2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Yaa ben unuttum dün sende mi oradaydın kacta gittin denk gelirdik belkii Üzüldüm moralimde bozuldu ama hayırlısı dedim. Şu dönemde riske atamazdım tedavimide Opu olacak olanların erteleneceğini hiç düşünmedim zaten ertelemeyeceklermiş sonuçta iğnelerle yumurtalar büyütüldü ağır ilaçlar alındı ve o aşamada yarim bırakmazlar ama bizlerin bırakabiliyorlar. Çünkü zaten embriyo donuk birazdaha bekleyebilir diyorlar. Rahim dinlendirme yapacak mı doktorun acaba?

Kaçıncı gün embriyosu canım bu arada topiğimize hoşgeldin benim bugün 4. Günüm hafiften kaşıklarımda batmalar oluyor

Sizin 5.gün embiryosu mu ilk 3 gün yumurta sonraki günler sperm demişlerdi bize de
Aynen 5. Gun embrıyosu 3ba var 2 tanede 2 grade li var. Dondurdular cozdurduklerınde embrıyonun grade i de artabılıyomuş onu denicez dedıler. Aynen banada 3. Gunden sonra sperm demişlerdi ama galiba tek sperm degıl yumurta +sperm

Hayırlısı olsun canım insallah bebeğin tutunur doktorum banada sadece jel verya onu kullanabilirsin demişti progesteron jel yani, ben şuan rahim dinlendiriyorum nisanda olucak transferim doğal olarak yumurta çatladiktan sonra normal bebeğin rahime yerleşeceği güne göre rahmin kendi kalınlığına göre koyucaz dedi insallah tam gününde koyulur ve bi aksilik olmaz canim

Gğzrl canım embiryolar rabbim yeter ki ol desin gerisi boş

Yarın son muayenemdi dondurulmuş transfer için rahmin kalınlığına bakılacak ve çarşamba transferim var. İşyerim gidemezsin diyor virüs getirirm diye . Çildirdim ne yapmalıyım sizce?

Oooooh maşallah canım benim ya umut oldun bana da valla inşallah katlana katlana artar benimde 1 haftam var teste ama idrarda kaçıncı gün çıkar önden idrar testi yapmak istiyorum
Canım benim 5.gün embriyosuydu evde ilk 8.gün yaptım testi 11.gün de kan verdim inşallah hepimiz sağlıkla kucağıma alırız bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…