- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #3.621
Bilmiyorum ama bi ara istersen hastaneni son gelişmeleri sorben aranmadım henüz türkiyede her yerde mi böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ama bi ara istersen hastaneni son gelişmeleri sorben aranmadım henüz türkiyede her yerde mi böyle
Aaaa aramasan aramıyorlar baksanben aradım hastaneyi şimdi transferler durduruldu dedi :/ korona ortadan kalkana kadarmış
Çok haklısın canım ya ben bile sinir oldumçıldırdım iş çıkışı acile giden hastaneye giden çalışanları vs bunları nerden bılıp nasıl takıp edecekler. İlle istifaa mi edeyim şimdi kaderimle oynamak istiyorlaar
Canım hayırlısı böyle demekki zamanı varben aradım hastaneyi şimdi transferler durduruldu dedi :/ korona ortadan kalkana kadarmış
Benim 6. Gün embriyosu bende 8. Gün yapayım o zaman idrarda çıkar belkiCanım benim 5.gün embriyosuydu evde ilk 8.gün yaptım testi 11.gün de kan verdim inşallah hepimiz sağlıkla kucağıma alırız bebeklerimizi
Daha nelermiş ya onlar mı karar verecekler ne zaman transfer olacağına saçmalamasınlar ya o zaman izin versinler size öyle daha iyi olur benceYarın son muayenemdi dondurulmuş transfer için rahmin kalınlığına bakılacak ve çarşamba transferim var. İşyerim gidemezsin diyor virüs getirirm diye . Çildirdim ne yapmalıyım sizce?
Evet ben de 8. gun yapicam ikimizin aynı kesin çikarBenim 6. Gün embriyosu bende 8. Gün yapayım o zaman idrarda çıkar belki
Hakkında hayırlısı olsun üzülmeeben aradım hastaneyi şimdi transferler durduruldu dedi :/ korona ortadan kalkana kadarmış
Ben yaptırdım ama rahim ile ilgili nedenlerdenAma polip oluşmuş ignelerden dolayı yumurta toplarken histereskopi yapcak yaptıran var mi histereskopi
Test günün ne zamandı canımEvet ben de 8. gun yapicam ikimizin aynı kesin çikar
26 mart canımTest günün ne zamandı canım
Çıkar canımBenim 6. Gün embriyosu bende 8. Gün yapayım o zaman idrarda çıkar belki
Bende heyecanla bekliyorum güzel haberini26 mart canım
Ben de oyle duydum, riski goze alırsanız oluyor sanırım.bu iptal olan transferler zorunlu iptal değilmiş , hasta kendi rızası varsa yaptırabılıyormus. Duydunuz mu oyle bısey ?
Cok sağol insallahhBende heyecanla bekliyorum güzel haberini
yarın gidicem görüşmeye yazarım sizlere de . sizce yapılmalı mı onca ilaç kullanıldıBen de oyle duydum, riski goze alırsanız oluyor sanırım.
Ben olsam yaptirirdim sanırım ama sonrasında evden de hic çıkmazdım :) ben kılpayı kurtuldum bu karardan 14 martta oldu transferim. Ama cok ilac ictigim icin yapılmasını isterdim yani.yarın gidicem görüşmeye yazarım sizlere de . sizce yapılmalı mı onca ilaç kullanıldı
Ben yaptırırdım canımyarın gidicem görüşmeye yazarım sizlere de . sizce yapılmalı mı onca ilaç kullanıldı
Benim 24 marta kan ver dedi 3.gün embiryosu bi de ha26 mart canım