• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Aramızda bir gün varmış ne güzel 😊 gelişmeleri paylaşırız.ben pts kese görmeye gideceğim,senin belli mi ne zaman gideceksin?

Yerinizde olsam beklerim hiç riske atmayın, ne olacağı belli değil bir gerileme olsunda şu virüste..bende pozitifi gördüm şimdi kaygım daha çok arttı

Allah razı olsun hepimizinkini inşallah.sağlıklı ahlaklı çocuklarımız olsun hepimizin inşallah

Genelde embriyolar oluştuktan sonra konuşuluyor bu transfer öncesinde.eğer ilk denemeyse ve yaş küçükse yasal olarak bir tane.galiba 25 yaşından büyük olunca 2 olabiliyordu çünkü ben ilk tedavimde 27 yaşındaydım ve ozamanda 2 embriyo koymuşlardı düşükle sonuçlandı ama sonuç olarak genelde 2 koyuyorlar hem tutma şansını arttırmış oluyorsun
😃cumartesi bu ko uyu öğrencem:)

m
Hayırlısı olsun canım durumundan haberdar edermisin catlatma iğnesi vuruluyor musun yoksa sadece ultrasonda mi bakılıyor nasil oluyor yumurta çatlayincami koyuluyor
Canım pzt ultrason kontrolum vardı bir adet 17,5 mm , 10 mm altında yumurtam olmuş, kan aldılar bzi size haber ederiz dediler. Çatlatma iğnesi vermediler dün için ultragest fitile başladım günde üç kez , cumarteside transfer. Kimisine çatşayma iğnesi veriyorlarmış, ama ben de yok. Benimde doğal olarak ilk kez olacak.

Uykusuz Koala Uykusuz Koala canım naptın ? Bugün ne dedi doktorun ne zaman trsanafee inşallah . Erteleme oldu bugünden itibaren hasta almayacaklar .
Kuzum cem bey tedavimi ertelemeyi uygun gördü transfer hazırlığını ortak kararla iptal ettik çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş bu durumda transfer olmak riskli olabilir gibisinden anlattılar..😔 umarım birdahaki adetime kadar bu durumlar düzelmiş olur 😔

Merhaba kızlar, ilk tüp bebek denemem 4.gün embriyosu ile taze transferim oldu malesef negatif rahim dinlendirme aşamasındayim dondurulmuş 5.gün embriyo transferim olucak ve doğal siklusla rahmin kendi kalınlığına göre transfer edeceğini söyledi doktorum nisan sonu bu sekilde olan varmı
Benim geçen ay taze transferim olacaktır kliniğin yan tarafındaki inşaatta sorun olmuş kliniği lağam basmıştı ve mecburen embriyoların hepsini dondurdular ben dondurulmuşlarla daha iyi sonuç alındığını okumuştum inşallah şansımız yüksek benimde 4. Günüm transferde

Kızlar kan verdim bugün 11.günüm değerim 508♥ Doktorum 2 gün sonra tekrar ver değerinin artışına bakcam dedi :KK25:
Oooooh maşallah canım benim ya umut oldun bana da valla inşallah katlana katlana artar 😍😍😍 benimde 1 haftam var teste ama idrarda kaçıncı gün çıkar önden idrar testi yapmak istiyorum 🙈🙈

Ya ben genelde sırtüstü yatıyorum arada bir kalkıyorum mutfağı falan toparlıyorum sonra tekrar uzanıyorum, siz neler yapıyorsunuz ? 🤗
Ben sabah 10 da bi kalkıyorum akşam 8 e kadar hiç oturmuyorum diyebilirim 😕 eşimin ailesiyle beraber oturuyoruz iş güç bir sürü bitmiyor valla

Back