- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.789
- 773
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #3.381
Rahim kalınlığı yeterli değil diye mi transfer olamadın yani?Sabah öğlen akşam günde 3 tane içiyordum. Arkadaşımla aynı anda ilerliyordu tedavimiz o da aynı başladı ilaca ama onun rahmi kalınlaştı mesela. Ama benim olmadı malesef. Şimdide sabah 2 öğlen 2 demişti ama erteleyince ilacı bırak dedilerboşa gitti 2 haftadır ilaç kullanıyorum üzüldüm ama. İşin aslı eşimde çok razı değil ülkenin halinden dolayı hem ondan erteledim hemde doktor ertelemek istedi eğer bebek olmazsa doktoru dinlemedim ondan olmadı diye kendimi suçlarım diye düşündüm
Nasip kader... Allah kullarını böyle de sınıyor işte, dünya olarak zor bir sınavın içindeyiz.Anladim canim hayırlısı olsun inşallah. Ben de transfer oldum ama cok umutsuzluğa kapılıyorum ülkenin haline bak gerçekten.
Okuduğum tüm başlıklardan çıkardığım sonuç bahçeci bence türkiyenin en iyisi keşke bursada da olsaOkurken kendi yasadiklarim geldi aklima ayni cumleleri duydum gittigim doktorlar Dan ilk iki denemem negatifle sonuclandi 3 denememi Ankara bahceci tup bebek merkezi de selen hocayla basladim ve dun pozitif haberimi aldim amh 0.8di
İyi oldu iyi kötüyü düşünme canım hiç vardır rabbimin bir bildiğiGerçektende öyle ne olurdu 2020 bebesi olsalardıHayırlısı olsun ya gerçekten üzüldüm ama yapacak birşey yok dediğin gibi risk almış olacaktım stres yapacaktım böylesi iyi olmuştur umarım. Korkum 2 haftaya bu durumun gecmemesi
Canım ya üzüldüm ama tabi hayırlısı böyledir belki deMerak eden arkadaşlarım için toplu bir cevap olsun, estrofem yetersiz gelmiş önce dozumu arttırdı fakat arkasından cem beyin transfer önermediğini söyledi. Doktorum tedaviyi ertelemenin daha iyi olacağını söyledi ben tedavimi erteledim arkadaşlarTopik topik geziyorum bakalım nisanda mı başlarım mayısta mı..
Hakkında hayırlısı olsun kuzum erteleme kararı doğru olmuş o zamanCem bey muayane etmedi çünkü bana demislerdi zaten kan sonucun muayeneye uygun olursa muayene olursun demislerdi fakat sonuc düşük çıktı 200 ve üzeri bekleriz sonucu dedi benim 125 cıktı eğer 190 felan olsaydı muayene ederdi ama bu düşük malesef dedi eğer tedaviye devam etseydim ilacı günde 4 almaya devam edip 24ünde kontrole gidecektim. Virüs sebebiyle ertelemek istedi çünkü ilaçlar bağışıklık sistemini çökertiyormus sizin için riskli olur yarın birgün ne olacak belki sokağa çıkma yasağı bile gelecek siz bir düşünün ama ertelemek daha iyi olur dedi. Zaten eşim istemiyordu hergun insanlarla iç içe çalışıyor korkuyordu benim için. Doktorda öyle deyince erteleyelim dedi
Pozitif görünüyor canımTestleri ıkısını aynı gün dün bırısını bugün yaptım rabbım isteyen herkese nasıp etsın insallah ve 2 tane transfer oldum bugün 9 gün oldu daha sizce sonuç ne dir
Rahim kalınlığı yetersizdi evet ama 24üne kadar ilaç kullanacaktım ve istenilen kalınlığa gelecekti fakat doktor arkasından tedaviyi ertelemeyi önerdi şuan transfer için uygun zaman değil dedi kararı bize bıraktı ama o kadar çok şey anlattılar ki ertelememek mümkün olmadı. Virüs sebebi ile ertelendi malesefRahim kalınlığı yeterli değil diye mi transfer olamadın yani?
Hakkında hayırlısı olsun kuzum erteleme kararı doğru olmuş o zaman
Sabah öğlen akşam günde 3 tane içiyordum yeterli gelmemiş. Sabah 2 akşam 2 yapalım dediler fakat arkasından virüs sebebi ile erteleme mevzusu çıktı ve ertelemek durumunda kaldıkCanım ya üzüldüm ama tabi hayırlısı böyledir belki dedozun nasıldı senin?
Virüs konusu olmasa mutlaka gelirdi yeterli kalınlığaSabah öğlen akşam günde 3 tane içiyordum yeterli gelmemiş. Sabah 2 akşam 2 yapalım dediler fakat arkasından virüs sebebi ile erteleme mevzusu çıktı ve ertelemek durumunda kaldık
Masallahh canim sağlıkla artsin ınsallahKızlar kan verdim bugün 11.günüm değerim 508♥ Doktorum 2 gün sonra tekrar ver değerinin artışına bakcam dedi
Maşallah MaşallahKızlar kan verdim bugün 11.günüm değerim 508♥ Doktorum 2 gün sonra tekrar ver değerinin artışına bakcam dedi
Aminnn kuzum inşallah sen nasılsınMasallahh canim sağlıkla artsin ınsallah
Aynen kuzum en fazla 1 hafta daha ilaç kullanırdım ne olcak ama şimdi 1 ay daha attı. 2 hafta sonra adet olacağım hemen başlamak isterim ama durum ne olacak virüs çoğalacak mı azalacak mı ona bağlıVirüs konusu olmasa mutlaka gelirdi yeterli kalınlığanasip kuzum tabi
Aminn canım inşallah rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallahMaşallah Maşallahçok güzel kat kat kat artsın insallahh❤
Aynen kuzum en fazla 1 hafta daha ilaç kullanırdım ne olcak ama şimdi 1 ay daha attı. 2 hafta sonra adet olacağım hemen başlamak isterim ama durum ne olacak virüs çoğalacak mı azalacak mı ona bağlı
Tebrikler canımOkurken kendi yasadiklarim geldi aklima ayni cumleleri duydum gittigim doktorlar Dan ilk iki denemem negatifle sonuclandi 3 denememi Ankara bahceci tup bebek merkezi de selen hocayla basladim ve dun pozitif haberimi aldim amh 0.8di
Iyiyim ben, hic bir sey hissedemiyorum sadece akintim var olmadi gibi geliyorAminnn kuzum inşallah sen nasılsın
AminPozitif görünüyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?