- 19 Nisan 2018
- 1.536
- 1.234
- 133
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #3.641
Cikar aslında 24 martta, bunlar garantiye aliyor demekBenim 24 marta kan ver dedi 3.gün embiryosu bi de ha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cikar aslında 24 martta, bunlar garantiye aliyor demekBenim 24 marta kan ver dedi 3.gün embiryosu bi de ha
3.gün için bence 12.gün olsa değer daha iyi çıkar varsa 5.gün 10.günCikar aslında 24 martta, bunlar garantiye aliyor demek
Bende cıkmak ıstemezdım ama çalıyorum. Neyseki odamda tekim , yaptırmak ıstıyorum her sey umdugum gıbı gıtsın dua edın bana kızlar doktor kabul etsın aksılık çıkmasın ve işyerım göndersın o da bı dert göndermıyolarBen olsam yaptirirdim sanırım ama sonrasında evden de hic çıkmazdım :) ben kılpayı kurtuldum bu karardan 14 martta oldu transferim. Ama cok ilac ictigim icin yapılmasını isterdim yani.
Insallah her sey istedigin gibi olur hangi merkez ki ?Bende cıkmak ıstemezdım ama çalıyorum. Neyseki odamda tekim , yaptırmak ıstıyorum her sey umdugum gıbı gıtsın dua edın bana kızlar doktor kabul etsın aksılık çıkmasın ve işyerım göndersın o da bı dert göndermıyolar
istanbul kanuni araştırma hast.. Çok sağolun.Insallah her sey istedigin gibi olur hangi merkez ki ?
Rabbim gönlüne göre versin canım :)Bende cıkmak ıstemezdım ama çalıyorum. Neyseki odamda tekim , yaptırmak ıstıyorum her sey umdugum gıbı gıtsın dua edın bana kızlar doktor kabul etsın aksılık çıkmasın ve işyerım göndersın o da bı dert göndermıyolar
Canım ya bende yatıyorum ama önemli olan stres yapmamak asıl böylede çok evham etmiş oluyorum aslında Allah hepimize hayırlı sonuçlar versin yüzümüzü güldürsünBen sabah 10 da bi kalkıyorum akşam 8 e kadar hiç oturmuyorum diyebilirim eşimin ailesiyle beraber oturuyoruz iş güç bir sürü bitmiyor valla
Kan testi yaptırdın mı canım@Yaprak48
İnşallah senin daha yakın güzel haberlerinizi alalımBenim 24 marta kan ver dedi 3.gün embiryosu bi de ha
Bıkac defa oldu cnm ıgne etkısıdır dıye dusunuyorumHafif hafif adet olacakmış gibi sancı da oluyor mu arada peki
Bana neden 27 mart dedıler en uzun benım sanırımBenim 24 marta kan ver dedi 3.gün embiryosu bi de ha
8.gın ıdrar nasıl cokmıstı cnm elınde foto barsa atarmısın ornek olsun bızeCanım benim 5.gün embriyosuydu evde ilk 8.gün yaptım testi 11.gün de kan verdim inşallah hepimiz sağlıkla kucağıma alırız bebeklerimizi
Dusunceye bak acılmbıseu olsa hastaneye kldırılsan ısemgelme vırus kaptınmı dıcekler ya sacmalık resmenYarın son muayenemdi dondurulmuş transfer için rahmin kalınlığına bakılacak ve çarşamba transferim var. İşyerim gidemezsin diyor virüs getirirm diye . Çildirdim ne yapmalıyım sizce?
Sen pazartesi transfer oldun canım biz cumartesi ondanBana neden 27 mart dedıler en uzun benım sanırım
Dua edin kuzum hamilelerin duası kabul olurmuşİnşallah senin daha yakın güzel haberlerinizi alalım
Hep dualarımdasınızDua edin kuzum hamilelerin duası kabul olurmuş
Merhaba canım benim de bugün kontrolüm vardı polip gordu sali günü yumurta toplamada histereskopi yapicam dedikızlar moralim bozuk tüp bebek tedavimde ilaçları kullanmaya başladım yumurta boyutunu kontrol amaçlı gittiğimizde doktorum rahmin içinde polip benzeri bi şey gördü görüntünün yanıltıcı olabileceğini ve emin olmak için yumurta toplama işleminde histereskopi yapacağını söyledi benimle aynı durumu yaşayan kızlar var mı bilgilerini paylaşırsa sevinirim
3.gun 5.gun farkından dedım kuzum bakalım neler olcSen pazartesi transfer oldun canım biz cumartesi ondan
Transferlerı ıptalmetmemelerı lazımmya ıns hayırlısı olsun cnm ıptal olmaz umarımKızlar tedavi gördüğüm merkezde bilgilendirme yazısı paylaşmış, virüs nedeniyle acil durum olmadığı sürece telefon da veya görüntülü olarak bilgilendirme yapacaklarmış..bunun için telefonlarınızı kaydedin yazmışlar. Benimde cumartesi transfer vardı arıyorum transfer için iptal söz konusu mu diye sürekli meşgul hakkımızda hayırlısı olsun.