2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Canım belirtilerin nelerdi
Beelirtimi bilmem sol bacağım çok ağrıyor ara sıra bacağımı nereye koyacağını bilmiyorum bel ağrısında vardı. Göbek zaten şiş kan sulandırıcılardan.. Gögüs ler transferden önce şişti ama 4 gündür kesildi ama onlarda şiş sadece gaz başlarda çok vardı. Azaldı..

Gögüs ağrısı var mı canım

Vallahi canem 5. Gun embriyosuydu . 2 embriyo transfer etti. Bakalim. Allah kimsenin emegini boşa cikarmasin . Amin
Hayırlısı inşallah mesajları okuyorum genelde 2 embriyo transferi doktor kendimi karar veriyor siz mı soluyorsunuz nasıl oluyor doktorum daha bana kaç tane transfer edeceğini solemedi nasıl yapayım

Ertelenenlerin sayısı da git gide çoğalıyor böyle gördükçe sanırım doğru karar verdim diyerek avutuyorum kendimi.. Dediğin gibi bunda da vardır bir hayır

Sevindim :) hep belirtilerde gögüste ağrı yazıyor ben de yok uçta sadece hassasiyet
Aynen öyle valla benimde ilk aradığım belirtiler dendi ama ağrımayıncada oluyormuşşş.. Kabızlık ta hat safhadaydı 4 gün çıkamadım inanki ama zorlamadımda sabahları 3 kayısı 2 incir yedim hep sonra sonra düzeldi şimdi iyi..

Son düzenleme:
m
Ben varım nasip olursa cumartesi transfer olacak. Doğal ilaçsız ve 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi. 2 kere kan aldılar 2 kerede ultrason yaptılar değerlerime göre transfer tarihi belli oldu.
Hayırlısı olsun canım durumundan haberdar edermisin catlatma iğnesi vuruluyor musun yoksa sadece ultrasonda mi bakılıyor nasil oluyor yumurta çatlayincami koyuluyor

Hayırlısı inşallah mesajları okuyorum genelde 2 embriyo transferi doktor kendimi karar veriyor siz mı soluyorsunuz nasıl oluyor doktorum daha bana kaç tane transfer edeceğini solemedi nasıl yapayım
Çok şükür canım çok sevindim senin adına idrarda kaçıncı gün gördün

Büyük ihtimal seninde ikiz benim 15.gün değerim 2447 bugün verdim hayırlı sağlıklı olsunlarda inşallah başka bişe istemeyiz
Aramızda bir gün varmış ne güzel gelişmeleri paylaşırız.ben pts kese görmeye gideceğim,senin belli mi ne zaman gideceksin?
Yerinizde olsam beklerim hiç riske atmayın, ne olacağı belli değil bir gerileme olsunda şu virüste..bende pozitifi gördüm şimdi kaygım daha çok arttı
Hayırlı olsun canım maşallah Sağlıkla kucaklamakta nasip olsun❤
Allah razı olsun hepimizinkini inşallah.sağlıklı ahlaklı çocuklarımız olsun hepimizin inşallah
Genelde embriyolar oluştuktan sonra konuşuluyor bu transfer öncesinde.eğer ilk denemeyse ve yaş küçükse yasal olarak bir tane.galiba 25 yaşından büyük olunca 2 olabiliyordu çünkü ben ilk tedavimde 27 yaşındaydım ve ozamanda 2 embriyo koymuşlardı düşükle sonuçlandı ama sonuç olarak genelde 2 koyuyorlar hem tutma şansını arttırmış oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…