• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Ben olsam yaptirirdim sanırım ama sonrasında evden de hic çıkmazdım :) ben kılpayı kurtuldum bu karardan 14 martta oldu transferim. Ama cok ilac ictigim icin yapılmasını isterdim yani.
Bende cıkmak ıstemezdım ama çalıyorum. Neyseki odamda tekim , yaptırmak ıstıyorum her sey umdugum gıbı gıtsın dua edın bana kızlar doktor kabul etsın aksılık çıkmasın ve işyerım göndersın o da bı dert göndermıyolar :(

Bende cıkmak ıstemezdım ama çalıyorum. Neyseki odamda tekim , yaptırmak ıstıyorum her sey umdugum gıbı gıtsın dua edın bana kızlar doktor kabul etsın aksılık çıkmasın ve işyerım göndersın o da bı dert göndermıyolar :KK43:
Insallah her sey istedigin gibi olur hangi merkez ki ?

Bende cıkmak ıstemezdım ama çalıyorum. Neyseki odamda tekim , yaptırmak ıstıyorum her sey umdugum gıbı gıtsın dua edın bana kızlar doktor kabul etsın aksılık çıkmasın ve işyerım göndersın o da bı dert göndermıyolar :(
Rabbim gönlüne göre versin canım :)

Ben sabah 10 da bi kalkıyorum akşam 8 e kadar hiç oturmuyorum diyebilirim 😕 eşimin ailesiyle beraber oturuyoruz iş güç bir sürü bitmiyor valla
Canım ya bende yatıyorum ama önemli olan stres yapmamak asıl böylede çok evham etmiş oluyorum aslında Allah hepimize hayırlı sonuçlar versin yüzümüzü güldürsün

Yarın son muayenemdi dondurulmuş transfer için rahmin kalınlığına bakılacak ve çarşamba transferim var. İşyerim gidemezsin diyor virüs getirirm diye . Çildirdim ne yapmalıyım sizce? :KK43: :KK43:
Dusunceye bak acılmbıseu olsa hastaneye kldırılsan ısemgelme vırus kaptınmı dıcekler ya sacmalık resmen

Kızlar tedavi gördüğüm merkezde bilgilendirme yazısı paylaşmış, virüs nedeniyle acil durum olmadığı sürece telefon da veya görüntülü olarak bilgilendirme yapacaklarmış..bunun için telefonlarınızı kaydedin yazmışlar. Benimde cumartesi transfer vardı arıyorum transfer için iptal söz konusu mu diye sürekli meşgul 😓 hakkımızda hayırlısı olsun.

kızlar moralim bozuk :KK43: tüp bebek tedavimde ilaçları kullanmaya başladım yumurta boyutunu kontrol amaçlı gittiğimizde doktorum rahmin içinde polip benzeri bi şey gördü görüntünün yanıltıcı olabileceğini ve emin olmak için yumurta toplama işleminde histereskopi yapacağını söyledi benimle aynı durumu yaşayan kızlar var mı bilgilerini paylaşırsa sevinirim
Merhaba canım benim de bugün kontrolüm vardı polip gordu sali günü yumurta toplamada histereskopi yapicam dedi

Kızlar tedavi gördüğüm merkezde bilgilendirme yazısı paylaşmış, virüs nedeniyle acil durum olmadığı sürece telefon da veya görüntülü olarak bilgilendirme yapacaklarmış..bunun için telefonlarınızı kaydedin yazmışlar. Benimde cumartesi transfer vardı arıyorum transfer için iptal söz konusu mu diye sürekli meşgul 😓 hakkımızda hayırlısı olsun.
Transferlerı ıptalmetmemelerı lazımmya ıns hayırlısı olsun cnm ıptal olmaz umarım

Back