- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #3.561
Aramızda bir gün varmış ne güzelgelişmeleri paylaşırız.ben pts kese görmeye gideceğim,senin belli mi ne zaman gideceksin?
Yerinizde olsam beklerim hiç riske atmayın, ne olacağı belli değil bir gerileme olsunda şu virüste..bende pozitifi gördüm şimdi kaygım daha çok arttı
Allah razı olsun hepimizinkini inşallah.sağlıklı ahlaklı çocuklarımız olsun hepimizin inşallah
Genelde embriyolar oluştuktan sonra konuşuluyor bu transfer öncesinde.eğer ilk denemeyse ve yaş küçükse yasal olarak bir tane.galiba 25 yaşından büyük olunca 2 olabiliyordu çünkü ben ilk tedavimde 27 yaşındaydım ve ozamanda 2 embriyo koymuşlardı düşükle sonuçlandı ama sonuç olarak genelde 2 koyuyorlar hem tutma şansını arttırmış oluyorsun
Aramızda bir gün varmış ne güzelgelişmeleri paylaşırız.ben pts kese görmeye gideceğim,senin belli mi ne zaman gideceksin?
Ben ay sonuna randevu aldım kalp atışını falanda duyarsın demişlerdi çok heyecanlı durumlar yahangi şehirdesin peki
Süper gözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah.Merhabalar kızlar bugün 14.günüm ve kan tahlilinin ilk günüydü 1600 çıkmış değerim hamileyimmmdeğer yüksek gibi geldi bana acaba ikizmi
Canım pzt ultrason kontrolum vardı bir adet 17,5 mm , 10 mm altında yumurtam olmuş, kan aldılar bzi size haber ederiz dediler. Çatlatma iğnesi vermediler dün için ultragest fitile başladım günde üç kez , cumarteside transfer. Kimisine çatşayma iğnesi veriyorlarmış, ama ben de yok. Benimde doğal olarak ilk kez olacak.m
Hayırlısı olsun canım durumundan haberdar edermisin catlatma iğnesi vuruluyor musun yoksa sadece ultrasonda mi bakılıyor nasil oluyor yumurta çatlayincami koyuluyor
Amin çok teşekkür ederim canım benim darısı başınaGözün aydın allah kucağına almayı nasib etsin
İnşallah canım sende de güzel haber alıcam ben..Cumartesi transfer oldum canım daha var inşallah canım inşallah
Çok amin :)İnşallah canım sende de güzel haber alıcam ben..
Kuzum cem bey tedavimi ertelemeyi uygun gördü transfer hazırlığını ortak kararla iptal ettik çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş bu durumda transfer olmak riskli olabilir gibisinden anlattılar..Uykusuz Koala canım naptın ? Bugün ne dedi doktorun ne zaman trsanafee inşallah . Erteleme oldu bugünden itibaren hasta almayacaklar .
Benim geçen ay taze transferim olacaktır kliniğin yan tarafındaki inşaatta sorun olmuş kliniği lağam basmıştı ve mecburen embriyoların hepsini dondurdular ben dondurulmuşlarla daha iyi sonuç alındığını okumuştum inşallah şansımız yüksek benimde 4. Günüm transferdeMerhaba kızlar, ilk tüp bebek denemem 4.gün embriyosu ile taze transferim oldu malesef negatif rahim dinlendirme aşamasındayim dondurulmuş 5.gün embriyo transferim olucak ve doğal siklusla rahmin kendi kalınlığına göre transfer edeceğini söyledi doktorum nisan sonu bu sekilde olan varmı
Oooooh maşallah canım benim ya umut oldun bana da valla inşallah katlana katlana artarKızlar kan verdim bugün 11.günüm değerim 508♥ Doktorum 2 gün sonra tekrar ver değerinin artışına bakcam dedi
Belirtiler için çok erken ama zaten değerler 11. Günden sonra artıyor şimdi belirti olsa bile onlar ilaçlardan kaynaklanan belirtiler olur sıkma o güzel canınıIyiyim ben, hic bir sey hissedemiyorum sadece akintim var olmadi gibi geliyoragrim falan yok bugun 4. Günüm
Tebrikler canım benimMerhabalar kızlar bugün 14.günüm ve kan tahlilinin ilk günüydü 1600 çıkmış değerim hamileyimmmdeğer yüksek gibi geldi bana acaba ikizmi
Ben sabah 10 da bi kalkıyorum akşam 8 e kadar hiç oturmuyorum diyebilirimYa ben genelde sırtüstü yatıyorum arada bir kalkıyorum mutfağı falan toparlıyorum sonra tekrar uzanıyorum, siz neler yapıyorsunuz ?
Tebrik ederim gayet guzel qrtik ikiye katlanmasi icin bekleyinArkadaşlar benim bugün 11. Günüm kan testi 102.30 çıktı.. İyimi?
Dısarı cokmaya korkuyorum kı cnm cok yuruyus yapmadım acıkcasıGaz için ben yürüyüş yaptım şükür azaldı canım
Duz de karışık da esin dikkat etsin tumseklere birsey olmaz insallah canimDüz yol muydu canım
Tamam canım çok sağolDuz de karışık da esin dikkat etsin tumseklere birsey olmaz insallah canim
Dışarı şu durumda çıkılmaz canım evin içinde yürü 15 dkDısarı cokmaya korkuyorum kı cnm cok yuruyus yapmadım acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?