıyım bide burda randevu tarihinden önce hiçbiyerde kan veremiyorsun..

benim bu 2.tedavim.bir kızım var ilk tedaviden. 25şubatta 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. salı transferim oldu 4.gün akşam erken gebelik testinde çift çizgi çıktı. pazar ve ptesi de çift çizgiydi. sonra kan verdim. belirtiler gebelik belirtisi değil verilen ilaçların yapmış olduğu etkiler. farklı hiç birşey hissetmedim. gebelik belirtileri 5.hafta sonrası çıkıyor ortaya. ama yerleşme kanamasını bunun dışında tutuyorum.
Benim de bir kızım var canım bu ikinci tedavi

Merhaba kizlar, Allah kismet ederse bu pazar transferim var ama esimle biraz dogru zaman mi diye endiseliyiz acikcasi, transferini iptal eden var mi aranizda? Lutfen goruslerinizi merak ediyorum😔😔

Canım benim kan tahlili günüm 11.gündü o gün kan verdiğimde değerim 557 idi tek olanlarda daha az yarısı falan çıkıyor değerler benimde 2tane transfer oldu benimde 8.gğn idrarda hafif çıkmıştı ve birde 3 defa kan veriyorsun artışına göre onlar anlıyorlar ikizmi tekmi bugün 15.gün mesela değerim 2447
Ayy ne güzel ne gibi belirtiler yaşadınız banada 2 embriyo koydular tutmadı diye çok endişeliyim bazen çok mutlu

Merhaba kizlar, Allah kismet ederse bu pazar transferim var ama esimle biraz dogru zaman mi diye endiseliyiz acikcasi, transferini iptal eden var mi aranizda? Lutfen goruslerinizi merak ediyorum😔😔
Evet burda bazı arkadaşlar dr önerisi ve kendi istekleriyle bekleme kararı aldılar. Eşimde aynısını söylüyor bende kararsızım ana yarın transferim var eğer olumsuz sonuçlanırsa önümü görmek istiyorum. Yaş ilerliyor, artık bazı saplık sıkıntılarımda başladı. Negatif olursa bir an önce yeni tedaviye başlayıp sağlıklı yumurtalar olursa dondurtmak istiyorum. Ondan sonra istediğim zanam tekrar tesaviye başlayabilirim. Yarın ki transferin son dondurulmuş paketim kullanılacak.
Bu vşrüsten dolayı herkes karmakarışık duygular içinde, kimisi o kadar ilaçtan sonra devam etmek istiyor, kimisi korkuyor.. yarının ne olacağını kestiremiyoruz.
Hayırlısı olsun sizin içinde. Umarım sizin için doğru olan kararı verirsiniz

Sağlıklı huzurlu bir hayatı olsun. Benimde bir kızım var tedaviden. Kaç yaşında prenses?
Hepimizin evladı öyle olsun canım iki yaşında kızım çok ara vermeyelim dedik kızım 5.gün embiryosuydu bu 3.gün embiryosu olunca içimde hep acaba sorusu var hayırlısı olsun çok şükür birtane var rabbim kardeşten nasip eder inşallah

Back