2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Rahim kalınlığı yeterli değil diye mi transfer olamadın yani?

Okurken kendi yasadiklarim geldi aklima ayni cumleleri duydum gittigim doktorlar Dan ilk iki denemem negatifle sonuclandi 3 denememi Ankara bahceci tup bebek merkezi de selen hocayla basladim ve dun pozitif haberimi aldim amh 0.8di
Okuduğum tüm başlıklardan çıkardığım sonuç bahçeci bence türkiyenin en iyisi keşke bursada da olsa Hayırlı olsun sizin bebeğinizde sağlıkla gelsin inşallah

İyi oldu iyi kötüyü düşünme canım hiç vardır rabbimin bir bildiğiUzmanlar bu konuda pek iç açıcı konuşmuyorlar dilerimki çok uzamaz bu süreç yüzbinlerce kişinin psikolojisi alt üst oldu gerçekten çok zor bir dönemdeyiz

Canım ya üzüldüm ama tabi hayırlısı böyledir belki de dozun nasıldı senin?

Hakkında hayırlısı olsun kuzum erteleme kararı doğru olmuş o zaman

Rahim kalınlığı yeterli değil diye mi transfer olamadın yani?
Rahim kalınlığı yetersizdi evet ama 24üne kadar ilaç kullanacaktım ve istenilen kalınlığa gelecekti fakat doktor arkasından tedaviyi ertelemeyi önerdi şuan transfer için uygun zaman değil dedi kararı bize bıraktı ama o kadar çok şey anlattılar ki ertelememek mümkün olmadı. Virüs sebebi ile ertelendi malesef

Hakkında hayırlısı olsun kuzum erteleme kararı doğru olmuş o zaman
Canım ya üzüldüm ama tabi hayırlısı böyledir belki de dozun nasıldı senin?
Sabah öğlen akşam günde 3 tane içiyordum yeterli gelmemiş. Sabah 2 akşam 2 yapalım dediler fakat arkasından virüs sebebi ile erteleme mevzusu çıktı ve ertelemek durumunda kaldık

Virüs konusu olmasa mutlaka gelirdi yeterli kalınlığa nasip kuzum tabi
Aynen kuzum en fazla 1 hafta daha ilaç kullanırdım ne olcak ama şimdi 1 ay daha attı. 2 hafta sonra adet olacağım hemen başlamak isterim ama durum ne olacak virüs çoğalacak mı azalacak mı ona bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…