• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Dışarı şu durumda çıkılmaz canım evin içinde yürü 15 dk
Aynen cnm bız anca tahlıl ıcın cokca valla komsu hemsıre kadını eve cagarıyorum ıgnenyapıyo sagılsın hastaneler cok rısklı allah herkesın yardımcısı olsun kan vermeye kontrollere nasıl gıdıcez allah bılıyor

Kuzum cem bey tedavimi ertelemeyi uygun gördü transfer hazırlığını ortak kararla iptal ettik çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş bu durumda transfer olmak riskli olabilir gibisinden anlattılar..😔 umarım birdahaki adetime kadar bu durumlar düzelmiş olur 😔
Tahmin ettim canım . Çünki dün ben oradayken sabri bey ; bugün toplantımız var önlemler için galiba yeni hasta ve işlem almayı durduracağız dedi . Hayırlısı böyleymiş sıkma güzel canını ♥️ Benimde korkum bu kadar iğneye ilaca almazlarsa opu’ya diyeydi ama dediki olan hastaları tamam tamamlıyacağız . Emeklerinize yazık yoksa bu kızın okafar çektiğine yazık dedi 😂 vallaha yazık olurdu ağlaya sızlaya her yerim mora morara geldim . Ama kuzum zaten şu süreçte daha iyi beklemen herkes risk altında bi yere çıksan insan korkuyor . 😞 bağışıklık sistemi çok önemli okadar ilaç kullanacaksın 😏 hayırlısı böyleymiş

Arkadaşlar merhaba ben de 16 martta transfer oldum dünden beri belim ağrıyor ve sık sık lavaboya çıkıyorum (afedersiniz büyük de dahil) ve karnımda hiç şişlik yok kiloda biraz azalma bile oldu tedirginim normal mi bu? Daha erken ama bel ağrımda artma oldu bu arada normal yaşantımda aynen devam ediyorum fazla ağır falan kaldırmamaya çalışıyorum sadece

Arkadaşlar merhaba ben de 16 martta transfer oldum dünden beri belim ağrıyor ve sık sık lavaboya çıkıyorum (afedersiniz büyük de dahil) ve karnımda hiç şişlik yok kiloda biraz azalma bile oldu tedirginim normal mi bu? Daha erken ama bel ağrımda artma oldu bu arada normal yaşantımda aynen devam ediyorum fazla ağır falan kaldırmamaya çalışıyorum sadece
Bende 14 martta oldum, bel ağrım bugun birsz geçti. Gaz ve tuvalete cikma bende de vardi endişelenme normal bunlar canim

Bende 30 yaşındayım ve yumurta rezervim 0.65 bu ay ilk tüp bebek denemem maalesef olumsuz sonuçlandı 4 yumurta toplandı embriyo gelişmediği için transferde yapılamadı zaten. Ben maddi sıkıntılar nedeni ile, çok uzun bir süre ikinci deneme yapamayacağım maalasef Ama amh si bizden çok daha düşük olan ve tek yumurta toplanıp onunla hamile kalan insanlar da varmış tabi ki. İnşallah sen olumlu sonuç alırsın canım.
Amh ı yuksek olup hamıle kalamayanda var ben hiç bişey anlamadım

Bende aynı cnm hafıf bel agrım var ben yumurta toplamadan sonra ıdrara cıkmam arttı gece de daha fazla 16 sunda oldum bende transfer

Tahmin ettim canım . Çünki dün ben oradayken sabri bey ; bugün toplantımız var önlemler için galiba yeni hasta ve işlem almayı durduracağız dedi . Hayırlısı böyleymiş sıkma güzel canını ♥ Benimde korkum bu kadar iğneye ilaca almazlarsa opu’ya diyeydi ama dediki olan hastaları tamam tamamlıyacağız . Emeklerinize yazık yoksa bu kızın okafar çektiğine yazık dedi 😂 vallaha yazık olurdu ağlaya sızlaya her yerim mora morara geldim . Ama kuzum zaten şu süreçte daha iyi beklemen herkes risk altında bi yere çıksan insan korkuyor . 😞 bağışıklık sistemi çok önemli okadar ilaç kullanacaksın 😏 hayırlısı böyleymiş

canım bence de bahçeci çok güzel karar almış zaten şuan tedavide olanların süreçlerini tamamlayacaklar onlar için değişen bir durum yok. İlk hastada hemen başlamamaları iyi ne olup ne bitecek biraz beklemek lazım

Amh ı yuksek olup hamıle kalamayanda var ben hiç bişey anlamadım
Canım durum şu aslında senin amh düşük bir an önce tüp bebeğe başlayıp şansını artırman lazım çünkü amh değeri git gide düşer yaş ilerledikçe hatta sayı fazla olsa bile içi boş olur döllenmez ha bu kader kısmet tabiki amh yüksek olup nasip olmayan 1 yumurta çıkıp çocuğu olan var sen bu sürece girersin gerisi nasip kısmet

Canım durum şu aslında senin amh düşük bir an önce tüp bebeğe başlayıp şansını artırman lazım çünkü amh değeri git gide düşer yaş ilerledikçe hatta sayı fazla olsa bile içi boş olur döllenmez ha bu kader kısmet tabiki amh yüksek olup nasip olmayan 1 yumurta çıkıp çocuğu olan var sen bu sürece girersin gerisi nasip kısmet
Döllensede kalıtesı mı düşük oluyo? E peki sperm hiç desteklemıyo mu olay hep yumurtada mı bitiyo? Bana bülent hoca ilk 3 gun yumurta 4 5 gun sperm devreye girer demişti bunu hiç cözemedim

Döllensede kalıtesı mı düşük oluyo? E peki sperm hiç desteklemıyo mu olay hep yumurtada mı bitiyo? Bana bülent hoca ilk 3 gun yumurta 4 5 gun sperm devreye girer demişti bunu hiç cözemedim
Sizin 5.gün embiryosu mu ilk 3 gün yumurta sonraki günler sperm demişlerdi bize de

Kızlar kan verdim bugün 11.günüm değerim 508♥ Doktorum 2 gün sonra tekrar ver değerinin artışına bakcam dedi :KK25:
bak ne güzel iyi demiş doktor, bana da 3.gün ekemişti cetrodeti, normalden iki gün daha fazla kulannırsın yada biraz dozunu artırırlar gelişirler mutlaka
11 tane yumurta oluşmuş canım 12 13 boyutları salı opu olur muhtemelen dedi doktor

Back