- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #3.601
Yaa ben unuttum dün sende mi oradaydın kacta gittin denk gelirdik belkiiTahmin ettim canım . Çünki dün ben oradayken sabri bey ; bugün toplantımız var önlemler için galiba yeni hasta ve işlem almayı durduracağız dedi . Hayırlısı böyleymiş sıkma güzel canını ♥ Benimde korkum bu kadar iğneye ilaca almazlarsa opu’ya diyeydi ama dediki olan hastaları tamam tamamlıyacağız . Emeklerinize yazık yoksa bu kızın okafar çektiğine yazık dedivallaha yazık olurdu ağlaya sızlaya her yerim mora morara geldim . Ama kuzum zaten şu süreçte daha iyi beklemen herkes risk altında bi yere çıksan insan korkuyor . bağışıklık sistemi çok önemli okadar ilaç kullanacaksın hayırlısı böyleymiş
Aynen 5. Gun embrıyosu 3ba var 2 tanede 2 grade li var. Dondurdular cozdurduklerınde embrıyonun grade i de artabılıyomuş onu denicez dedıler. Aynen banada 3. Gunden sonra sperm demişlerdi ama galiba tek sperm degıl yumurta +spermSizin 5.gün embiryosu mu ilk 3 gün yumurta sonraki günler sperm demişlerdi bize de
Hayırlısı olsun canım insallah bebeğin tutunur doktorum banada sadece jel verya onu kullanabilirsin demişti progesteron jel yani, ben şuan rahim dinlendiriyorum nisanda olucak transferim doğal olarak yumurta çatladiktan sonra normal bebeğin rahime yerleşeceği güne göre rahmin kendi kalınlığına göre koyucaz dedi insallah tam gününde koyulur ve bi aksilik olmaz canimCanım pzt ultrason kontrolum vardı bir adet 17,5 mm , 10 mm altında yumurtam olmuş, kan aldılar bzi size haber ederiz dediler. Çatlatma iğnesi vermediler dün için ultragest fitile başladım günde üç kez , cumarteside transfer. Kimisine çatşayma iğnesi veriyorlarmış, ama ben de yok. Benimde doğal olarak ilk kez olacak.
Gğzrl canım embiryolar rabbim yeter ki ol desin gerisi boşAynen 5. Gun embrıyosu 3ba var 2 tanede 2 grade li var. Dondurdular cozdurduklerınde embrıyonun grade i de artabılıyomuş onu denicez dedıler. Aynen banada 3. Gunden sonra sperm demişlerdi ama galiba tek sperm degıl yumurta +sperm
Hadi ya bir yandan üzülüyorum bir yandan diyorum hayırlısıKızlar doktorum aradı iptal edelim dedi transferi
Ama polip oluşmuş ignelerden dolayı yumurta toplarken histereskopi yapcak yaptıran var mi histereskopiInsalalh canımm
nedenKızlar doktorum aradı iptal edelim dedi transferi
Saçmalık canım virüs her yerde sadece orda mıYarın son muayenemdi dondurulmuş transfer için rahmin kalınlığına bakılacak ve çarşamba transferim var. İşyerim gidemezsin diyor virüs getirirm diye . Çildirdim ne yapmalıyım sizce?
çıldırdım iş çıkışı acile giden hastaneye giden çalışanları vs bunları nerden bılıp nasıl takıp edecekler. İlle istifaa mi edeyim şimdi kaderimle oynamak istiyorlaarSaçmalık canım virüs her yerde sadece orda mı
Canım benim 5.gün embriyosuydu evde ilk 8.gün yaptım testi 11.gün de kan verdim inşallah hepimiz sağlıkla kucağıma alırız bebeklerimiziOooooh maşallah canım benim ya umut oldun bana da valla inşallah katlana katlana artarbenimde 1 haftam var teste ama idrarda kaçıncı gün çıkar önden idrar testi yapmak istiyorum
Maşallah canım çok güzelMerhabalar kızlar bugün 14.günüm ve kan tahlilinin ilk günüydü 1600 çıkmış değerim hamileyimmmdeğer yüksek gibi geldi bana acaba ikizmi
Canim onların verdigi tahlil gününden once gidip verebiliyor musun orada tahlilCanım benim 5.gün embriyosuydu evde ilk 8.gün yaptım testi 11.gün de kan verdim inşallah hepimiz sağlıkla kucağıma alırız bebeklerimizi
Canım ben bahçeciye gitmedim tahlil için yakınımdaki bi özel hastaneye gittim bi gün önce yaptırdım zaten normal test günüm bugündüCanim onların verdigi tahlil gününden once gidip verebiliyor musun orada tahlil
Aynen bOylesi daha hayırlıdır. Ilaç kullanımı kes dedi cumartesi yanına gidicez bakalm ne diyecekHadi ya bir yandan üzülüyorum bir yandan diyorum hayırlısı
Virüs dolayısı ile iptal ediliyormuş transferler
ben aranmadım henüz türkiyede her yerde mi böyleVirüs dolayısı ile iptal ediliyormuş transferler
ben aradım hastaneyi şimdi transferler durduruldu dedi :/ korona ortadan kalkana kadarmışVirüs dolayısı ile iptal ediliyormuş transferler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?