- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #3.541
Hayırlı olsun canım maşallahMerhabalar kızlar bugün 14.günüm ve kan tahlilinin ilk günüydü 1600 çıkmış değerim hamileyimmmdeğer yüksek gibi geldi bana acaba ikizmi
Beelirtimi bilmem sol bacağım çok ağrıyor ara sıra bacağımı nereye koyacağını bilmiyorum bel ağrısında vardı. Göbek zaten şiş kan sulandırıcılardan.. Gögüs ler transferden önce şişti ama 4 gündür kesildi ama onlarda şiş sadece gaz başlarda çok vardı. Azaldı..Canım belirtilerin nelerdi
Gögüs ağrısı var mı canımBeelirtimi bilmem sol bacağım çok ağrıyor ara sıra bacağımı nereye koyacağını bilmiyorum bel ağrısında vardı. Göbek zaten şiş kan sulandırıcılardan.. Gögüs ler transferden önce şişti ama 4 gündür kesildi ama onlarda şiş sadece gaz başlarda çok vardı. Azaldı..
Hayırlısı inşallah mesajları okuyorum genelde 2 embriyo transferi doktor kendimi karar veriyor siz mı soluyorsunuz nasıl oluyor doktorum daha bana kaç tane transfer edeceğini solemedi nasıl yapayımVallahi canem 5. Gun embriyosuydu . 2 embriyo transfer etti. Bakalim. Allah kimsenin emegini boşa cikarmasin . Amin
Yok canımGögüs ağrısı var mı canım
Hadii yaaOlumsuz cıktı negatif sonucbugun kan verdim
Sevindim :) hep belirtilerde gögüste ağrı yazıyor ben de yok uçta sadece hassasiyetYok canım
Ertelenenlerin sayısı da git gide çoğalıyor böyle gördükçe sanırım doğru karar verdim diyerek avutuyorum kendimi.. Dediğin gibi bunda da vardır bir hayırSlm şekerim, benimde bugün kontrol vardı benim doktorumda iptalini istedi yoksa yarın olacaktı hiçbir problem gözükmüyordu vardır bunda da hayır. Allah korusun hep belirsizlik içindeyiz o haldeyken düşünemiyorum
Aynen öyle valla benimde ilk aradığım belirtiler dendi ama ağrımayıncada oluyormuşşş.. Kabızlık ta hat safhadaydı 4 gün çıkamadım inanki ama zorlamadımda sabahları 3 kayısı 2 incir yedim hep sonra sonra düzeldi şimdi iyi..Sevindim :) hep belirtilerde gögüste ağrı yazıyor ben de yok uçta sadece hassasiyet
Hayırlısı olsun canım durumundan haberdar edermisin catlatma iğnesi vuruluyor musun yoksa sadece ultrasonda mi bakılıyor nasil oluyor yumurta çatlayincami koyuluyorBen varım nasip olursa cumartesi transfer olacak. Doğal ilaçsız ve 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi. 2 kere kan aldılar 2 kerede ultrason yaptılar değerlerime göre transfer tarihi belli oldu.
Hayırlısı inşallah mesajları okuyorum genelde 2 embriyo transferi doktor kendimi karar veriyor siz mı soluyorsunuz nasıl oluyor doktorum daha bana kaç tane transfer edeceğini solemedi nasıl yapayım
Çok şükür canım çok sevindim senin adına idrarda kaçıncı gün gördünAynen öyle valla benimde ilk aradığım belirtiler dendi ama ağrımayıncada oluyormuşşş.. Kabızlık ta hat safhadaydı 4 gün çıkamadım inanki ama zorlamadımda sabahları 3 kayısı 2 incir yedim hep sonra sonra düzeldi şimdi iyi..
Hahaha Allah iyiliğini versinMaşallah canım değerin o kadar yüksek ki çocuk anne diye bağırıyor :)))
Ama öyle baya yüksek :)))) maşallah maşallahHahaha Allah iyiliğini versin
10.gün canım bende sana sevince beraber büyütecek inşallah kaç gün senin?Çok şükür canım çok sevindim senin adına idrarda kaçıncı gün gördün
hayırlı olun sımdı kacıncı gunun. testın fotosunu atar mısın?10.gün canım bende sana sevince beraber büyütecek inşallah kaç gün senin?
Aramızda bir gün varmış ne güzelBüyük ihtimal seninde ikiz benim 15.gün değerim 2447 bugün verdim hayırlı sağlıklı olsunlarda inşallah başka bişe istemeyiz
Yerinizde olsam beklerim hiç riske atmayın, ne olacağı belli değil bir gerileme olsunda şu virüste..bende pozitifi gördüm şimdi kaygım daha çok arttıRegl olmayı bekliyorum. Ay sonu ya da nisan başı regl olucam, ama transfer olur mu bilmiyorum. Arkadaşlar hep iptal diye yazıyor. Riskli bir durum. Virüs kontrol altına alınırsa transfer olur alınmazsa iptal ederiz muhtemelen.
Allah razı olsun hepimizinkini inşallah.sağlıklı ahlaklı çocuklarımız olsun hepimizin inşallahHayırlı olsun canım maşallahSağlıkla kucaklamakta nasip olsun❤
Genelde embriyolar oluştuktan sonra konuşuluyor bu transfer öncesinde.eğer ilk denemeyse ve yaş küçükse yasal olarak bir tane.galiba 25 yaşından büyük olunca 2 olabiliyordu çünkü ben ilk tedavimde 27 yaşındaydım ve ozamanda 2 embriyo koymuşlardı düşükle sonuçlandı ama sonuç olarak genelde 2 koyuyorlar hem tutma şansını arttırmış oluyorsunHayırlısı inşallah mesajları okuyorum genelde 2 embriyo transferi doktor kendimi karar veriyor siz mı soluyorsunuz nasıl oluyor doktorum daha bana kaç tane transfer edeceğini solemedi nasıl yapayım
10.gün canımhayırlı olun sımdı kacıncı gunun. testın fotosunu atar mısın?
Gözün aydın allah kucağına almayı nasib etsinMerhabalar kızlar bugün 14.günüm ve kan tahlilinin ilk günüydü 1600 çıkmış değerim hamileyimmmdeğer yüksek gibi geldi bana acaba ikizmi
Gözün aydın allah kucağına almayı nasib etsinEvet canım 3. Gün embiriyosu 2 tane çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Cumartesi transfer oldum canım daha var inşallah canım inşallah10.gün canım bende sana sevince beraber büyütecek inşallah kaç gün senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?