- 13 Aralık 2019
- 69
- 55
- 3
- 37
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #3.521
İnşallah daha kötüye gitmez. Herkes için hayırlısı olsunHayırlısı canım nasip zamanı varmış demekki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah daha kötüye gitmez. Herkes için hayırlısı olsunHayırlısı canım nasip zamanı varmış demekki
İlk denememi murat sönmezer ikinci denememi genart da yaptirdi siz nereye gorusceksiniz
Ilk denememiz, sebepsiz infertilite, tüm değerler iyi ama 4 senedir hiç gebelik olusmadi. Yaklaşık 10 aydır bu doktora gidiyorum. Siz de sorun nedir?
3.gün müydü canım benim de orta kaliteOrta kalitedeydi
Kasıklarda batma oluyor mu iğne batar gibiYa keske desek bebeklere tutun heemen bende cıft cozgıyı gormeyı delı gıbı ıstıyorum ama negatıfte ınanılmaz yıkılmaktan korkuyorum bebekmkaybından sonra hıc kendıme gelemedım
Maşallah daha ne olsun annesiArkadaşlar benim bugün 11. Günüm kan testi 102.30 çıktı.. İyimi?
Ya bu kasık ağrısı bugun bende hat safhda ama adet olacakmısım gibiKasıklarda batma oluyor mu iğne batar gibi
Ara ara zorluyor beni canım baya iğne batar gibi bıçak saplar gibiYa bu kasık ağrısı bugun bende hat safhda ama adet olacakmısım gibi
Maşallah canım çok gğzel 3.gün embiryosu değil mi gayet iyiArkadaşlar benim bugün 11. Günüm kan testi 102.30 çıktı.. İyimi?
Gerçektenmi ya çok mutlu oldum şu an bazıların 1000 lerde çıkınca.. Allah razı olsun Allah hepi izin başına versin inşallah aminnMaşallah daha ne olsun annesi
Büyük ihtimal seninde ikiz benim 15.gün değerim 2447 bugün verdim hayırlı sağlıklı olsunlarda inşallah başka bişe istemeyizBenim bir tane oğlum var o da tüp bebekle dünyaya geldi 3.denemede olmuştu,bu da 3.denemede tuttu.Almanyadayım ben
teşekkür ederim inşallah darısı isteyen herkese olsun arkadaşlar
hadi bakalım hayırlısı benimde 14.gün 1600,doktor ikiz olabilir dedi
Kaçıncı denemen bilmiyorum ama sakın ümitsizliğe düşme,ilkinde tutmayabiliyor
Regl olmayı bekliyorum. Ay sonu ya da nisan başı regl olucam, ama transfer olur mu bilmiyorum. Arkadaşlar hep iptal diye yazıyor. Riskli bir durum. Virüs kontrol altına alınırsa transfer olur alınmazsa iptal ederiz muhtemelen.bnm amh 0.75 rezerv düşük onun dısında sorun yok bnm diğer değerler ve eşimin tüm değerleri iyi
ne zmn transfer yapılacak szn
Evet canım 3. Gün embiriyosu 2 tane çok teşekkür ederim Allah razı olsunMaşallah canım çok gğzel 3.gün embiryosu değil mi gayet iyi
Maşallah canım darısı bize birinci kalite miydiEvet canım 3. Gün embiriyosu 2 tane çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Sabh adet agrısı gıbı oldu bel kasık bes dk gectı cnm daha oyle batma yok yenımı tutuncaklarku bılmıyorum valla cok gaz var hıc bısey hıssetmıyorum onun yuzundenKasıklarda batma oluyor mu iğne batar gibi
Gaz için ben yürüyüş yaptım şükür azaldı canımSabh adet agrısı gıbı oldu bel kasık bes dk gectı cnm daha oyle batma yok yenımı tutuncaklarku bılmıyorum valla cok gaz var hıc bısey hıssetmıyorum onun yuzunden
Canım belirtilerin nelerdiEvet canım 1. Kalite inşallah inşallah rabbim isteyen herkese uğraştırmadan versin..