• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Rahim kalınlığı yetersizdi evet ama 24üne kadar ilaç kullanacaktım ve istenilen kalınlığa gelecekti fakat doktor arkasından tedaviyi ertelemeyi önerdi şuan transfer için uygun zaman değil dedi kararı bize bıraktı ama o kadar çok şey anlattılar ki ertelememek mümkün olmadı. Virüs sebebi ile ertelendi malesef

Tam beklenti içine girip böyle ertelenmesi kötü olmuş ama şu ara psikolojik olarak zor zamanlardan geçiyoruz dünyaca. Belki böylesi senin için iyi olacak. Çok çok daha iyi olacak :KK200:

Kızlar kan verdim bugün 11.günüm değerim 508♥ Doktorum 2 gün sonra tekrar ver değerinin artışına bakcam dedi :KK25:
Harikasın harika!

Tam beklenti içine girip böyle ertelenmesi kötü olmuş ama şu ara psikolojik olarak zor zamanlardan geçiyoruz dünyaca. Belki böylesi senin için iyi olacak. Çok çok daha iyi olacak :KK200:
Kesinlikle öyle yani aylardır bu anı bekledim hayırlısı beklemekmiş demekki.. Çok haklısın umarım herşey çok daha iyi olur💕 İnşallah senin içinde güzel günler yakındır.🙏

Kesinlikle öyle yani aylardır bu anı bekledim hayırlısı beklemekmiş demekki.. Çok haklısın umarım herşey çok daha iyi olur💕 İnşallah senin içinde güzel günler yakındır.🙏
İnşallah canım... Mayıs ayında tekrar toplayıp taze transfer yapmaya karar verdiler. Donmuşlar kalacakmış.

😁 yaaa Ne güzel Nasip bu işler gerçekten allah bekleyen herkese versin sen de sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah 🙏 👶 bizim de hiç bir sorunumuz yok ama 2 yıllık evliyim ilk 3. Ayımızda kürtaj olunca uzun zamandır olmuyodu bi de yaşım 39 o sorun var ondan bian önce tüp bebek denemek istedik
Aynen canım nasip kısmet bu isler bide moral çok önemli bu işlerde hep pozitif olmak lazım valla iyi yapmışsın denemekke canım bekleyince olmuyor ben denedim bekledim olmamıştı 😊😊

Iyiyim ben, hic bir sey hissedemiyorum sadece akintim var olmadi gibi geliyor :KK43: agrim falan yok bugun 4. Günüm
Belirti arama bence canım benimde 4.günüm belirti aramak yerine karnımı sevip bana tutunsun bebeğim diye dua ediyorum ve çok iyi geliyor bana. Sende böyle yap bence olduğuna inan.

Belirti arama bence canım benimde 4.günüm belirti aramak yerine karnımı sevip bana tutunsun bebeğim diye dua ediyorum ve çok iyi geliyor bana. Sende böyle yap bence olduğuna inan.
Haklısın canım, surekli dua ediyorum zaten karnımı tutup. insallah guzel sonuçlar alırız

Back